Honey Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 dbsst napisał(a):hahahahhahaha no i mamy językowo :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :lol: :lol: Jeszcze, jeszcze ! :lol: :lol: Quote
an3czka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Honey']Jedna nóżka druga nóżka łopatka i ... buzi ! :lol: O jak ja lubię Pana Tadeusza Chwalnego:p. Świetny sędzia! Quote
an3czka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Honey']Tak myślisz? Kto wie...:lol: A tu karty ocen, bez komentarza... No nie... Co za wstyd!:shake: Sekretarz robiący błędy ortograficzne?! Quote
Mi. Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='bigos']No to ja też się dołączę: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to my też się dołączamy :lol: Quote
Honey Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='*luthien*']to my też się dołączamy :lol: Super :multi: Kto ma jeszcze wywalony (:eviltong: ) jęzor ? Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 hahahhahahahahhahahaha jęzor team się zrobił :evil_lol: Quote
Honey Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='KaRa_TC']Ja mam jeszcze wywalony jęzor:lol: Nareszcie! :mad: Cały czas czekałam, aż go wkleisz :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Honey napisał(a):Nareszcie! :mad: Cały czas czekałam, aż go wkleisz :evil_lol: Jeszcze mam jedno z jęzorkiem ale nie będę Ci zasmiecać galeri;) Honey no i wstaw nowe zdjęcia Twojej gromady:loveu: Quote
Honey Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 KaRa_TC napisał(a):Jeszcze mam jedno z jęzorkiem ale nie będę Ci zasmiecać galeri;) Honey no i wstaw nowe zdjęcia Twojej gromady:loveu: Nie zaśmiecasz, wstawiaj ! A ja powstawiam jak z Fracji wróce ( z nowymi nabytkami, będzie co focić ) ;) Quote
KaRa_ Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Z nowymi nabytkami???? Jejku ale Ci zazdroszcze:loveu: to który to będzie wyzelek?;) Musisz byc na swiatowce w Pzonaniu! Drugi ozorek Quote
Honey Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='KaRa_TC']Z nowymi nabytkami???? Jejku ale Ci zazdroszcze:loveu: to który to będzie wyzelek?;) Musisz byc na swiatowce w Pzonaniu! Drugi ozorek Taki dyskretny jęzorek :cool3: Na światówce będę ( stuk, puk - odpukać ), dobrze by było, żeby mi do tego czasu wyrosły z dwie pary dodatkowych rąk :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Honey napisał(a):Taki dyskretny jęzorek :cool3: Na światówce będę ( stuk, puk - odpukać ), dobrze by było, żeby mi do tego czasu wyrosły z dwie pary dodatkowych rąk :evil_lol: A ile psiakow chcesz wystawiac?:cool3: Quote
Honey Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='an3czka']To jeszcze ja:eviltong: Śliczne :loveu: A dlaczego tylko jedno ?:mad: :lol: Quote
Honey Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 KaRa_TC napisał(a):A ile psiakow chcesz wystawiac?:cool3: Jak mi suki rozpiskę swoich planowanych i nieplanowanych cieczek zrobią i przewidzę wszystkie dodatkowe okoliczności... to odpowiem na to pytanie :evil_lol: Quote
moth Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Honey napisał(a): A tu karty ocen, bez komentarza... Wielkie gratulacje za osiągnięcia. Mniejsze gratulacje dla nieuka wypisującego karty. :angryy: Zapomnialaś podkreślić "propolcjonalne". :diabloti: Quote
an3czka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Honey']Śliczne :loveu: A dlaczego tylko jedno ?:mad: :lol: Bo więcej nie mam?:lol: No ok, poszukam:lol: Quote
anushka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Honey napisał(a):Hmm... ja tam w tym aż takiego dużego udziału nie miałam ;) :lol: ja nie mam problemów z pęcherzem,przysięgam...ale ja w niektórych galeriach nie wytrzymuje :eviltong: Honey masz piękny dom...:lol: bo,że zwierzaki to już wiesz :loveu: a jak doszłam do tej katry ocen to musiałam czytać kilka razy...:p to się nadaje do publikacji gdzieś :lol: osoba z taką pisownią nie powinna być na tym miejscu w tym dniu przynajmniej :roll: a jeśli chodzi o języki to proszę patrzeć-fotka w avatarze :p większej nie posiadam...:-( Quote
Honey Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 moth napisał(a): Zapomnialaś podkreślić "propolcjonalne". :diabloti: Masz rację, dopiero później to zauważyłam :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Honey przede wszystkim GRATULUJĘ tych krzyżyków na kartach ocen ;) :multi: :multi: :multi: A co do ortografii... trzy razy czytałam, zanim zrozumiałam :roll: Wiesz, ja bym radziła zrobić mały rabanik w Związku. Toż to wstyd i hańba coś takiego w świat wypuszczać. I nic mnie nie obchodzą dysortografie, dysleksje, dysgrafie itp. - jeśli ktoś cierpi na takową "przypadłość", powinien mieć niezdatność do wykonywania zawodów wiążących się z ręcznym pisaniem i tyle. I posłać do teleexpresu :cool1: Pozdrawiam Marysia ze zrastającym się, cieknącym, spuchniętym i owijanym w skarpetki i woreczki połamańcem Quote
anushka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Honey...nie opuszczaj się w galerii...brakuje mi tych Braków twoich :p :cool3: Quote
Honey Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Honey przede wszystkim GRATULUJĘ tych krzyżyków na kartach ocen ;) :multi: :multi: :multi: A co do ortografii... trzy razy czytałam, zanim zrozumiałam :roll: Wiesz, ja bym radziła zrobić mały rabanik w Związku. Toż to wstyd i hańba coś takiego w świat wypuszczać. I nic mnie nie obchodzą dysortografie, dysleksje, dysgrafie itp. - jeśli ktoś cierpi na takową "przypadłość", powinien mieć niezdatność do wykonywania zawodów wiążących się z ręcznym pisaniem i tyle. I posłać do teleexpresu :cool1: Pozdrawiam Marysia ze zrastającym się, cieknącym, spuchniętym i owijanym w skarpetki i woreczki połamańcem Marysiu, mam dokładnie takie samo zdanie na temat tych wszystkich dys... I potrzebowałam długiej chwili by zrozumieć co tam jest napisane :shake: Tak się właśnie zastanawiam- robić ten raban czy nie ? Ale jak nikt nie będzie reagował, to kolejne psy dostaną opisy, których poprostu nie da się czytać i dyplomy z napisem Zwyciensca rasy.... Quote
Recommended Posts