Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Honey macie bardzo ciekawa pasję, psy myśliwskie oraz zwierzaki egzotyczne, ptaszniki rowniez posiadacie? :) bo widze że węże owszem (nie znam sie na nich pytony? jakie konkretnie?)

chyba Cie bombardujemy pytaniami hihi :cool3:

Posted

Honey napisał(a):
A to tylko ulubiony skok z pomostu na głęboką wodę :lol:
Swoją drogą sunia uwielbia aportowac kaczki i robi to chyba lepiej niz wyzły... :oops:

Jak ja Ci zazdroszcze takiego stadka :)))

Posted

[quote name='zaba14']Honey macie bardzo ciekawa pasję, psy myśliwskie oraz zwierzaki egzotyczne, ptaszniki rowniez posiadacie? :) bo widze że węże owszem (nie znam sie na nich pytony? jakie konkretnie?)

chyba Cie bombardujemy pytaniami hihi :cool3:

Ptaszniki ... brrr :shake: Mam jedną słabość, cierpie na arahnofobię (chyba tak to się pisze?) To ostatni stwór na świecie, którego bym chciała mieć w domu. Na widok małego (blee) pajaka, drę sie w niebogłosy...:razz:

A węże to dusiciele - pythony (regiusy) i boa tęczowe. Chyba najmniej kłopotliwi domownicy :lol:

Posted

Kara pytony jak i boa nie sa wegetarianinami :lol: w przyrodzie tak wlasnie jest aby jeden przezyl inny musi zginąc...
Jedni kochają gady,płazy,ptaki a zaś inny szczury...
Sama chcialam jakiegos weza, ale one potrzebuja duzo przestrzeni, ja niestety nie mam gdzie postawic takiego duzego terra i pozostaly mi ptaszniki, a wczoraj nawet jednego łapałam, bo mi czmychnał :mad:

Posted

zaba14 napisał(a):
Kara pytony jak i boa nie sa wegetarianinami :lol: w przyrodzie tak wlasnie jest aby jeden przezyl inny musi zginąc...
Sama chcialam jakiegos weza, ale one potrzebuja duzo przestrzeni, ja niestety nie mam gdzie postawic takiego duzego terra i pozostaly mi ptaszniki, a wczoraj nawet jednego łapałam, bo mi czmychnał :mad:

Wiem,wiem ale zawsze mam ta nadzieje,ze myszami,a nie szczurami:lol: :evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Tak z ciekawosci sie spytam ile kosztuje szczeniak tej rasy?;) I jak im idzie na polowaniach?

Hmm, jak by to powiedzieć... kosztuje nie mało ... A sprawę mocno podraża bardzo daleka podróż.
Moje psiury to jeszcze młodzież, myślę, że za kilka miesięcy będę mogła określic, jaka jest ich praktyczna przydatność łowiecka.

Posted

[quote name='zaba14']Kara pytony jak i boa nie sa wegetarianinami :lol: w przyrodzie tak wlasnie jest aby jeden przezyl inny musi zginąc...
Jedni kochają gady,płazy,ptaki a zaś inny szczury...

Ojjj.. Tak mnie wzdrygnęło, że aż rozlałam herbatę. Podziwiam. Ja się ich boję :oops:

Posted

[quote name='moon_light']a nie boisz sie ze ktoregos dnia sobie zrobia sniadanie z jakiegos burka ?:diabloti: :)

Myślę, że nawet te najmniejsze z psich ras były by dla nich za duże :evil_lol:
I dlatego mam stale jakies myszy i szczury w kotłowni... ( bez urazy dla miłośników szczurków, ale węże tez muszą coś jeść )

Posted

Honey napisał(a):
Ojjj.. Tak mnie wzdrygnęło, że aż rozlałam herbatę. Podziwiam. Ja się ich boję :oops:

Ciekawe co bys rozlała, gdybyś wstała rano, ścialiła łóżko i zobaczyła że przez noc spałaś prawie z ptasznikiem hihi :lol: :lol: jedne szczeście, że ja sprzątałam, bo gdyby to była mama ... :mad: :lol:

Posted

[quote name='Honey']Myślę, że nawet te najmniejsze z psich ras były by dla nich za duże :evil_lol:
I dlatego mam stale jakies myszy i szczury w kotłowni... ( bez urazy dla miłośników szczurków, ale węże tez muszą coś jeść )

Tak wiem, nie mam nic przeciwko temu bo taki jest lancuch pokarmowy;) JEdni musza ginac dla innych;)

Posted

[quote name='Honey']jeszcze kilka fotek ze strony, tylko takie mieszcza się w limicie 500x500...

Masz śliczne stworzenia - WSZYSTKIE ;) :multi:
Kasiu - fotki można zmniejszać - i sie zmieszczą - więc się nie wykręcaj :lol:
Gdzie Wy taką gromadę mieścicie????