Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Honey']Tak myślisz? Kto wie...:lol:

A tu karty ocen, bez komentarza...

No nie...
Co za wstyd!:shake:
Sekretarz robiący błędy ortograficzne?!

Posted

Honey napisał(a):
Nareszcie! :mad: Cały czas czekałam, aż go wkleisz :evil_lol:

Jeszcze mam jedno z jęzorkiem ale nie będę Ci zasmiecać galeri;)
Honey no i wstaw nowe zdjęcia Twojej gromady:loveu:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Jeszcze mam jedno z jęzorkiem ale nie będę Ci zasmiecać galeri;)
Honey no i wstaw nowe zdjęcia Twojej gromady:loveu:

Nie zaśmiecasz, wstawiaj !

A ja powstawiam jak z Fracji wróce ( z nowymi nabytkami, będzie co focić ) ;)

Posted

[quote name='KaRa_TC']Z nowymi nabytkami???? Jejku ale Ci zazdroszcze:loveu: to który to będzie wyzelek?;) Musisz byc na swiatowce w Pzonaniu!

Drugi ozorek

Taki dyskretny jęzorek :cool3:

Na światówce będę ( stuk, puk - odpukać ), dobrze by było, żeby mi do tego czasu wyrosły z dwie pary dodatkowych rąk :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Taki dyskretny jęzorek :cool3:

Na światówce będę ( stuk, puk - odpukać ), dobrze by było, żeby mi do tego czasu wyrosły z dwie pary dodatkowych rąk :evil_lol:

A ile psiakow chcesz wystawiac?:cool3:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A ile psiakow chcesz wystawiac?:cool3:

Jak mi suki rozpiskę swoich planowanych i nieplanowanych cieczek zrobią i przewidzę wszystkie dodatkowe okoliczności... to odpowiem na to pytanie :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):

A tu karty ocen, bez komentarza...

Wielkie gratulacje za osiągnięcia.
Mniejsze gratulacje dla nieuka wypisującego karty. :angryy:
Zapomnialaś podkreślić "propolcjonalne". :diabloti:

Posted

Honey napisał(a):
Hmm... ja tam w tym aż takiego dużego udziału nie miałam ;) :lol:

ja nie mam problemów z pęcherzem,przysięgam...ale ja w niektórych galeriach nie wytrzymuje :eviltong: Honey masz piękny dom...:lol: bo,że zwierzaki to już wiesz :loveu: a jak doszłam do tej katry ocen to musiałam czytać kilka razy...:p to się nadaje do publikacji gdzieś :lol: osoba z taką pisownią nie powinna być na tym miejscu w tym dniu przynajmniej :roll: a jeśli chodzi o języki to proszę patrzeć-fotka w avatarze :p większej nie posiadam...:-(

Posted

Honey przede wszystkim GRATULUJĘ tych krzyżyków na kartach ocen ;) :multi: :multi: :multi:
A co do ortografii... trzy razy czytałam, zanim zrozumiałam :roll:
Wiesz, ja bym radziła zrobić mały rabanik w Związku. Toż to wstyd i hańba coś takiego w świat wypuszczać. I nic mnie nie obchodzą dysortografie, dysleksje, dysgrafie itp. - jeśli ktoś cierpi na takową "przypadłość", powinien mieć niezdatność do wykonywania zawodów wiążących się z ręcznym pisaniem i tyle.
I posłać do teleexpresu :cool1:

Pozdrawiam
Marysia ze zrastającym się, cieknącym, spuchniętym i owijanym w skarpetki i woreczki połamańcem

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Honey przede wszystkim GRATULUJĘ tych krzyżyków na kartach ocen ;) :multi: :multi: :multi:
A co do ortografii... trzy razy czytałam, zanim zrozumiałam :roll:
Wiesz, ja bym radziła zrobić mały rabanik w Związku. Toż to wstyd i hańba coś takiego w świat wypuszczać. I nic mnie nie obchodzą dysortografie, dysleksje, dysgrafie itp. - jeśli ktoś cierpi na takową "przypadłość", powinien mieć niezdatność do wykonywania zawodów wiążących się z ręcznym pisaniem i tyle.
I posłać do teleexpresu :cool1:

Pozdrawiam
Marysia ze zrastającym się, cieknącym, spuchniętym i owijanym w skarpetki i woreczki połamańcem

Marysiu, mam dokładnie takie samo zdanie na temat tych wszystkich dys... I potrzebowałam długiej chwili by zrozumieć co tam jest napisane :shake:
Tak się właśnie zastanawiam- robić ten raban czy nie ? Ale jak nikt nie będzie reagował, to kolejne psy dostaną opisy, których poprostu nie da się czytać i dyplomy z napisem Zwyciensca rasy....