dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Honey']Pogadanka na tematy wychowawacze :evil_lol: hahahha jakie zasluchane zapatrzone towarzystwo :klacz: Quote
moth Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Wiem, że nie trafilam, ale zdradzisz mi co to za utwór? :oops: Quote
an3czka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Honey']Pogadanka na tematy wychowawacze :evil_lol: O kurcze:lol:. Mówisz, że należysz do tych, którzy kiwają palcem na swoich podopiecznych? Quote
an3czka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Honey']Ja nie mogę natychmiast... :oops: Ja się poprawię w... najbliższym czasie :razz: Na 'pocieszenie' ;) zdjęcie czterotygodniowej pannicy : Jaki brzusio:loveu: :loveu: :loveu: Nie mogę... Codo! Honey udały Ci się te dzieciaczki :-D Quote
Marysia_i_gończy Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Widzisz, Honey :cool3: Drobna zachęta i od razu lepiej!! :cool3: Przecudne małe posoczki :loveu: :loveu: :loveu: No a kazanie do braków też niczego sobie :mad: Co im tam opowiadasz? :mad: Pozdrawiam cieplutko w ten deszczowy, ale wiosenno-rześki dzień Marysia i Una Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='an3czka']Jaki brzusio:loveu: :loveu: :loveu: Nie mogę... Codo! Honey udały Ci się te dzieciaczki :-D Hmm... ja tam w tym aż takiego dużego udziału nie miałam ;) :lol: Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 moth napisał(a):Wiem, że nie trafilam, ale zdradzisz mi co to za utwór? :oops: Eh... nie poddawaj sie tak szybko :evil_lol: W tytule ma niesmiertelność.... Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Widzisz, Honey :cool3: Drobna zachęta i od razu lepiej!! :cool3: Przecudne małe posoczki :loveu: :loveu: :loveu: No a kazanie do braków też niczego sobie :mad: Co im tam opowiadasz? :mad: Pozdrawiam cieplutko w ten deszczowy, ale wiosenno-rześki dzień Marysia i Una To nie była zachęta, to sie nazywa 'brac kogoś pod włos' :diabloti: A z brakami to mamy jeszcze duuuużo tematów wychowawczych do przerobienia... Ja lubię grzeczne pieski :cool3: Dziekuję za cieplutkie pozdrowienia, przydadzą się bardzo ! :lol: Wysyłam do Was takie same !!! Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='an3czka']O kurcze:lol:. Mówisz, że należysz do tych, którzy kiwają palcem na swoich podopiecznych? O kurcze, to widać ?! :evil_lol: Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 A tym, co narzekają, że za mało tu nowych zdjęć - pokazujemy tak ;) : Quote
moth Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Honey']Eh... nie poddawaj sie tak szybko :evil_lol: i'm so tired of being here suppressed by all of my childish fears and if you have to leave i wish that you would just leave because your presence still lingers here and it won't leave me alone these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me you used to captivate me by your resonating light but now i'm bound by the life you left behind your face it haunts my once pleasant dreams your voice it chased away all the sanity in me these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me i've tried so hard to tell myself that you're gone and though you're still with me i've been alone all along Evanescence My Immortal Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Honey']A tym, co narzekają, że za mało tu nowych zdjęć - pokazujemy tak ;) : hahahhahahha to my odpokazujemy :eviltong: Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='dbsst']hahahhahahha to my odpokazujemy :eviltong: DOBRE !!! :lol: :lol: :lol: Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 BRAWO MOTH !!! :klacz: ( podpowiedź się przydała ? ;) ) Quote
KaRa_ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jakie wpatrzone w Ciebie:loveu: To stadko również Twoje?:crazyeye: Quote
an3czka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Honey']Hmm... ja tam w tym aż takiego dużego udziału nie miałam ;) :lol: Eeeee... No coś Ty!:lol: Quote
an3czka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Honey']O kurcze, to widać ?! :evil_lol: No. Wszystko sie wydało:evil_lol: Quote
an3czka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Honey']A tym, co narzekają, że za mało tu nowych zdjęć - pokazujemy tak ;) : No przepraszam bardzo. Czuję się urażona!:obrazic: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
bigos Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst']hahahhahahha to my odpokazujemy :eviltong: No to ja też się dołączę: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='bigos']No to ja też się dołączę: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahhahaha no i mamy językowo :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
Honey Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Jedna nóżka druga nóżka łopatka i ... buzi ! :lol: Quote
KaRa_ Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Honey']Jedna nóżka druga nóżka łopatka i ... buzi ! :lol: Dzięki buziakowi to pewnie wszystkie wystawy wygrywa:lol: Quote
Honey Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='KaRa_TC']Dzięki buziakowi to pewnie wszystkie wystawy wygrywa:lol: Tak myślisz? Kto wie...:lol: A tu karty ocen, bez komentarza... Quote
Honey Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='an3czka']No przepraszam bardzo. Czuję się urażona!:obrazic: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ojej, no to... przepraszam ! :buzi: Quote
Recommended Posts