Honey Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Ania-k napisał(a):Honey...nie opuszczaj się w galerii...brakuje mi tych Braków twoich :p :cool3: Aniu, bardzo mi miło, że brak Ci braków :lol: Ale właśnie się pakuję i raniutko wyruszam do Francji. Jak sie uda, to z hotelu wyślę jakieś fotki. Jeżeli nie - to dopiero po powrocie. Ale warto poczekać, bo będą na nich nowe pieski! :Cool!: Quote
Honey Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='an3czka']Bo więcej nie mam?:lol: No ok, poszukam:lol: Znalazłaś ? :cool3: Quote
moth Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Honey napisał(a): Ale warto poczekać, bo będą na nich nowe pieski! :Cool!: A ile nowych piesków przywozisz? :lol: Quote
Honey Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 moth napisał(a):A ile nowych piesków przywozisz? :lol: Tsy... :loveu: ( to a'propos dysgrafii i tych innych dys.. :diabloti: ) Quote
moth Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Honey napisał(a):Tsy... :loveu: No to szalejesz. :evil_lol: Ale to bardzo fajnie. Będzie więcej miotów (bo na najbliższy raczej się nie wyrobię :shake: ) Quote
Honey Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 moth napisał(a):No to szalejesz. :evil_lol: Ale to bardzo fajnie. Będzie więcej miotów (bo na najbliższy raczej się nie wyrobię :shake: ) Nie wyrobisz się? To znaczy... ? Ja bardzo liczę na przyszłych wystawców :lol: Zwłaszcza, że traktuję wystawy jako zło konieczne ;) Quote
moth Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Honey napisał(a):Nie wyrobisz się? To znaczy... ? To znacze, że nie będę mogla sobie jeszcze pozwolić na kolejnego psa. No chyba, że w najbliższym czasie wygram w totolotka. :-D Dlatego cieszę się, że hodowla się rozrasta i nie będzie to jedyna okazja do nabycia szczeniolka. :cool3: Quote
Honey Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 moth napisał(a):To znacze, że nie będę mogla sobie jeszcze pozwolić na kolejnego psa. No chyba, że w najbliższym czasie wygram w totolotka. :-D Dlatego cieszę się, że hodowla się rozrasta i nie będzie to jedyna okazja do nabycia szczeniolka. :cool3: Również mam nadzieję, że nie będzie to jedyna okazja :cool3: A wygrana w totka... kto by nie chciał wygrać :lol: Może Tobie się uda ;) ( o ile grasz czywiście :evil_lol: ) Quote
moth Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Honey napisał(a): A wygrana w totka... kto by nie chciał wygrać :lol: Może Tobie się uda ;) ( o ile grasz czywiście :evil_lol: ) No gram, gram. Tylko z marnym skutkiem jak narazie. :shake: Aha, wymyślilam sobie, że chcę sukę z dużą ilością bialego. Quote
an3czka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Honey']Znalazłaś ? :cool3: Nie:shake: Honey czekam niecierpliwie na nowe zdjęcia nowych maluchów:loveu: Quote
kate_m. Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Honey udanej podróży! Już nie mogę się doczekać nowych fotek w tej galerii :D Quote
anushka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 orevoir Honey...:mad: :mad: a te TSY PSY to ty przywieziesz ze sobą??? urodzą się zanim wrócisz??(buahah) no bo jakto tak sobie pojechać :-( zostawić wszystko :-( rzucić dogomanię :-( porzucić Braki :mad: ja mam nadzieję,że ty jak wrócisz to dasz o sobie znać,bo ja mogę alzchaimera dostać do tego czasu zanim ty wrócisz...:lol: Quote
Honey Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Witam wszystkich ponownie :) Kilka widoczkow z poludnia Francji: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Eeeee tam widoczki z podróży :mad: A gdzie są owe TSY? :mad: :cool3: :eviltong: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Honey Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 I kilka zdjec psiurow - tych "starych" i tych "nowych" ;) Quote
Honey Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Eeeee tam widoczki z podróży :mad: A gdzie są owe TSY? :mad: :cool3: :eviltong: Pozdrawiam Marysia i Una No przeciez sa ! :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Honey napisał(a):I kilka zdjec psiurow - tych "starych" i tych "nowych" ;) Nooooo, tak lepiej :loveu: :loveu: :loveu: Śliczności :loveu: :loveu: :loveu: A czy można liczyć na jakieś przedstawienie nowych domowników? :razz: Nie masz problemów z aklimatyzacją nowych w stadzie? :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Honey Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Nooooo, tak lepiej :loveu: :loveu: :loveu: Śliczności :loveu: :loveu: :loveu: A czy można liczyć na jakieś przedstawienie nowych domowników? :razz: Nie masz problemów z aklimatyzacją nowych w stadzie? :) Pozdrawiam Marysia i Una Marysiu, dla Ciebie wszystko ;) Oto Brigand : Imie ma idealnie dobrane do charakterku, niewiarygodny rozbojnik. Cale szczescie niedlugo pojedzie do nowego domku ( przywiozlam go dla zaprzyjaznionego hodowcy, w przyszlosci bedzie wykorzystywany przeze mnie jako reproduktor, ale poki co - kto inny bedzie sie meczyl z tym lobuzem :lol: ) A to Ulla: Jako dorosla juz suka, ktora niestety miala malo kontaktow z innymi psami, przechodzi obecnie intensywna socjalizacje w naszej psiej sforze. Jako, ze ma bardzo zrownowazony charakter, mysle, ze dosc szybko znajdzie sie w nowej sytuacji. A to nasza pupilka, Brume : jej usposobienie i charakter podbily natychmiast nasze serca :loveu: Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Honey']Witam wszystkich ponownie :) Kilka widoczkow z poludnia Francji: Ale widoki:loveu: Zazdroszczę:diabloti: Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Honey']I kilka zdjec psiurow - tych "starych" i tych "nowych" ;) Cudeńka, cudeńka, cudeńka:loveu: Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Honey'] A to nasza pupilka, Brume : jej usposobienie i charakter podbily natychmiast nasze serca :loveu: O Matko! Więcej zdjęć tego słodziaczka poproszę:loveu: Quote
Honey Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']Ale widoki:loveu: Zazdroszczę:diabloti: Piekne prawda ? Szkoda tylko, ze podziwiane glownie w przelocie... W Pireneje trzeba by bylo pojechac na dluzej, tam naprawde jest co ogladac i zwiedzac. A tu nasze 'Brumiatko' :) plywajace: polujace ;) : odpoczywajace i kosztujace ogrodowych krzaczkow... Quote
Recommended Posts