KaRa_ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Tak z ciekawosci sie spytam ile kosztuje szczeniak tej rasy?;) I jak im idzie na polowaniach? Quote
zaba14 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Honey macie bardzo ciekawa pasję, psy myśliwskie oraz zwierzaki egzotyczne, ptaszniki rowniez posiadacie? :) bo widze że węże owszem (nie znam sie na nich pytony? jakie konkretnie?) chyba Cie bombardujemy pytaniami hihi :cool3: Quote
moon_light Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Honey napisał(a):A to tylko ulubiony skok z pomostu na głęboką wodę :lol: Swoją drogą sunia uwielbia aportowac kaczki i robi to chyba lepiej niz wyzły... :oops: Jak ja Ci zazdroszcze takiego stadka :))) Quote
Honey Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='zaba14']Honey macie bardzo ciekawa pasję, psy myśliwskie oraz zwierzaki egzotyczne, ptaszniki rowniez posiadacie? :) bo widze że węże owszem (nie znam sie na nich pytony? jakie konkretnie?) chyba Cie bombardujemy pytaniami hihi :cool3: Ptaszniki ... brrr :shake: Mam jedną słabość, cierpie na arahnofobię (chyba tak to się pisze?) To ostatni stwór na świecie, którego bym chciała mieć w domu. Na widok małego (blee) pajaka, drę sie w niebogłosy...:razz: A węże to dusiciele - pythony (regiusy) i boa tęczowe. Chyba najmniej kłopotliwi domownicy :lol: ____________________________ www.braque-d-auvergne.pl www.posokowiec.pl Quote
Honey Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='moon_light']Jak ja Ci zazdroszcze takiego stadka :))) Czasami jest ciężko z takim stadkiem :roll: Trzeba im wiele podporządkować. ____________________________ www.braque-d-auvergne.pl www.posokowiec.pl Quote
moon_light Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 a nie boisz sie ze ktoregos dnia sobie zrobia sniadanie z jakiegos burka ?:diabloti: :) Quote
KaRa_ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Honey napisał(a): A węże to dusiciele - pythony (regiusy) i boa tęczowe. Chyba najmniej kłopotliwi domownicy :lol: A czym je karmisz?:roll: Quote
zaba14 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Kara pytony jak i boa nie sa wegetarianinami :lol: w przyrodzie tak wlasnie jest aby jeden przezyl inny musi zginąc... Jedni kochają gady,płazy,ptaki a zaś inny szczury... Sama chcialam jakiegos weza, ale one potrzebuja duzo przestrzeni, ja niestety nie mam gdzie postawic takiego duzego terra i pozostaly mi ptaszniki, a wczoraj nawet jednego łapałam, bo mi czmychnał :mad: Quote
Koma Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ale super foty :-o :klacz: wyżełki bardzo ładne, pierwszy raz widzę tą rasę :loveu: Quote
KaRa_ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 zaba14 napisał(a):Kara pytony jak i boa nie sa wegetarianinami :lol: w przyrodzie tak wlasnie jest aby jeden przezyl inny musi zginąc... Sama chcialam jakiegos weza, ale one potrzebuja duzo przestrzeni, ja niestety nie mam gdzie postawic takiego duzego terra i pozostaly mi ptaszniki, a wczoraj nawet jednego łapałam, bo mi czmychnał :mad: Wiem,wiem ale zawsze mam ta nadzieje,ze myszami,a nie szczurami:lol: :evil_lol: :lol: Quote
Honey Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='KaRa_TC']Tak z ciekawosci sie spytam ile kosztuje szczeniak tej rasy?;) I jak im idzie na polowaniach? Hmm, jak by to powiedzieć... kosztuje nie mało ... A sprawę mocno podraża bardzo daleka podróż. Moje psiury to jeszcze młodzież, myślę, że za kilka miesięcy będę mogła określic, jaka jest ich praktyczna przydatność łowiecka. ____________________________ www.braque-d-auvergne.pl www.posokowiec.pl Quote
Honey Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='zaba14']Kara pytony jak i boa nie sa wegetarianinami :lol: w przyrodzie tak wlasnie jest aby jeden przezyl inny musi zginąc... Jedni kochają gady,płazy,ptaki a zaś inny szczury... Sama chcialam jakiegos weza, ale one potrzebuja duzo przestrzeni, ja niestety nie mam gdzie postawic takiego duzego terra i pozostaly mi ptaszniki, a wczoraj nawet jednego łapałam, bo mi czmychnał :mad: Ojjj.. Tak mnie wzdrygnęło, że aż rozlałam herbatę. Podziwiam. Ja się ich boję :oops: ____________________________ www.braque-d-auvergne.pl www.posokowiec.pl Quote
KaRa_ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Mam znajomego co wlasnie jakies pol roku temu szukal dobrego psa do polowan...Ale chyba kupil sobie niemieckiego wyzla. Quote
Honey Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='moon_light']a nie boisz sie ze ktoregos dnia sobie zrobia sniadanie z jakiegos burka ?:diabloti: :) Myślę, że nawet te najmniejsze z psich ras były by dla nich za duże :evil_lol: I dlatego mam stale jakies myszy i szczury w kotłowni... ( bez urazy dla miłośników szczurków, ale węże tez muszą coś jeść ) ____________________________ www.braque-d-auvergne.pl www.posokowiec.pl Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 :crazyeye: mamy nową galerię :multi: i coś czuję, że będzie jeszcze co ogladać :multi: :multi: :multi: :multi: Witaj Kasiu na Dogomanii :lol: Quote
zaba14 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Honey napisał(a):Ojjj.. Tak mnie wzdrygnęło, że aż rozlałam herbatę. Podziwiam. Ja się ich boję :oops: Ciekawe co bys rozlała, gdybyś wstała rano, ścialiła łóżko i zobaczyła że przez noc spałaś prawie z ptasznikiem hihi :lol: :lol: jedne szczeście, że ja sprzątałam, bo gdyby to była mama ... :mad: :lol: Quote
KaRa_ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Honey']Myślę, że nawet te najmniejsze z psich ras były by dla nich za duże :evil_lol: I dlatego mam stale jakies myszy i szczury w kotłowni... ( bez urazy dla miłośników szczurków, ale węże tez muszą coś jeść ) Tak wiem, nie mam nic przeciwko temu bo taki jest lancuch pokarmowy;) JEdni musza ginac dla innych;) Quote
Honey Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='zaba14']Ciekawe co bys rozlała, gdybyś wstała rano, ścialiła łóżko i zobaczyła że przez noc spałaś prawie z ptasznikiem hihi :lol: :lol: jedne szczeście, że ja sprzątałam, bo gdyby to była mama ... :mad: :lol: Ło matko :crazyeye: ____________________________ www.braque-d-auvergne.pl www.posokowiec.pl Quote
Honey Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='aga1215']:crazyeye: mamy nową galerię :multi: i coś czuję, że będzie jeszcze co ogladać :multi: :multi: :multi: :multi: Witaj Kasiu na Dogomanii :lol: Dziękuję Wam wszystkim za miłe powitanie ! :multi: ____________________________ www.braque-d-auvergne.pl www.posokowiec.pl Quote
Honey Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='daga10011']no piekne stadko:loveu: Twojemu pod względem urody tez nic nie brakuje :lol: :lol: :lol: _____________________________ www.braque-d-auvergne.pl www.posokowiec.pl Quote
Honey Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 jeszcze kilka fotek ze strony, tylko takie mieszcza się w limicie 500x500... Quote
mrowka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ale suuper gromadka!:multi: :multi: śliczności... :loveu: Quote
aga1215 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Honey']jeszcze kilka fotek ze strony, tylko takie mieszcza się w limicie 500x500... Masz śliczne stworzenia - WSZYSTKIE ;) :multi: Kasiu - fotki można zmniejszać - i sie zmieszczą - więc się nie wykręcaj :lol: Gdzie Wy taką gromadę mieścicie???? Quote
Recommended Posts