Honey Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='panienkabubu'] robione na szybko wiec prosze sie nie smiac :eviltong: SUPER !!! Dziekuję, baaardzo mi sie podoba :loveu: :loveu: :loveu: Ja rownież przesyłam życzenia udanej majówki :) Katarzyna. Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 KaRa_TC napisał(a):Gdzienowe foteczki wyzelkow?:cool3: Będą nowe. Najpóźniej za miesiąc ... :diabloti: Quote
asiunia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Hej!! Jakie za miesiac?:shake::shocked!::shock: Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Jakie za miesiac?:shake::shocked!::shock: Raz- pogoda paskudna :angryy: , co to za fotki w strugach deszczu ? Dwa- wyjezdzam do Francji na dwa tygodnie, jak wroce to mlyn straszny bede miala, obawiam sie, ze nie znajde czasu na siedzenie na dogo :shake: Trzy - za miesiac, to ostateczny termin :cool3: , moze przed wyjazdem cos z wystawy wstawie ( o ile nie bedzie lało ), albo po powrocie - w polowie maja ;) Ale za miesiac.... to dopiero beda zdjecia ! :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 coś mało FOT dzis mój ostatni dzień jestem w sieci musze naładować bateryjki :diabloti: Quote
panienkabubu Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):coś mało FOT dzis mój ostatni dzień jestem w sieci musze naładować bateryjki :diabloti: odlączają Cię? :evil_lol: :evil_lol: brzmi jak eutanazja :p hahah Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 panienkabubu napisał(a):odlączają Cię? :evil_lol: :evil_lol: brzmi jak eutanazja :p hahah hahaha a ja się tak czuje hahah tyle dni bez sieci KOSZMAR Quote
Marysia_i_gończy Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Honey! Proszę się natychmiast poprawic! Stosunek ilości zdjęć do ileści pogaduszek jest zdecydowanie niekorzystny! :eviltong: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Honey! Proszę się natychmiast poprawic! Stosunek ilości zdjęć do ileści pogaduszek jest zdecydowanie niekorzystny! :eviltong: Pozdrawiam Marysia i Una Ja nie mogę natychmiast... :oops: Ja się poprawię w... najbliższym czasie :razz: Na 'pocieszenie' ;) zdjęcie czterotygodniowej pannicy : Quote
panienkabubu Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Honey']Ja nie mogę natychmiast... :oops: Ja się poprawię w... najbliższym czasie :razz: Na 'pocieszenie' ;) zdjęcie czterotygodniowej pannicy : o jaaaaaaaaka slyyyyyyyyyycnaaaaaaa!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: Quote
moth Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 A co to za utwór jest na Twojej stronie? Bardzo mi się podoba. :lol: Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 moth napisał(a):A co to za utwór jest na Twojej stronie? Bardzo mi się podoba. :lol: Mi też :lol: Znalazłam go na portugalskiej stronie i dłuuuugo męczyłam właściciela witryny, żeby mi powiedział co to jest. Ze względu na barierę jezykowa nie było łatwo. Zgadnij co to :evil_lol: Quote
moth Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Honey napisał(a): Zgadnij co to :evil_lol: Stylem kojarzy mi się z Tori Amos, tylko glos nie ten. Quote
KaRa_ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Boski:loveu: :loveu: :loveu: Ile masz ich? :loveu: :loveu: :loveu: zazdroszcze szczeniaczkow Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 o jeżu kolaczasty jaki ciasteczkowy potffór :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: toż to cudo na czterech łapeCkach :loveu: Quote
Cola Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jakie cudowne kuleczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a ten to przypomina trochę żółwika ;) :lol: :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Boski:loveu: :loveu: :loveu: Ile masz ich? :loveu: :loveu: :loveu: zazdroszcze szczeniaczkow Pięć sztuk, mało ale suka nie miała miejsca na więcej, bo srajdle urodziły się OGROMNE. Wszystkie noworodki ważyły grubo powyżej pół kilograma. To ogromna radość takie maluchy :) Pracy przy nich dużo, ale coś za coś zawsze musi być ;) Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='Cola']Jakie cudowne kuleczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a ten to przypomina trochę żółwika ;) :lol: :loveu: :loveu: A ten - 'sharpeja' :lol: Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='dbsst']o jeżu kolaczasty jaki ciasteczkowy potffór :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: toż to cudo na czterech łapeCkach :loveu: Prawda, można by schrupać :lol: Ale niecierpliwie czekam, kiedy takie będę mogła Wam pokazać : Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Honey']Prawda, można by schrupać :lol: Ale niecierpliwie czekam, kiedy takie będę mogła Wam pokazać : o rany ŻELKI :lol: :lol: :lol: coś mi dzis w koło słodkości mysli chodzą a nawet biegaja :oops: Quote
kalipso Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 O mamo jaki cudne posokowczyki:*** musze mojemu chłopakowi pokazac Twoja strone, moze w końcu zdecyduje sie na kupno maleństwa:) Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 kalipso napisał(a):O mamo jaki cudne posokowczyki:*** musze mojemu chłopakowi pokazac Twoja strone, moze w końcu zdecyduje sie na kupno maleństwa:) :lol: :lol: :lol: Quote
Honey Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Pogadanka na tematy wychowawacze :evil_lol: Quote
Recommended Posts