Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania-k napisał(a):
Honey...nie opuszczaj się w galerii...brakuje mi tych Braków twoich :p :cool3:

Aniu, bardzo mi miło, że brak Ci braków :lol:
Ale właśnie się pakuję i raniutko wyruszam do Francji. Jak sie uda, to z hotelu wyślę jakieś fotki. Jeżeli nie - to dopiero po powrocie. Ale warto poczekać, bo będą na nich nowe pieski! :Cool!:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Honey napisał(a):
Tsy... :loveu:

No to szalejesz. :evil_lol: Ale to bardzo fajnie. Będzie więcej miotów (bo na najbliższy raczej się nie wyrobię :shake: )

Posted

moth napisał(a):
No to szalejesz. :evil_lol: Ale to bardzo fajnie. Będzie więcej miotów (bo na najbliższy raczej się nie wyrobię :shake: )

Nie wyrobisz się? To znaczy... ?
Ja bardzo liczę na przyszłych wystawców :lol: Zwłaszcza, że traktuję wystawy jako zło konieczne ;)

Posted

Honey napisał(a):
Nie wyrobisz się? To znaczy... ?

To znacze, że nie będę mogla sobie jeszcze pozwolić na kolejnego psa. No chyba, że w najbliższym czasie wygram w totolotka. :-D Dlatego cieszę się, że hodowla się rozrasta i nie będzie to jedyna okazja do nabycia szczeniolka. :cool3:

Posted

moth napisał(a):
To znacze, że nie będę mogla sobie jeszcze pozwolić na kolejnego psa. No chyba, że w najbliższym czasie wygram w totolotka. :-D Dlatego cieszę się, że hodowla się rozrasta i nie będzie to jedyna okazja do nabycia szczeniolka. :cool3:

Również mam nadzieję, że nie będzie to jedyna okazja :cool3:
A wygrana w totka... kto by nie chciał wygrać :lol: Może Tobie się uda ;) ( o ile grasz czywiście :evil_lol: )

Posted

Honey napisał(a):

A wygrana w totka... kto by nie chciał wygrać :lol: Może Tobie się uda ;) ( o ile grasz czywiście :evil_lol: )

No gram, gram. Tylko z marnym skutkiem jak narazie. :shake: Aha, wymyślilam sobie, że chcę sukę z dużą ilością bialego.

Posted

orevoir Honey...:mad: :mad:
a te TSY PSY to ty przywieziesz ze sobą??? urodzą się zanim wrócisz??(buahah) no bo jakto tak sobie pojechać :-( zostawić wszystko :-( rzucić dogomanię :-( porzucić Braki :mad: ja mam nadzieję,że ty jak wrócisz to dasz o sobie znać,bo ja mogę alzchaimera dostać do tego czasu zanim ty wrócisz...:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Eeeee tam widoczki z podróży :mad: A gdzie są owe TSY? :mad: :cool3: :eviltong:

Pozdrawiam
Marysia i Una

No przeciez sa ! :lol:

Posted

Honey napisał(a):
I kilka zdjec psiurow - tych "starych" i tych "nowych" ;)

Nooooo, tak lepiej :loveu: :loveu: :loveu: Śliczności :loveu: :loveu: :loveu:

A czy można liczyć na jakieś przedstawienie nowych domowników? :razz:

Nie masz problemów z aklimatyzacją nowych w stadzie? :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Nooooo, tak lepiej :loveu: :loveu: :loveu: Śliczności :loveu: :loveu: :loveu:

A czy można liczyć na jakieś przedstawienie nowych domowników? :razz:

Nie masz problemów z aklimatyzacją nowych w stadzie? :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Marysiu, dla Ciebie wszystko ;)

Oto Brigand :

Imie ma idealnie dobrane do charakterku, niewiarygodny rozbojnik. Cale szczescie niedlugo pojedzie do nowego domku ( przywiozlam go dla zaprzyjaznionego hodowcy, w przyszlosci bedzie wykorzystywany przeze mnie jako reproduktor, ale poki co - kto inny bedzie sie meczyl z tym lobuzem :lol: )

A to Ulla:

Jako dorosla juz suka, ktora niestety miala malo kontaktow z innymi psami, przechodzi obecnie intensywna socjalizacje w naszej psiej sforze. Jako, ze ma bardzo zrownowazony charakter, mysle, ze dosc szybko znajdzie sie w nowej sytuacji.

A to nasza pupilka, Brume :

jej usposobienie i charakter podbily natychmiast nasze serca :loveu:

Posted

[quote name='Honey']
A to nasza pupilka, Brume :

jej usposobienie i charakter podbily natychmiast nasze serca :loveu:
O Matko! Więcej zdjęć tego słodziaczka poproszę:loveu:

Posted

[quote name='an3czka']Ale widoki:loveu:
Zazdroszczę:diabloti:

Piekne prawda ? Szkoda tylko, ze podziwiane glownie w przelocie... W Pireneje trzeba by bylo pojechac na dluzej, tam naprawde jest co ogladac i zwiedzac.

A tu nasze 'Brumiatko' :)
plywajace:

polujace ;) :

odpoczywajace

i kosztujace ogrodowych krzaczkow...