an3czka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Honey']Ledwo wypatrzyłam ten 'tajemniczy' tekst :lol: No. Tak właśnie miało być:lol: Przed chwilą byłam na Waszej stronce posokowców. Mam takie pytanie (jeśli można). Ile macie psów oprócz posokowców i wyżłów, i czy te wszystkie "egzotyki" też u Was mieszkają? Quote
Honey Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Z egzotyków w chwili obecnej mamy dusiciele, papugi jakiś czas temu zostały 'wysiedlone' z domu, bo biedne dziecie płakało, że spać nie może, bo ptaszyska wrzeszczą :roll: A weże nie hałasuja, żrą ( Kara - tego nie czytaj ;-) ) średnio raz-dwa razy w miesiącu, ogólnie mało absorbujące są :lol: A psy... psów nie liczę, bo i po co ? :evil_lol: Z torbami niebawem pójdę, bo wszystkie na royalu trzymam... :shake: Quote
moth Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Honey napisał(a): Z torbami niebawem pójdę, bo wszystkie na royalu trzymam... :shake: Którym? Moja malpa ostatnio je i o dziwno nie grymasi przy maxi sensible. :cool3: Quote
Honey Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 moth napisał(a):Którym? Moja malpa ostatnio je i o dziwno nie grymasi przy maxi sensible. :cool3: A to zalezy od gabarytów :) Większość jest na medium-ie. Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Honey']Z egzotyków w chwili obecnej mamy dusiciele, papugi jakiś czas temu zostały 'wysiedlone' z domu, bo biedne dziecie płakało, że spać nie może, bo ptaszyska wrzeszczą :roll: A weże nie hałasuja, żrą ( Kara - tego nie czytaj ;-) ) średnio raz-dwa razy w miesiącu, ogólnie mało absorbujące są :lol: A psy... psów nie liczę, bo i po co ? :evil_lol: Z torbami niebawem pójdę, bo wszystkie na royalu trzymam... :shake: No to ładne macie stadko!:p Koszty też są... piękne:lol: Ja niedawno myślałam o zakupie Ary Nobilis, ale jakoś tak mi przeszło na razie...:roll: Quote
Honey Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='an3czka']No to ładne macie stadko!:p Koszty też są... piękne:lol: Ja niedawno myślałam o zakupie Ary Nobilis, ale jakoś tak mi przeszło na razie...:roll: Ary nie są tanie :cool3: A jaką demolkę w domu robią... Ja wolę żakulce, naśladują mowę ludzką najlepiej ze wszystkich papug. Ale jak mają świetny humor, to powrzeszczeć sobie tez lubią :evil_lol: Ps. a na temat kosztów utrzymania lepiej nie będę się wypowiadać... po co mam się stresować przed snem :roll: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Honey']Ary nie są tanie :cool3: A jaką demolkę w domu robią... Ja wolę żakulce, naśladują mowę ludzką najlepiej ze wszystkich papug. Ale jak mają świetny humor, to powrzeszczeć sobie tez lubią :evil_lol: Ps. a na temat kosztów utrzymania lepiej nie będę się wypowiadać... po co mam się stresować przed snem :roll: O nie, nie stresuj się:lol: Poznałam pewnego hodowcę papug-sprawdzony człowiek, dostarcza ptaki do sklepów w Krakowie ( i pewnie gdzieś indziej, nie wiem). W każdym razie mogłam kupić tak za 1000-1500. Myślałam o tej konkretnej, bo ponoc nie drą się, nie są agresywne i ogólnie nadają się dla początkujących. O żako właśnie słyszałam, że się drą jak cholera, a my w domu jednorodzinnym NIESTETY J-E-S-Z-C-Z-E nie mieszkamy:lol:, poza tym cena, że głowa mała... Quote
KaRa_ Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Prześliczna morda:loveu: :loveu: :loveu: i jak sie tu w takiej mordce nie zakochac:loveu: Quote
Honey Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Prześliczna morda:loveu: :loveu: :loveu: i jak sie tu w takiej mordce nie zakochac:loveu: Prawda? Te obwisłe fafle :loveu: Quote
kate_m. Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 O, widzę że tu miłośnicy papug się zgromadzili :) Ja wprawdzie żako ani ary nie mam, ale falistą i to jedną, za to z charakterkiem i uważającą, że jest człowiekiem ;) Quote
asiunia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Hej! Przejrzalam cala galerie z zapartym tchem-od razu nasunely mi sie słowa:cudowne i mało mi:lol:Bede zagladac tu bardzo czesto:loveu: Quote
Honey Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 kate_m. napisał(a):O, widzę że tu miłośnicy papug się zgromadzili :) Ja wprawdzie żako ani ary nie mam, ale falistą i to jedną, za to z charakterkiem i uważającą, że jest człowiekiem ;) Pewnie luzem po mieszkaniu lata i podbiera kąski z talerzy :lol: ( ja taką znałam, tylko ona miala jeszcze jedno paskudne upodobanie - uważała głowy gości za najlepsze miejsce do siedzenia, przy próbie zgonienia jej, obrywało się dziobem....) Quote
Honey Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Przejrzalam cala galerie z zapartym tchem-od razu nasunely mi sie słowa:cudowne i mało mi:lol:Bede zagladac tu bardzo czesto:loveu: Dziękuję ! :loveu: Quote
Koma Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Honey przepiękne te Twoje psy :loveu: :loveu: :loveu: śliczne umaszczenie :loveu: Quote
Honey Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='Koma']Honey przepiękne te Twoje psy :loveu: :loveu: :loveu: śliczne umaszczenie :loveu: Dziękuję za komplement ! ( w imieniu piesków ;) ) Komie również niczego nie brakuje :loveu: Gdzie mogę zobaczyć więcej jej zdjęć? Quote
Honey Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Koma napisał(a):Kliknij z bannerek ;) Już klikam :) Quote
anetta Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 uważała głowy gości za najlepsze miejsce do siedzenia, przy próbie zgonienia jej, obrywało się dziobem....) :question::roflt: :roflt: Fafeleczki idealne do wymizianiaaaaa :bigcool: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Honey']Prawda? Te obwisłe fafle :loveu: no kochani, co to za faflątka ;) Chcecie zobaczyć obwisłe faflątka? ;) Quote
Honey Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='panienkabubu']no kochani, co to za faflątka ;) Chcecie zobaczyć obwisłe faflątka? ;) Śliczny :loveu: Ale musisz przyznać, że jak na wyżła to i mój psiur ma nie najgorsze faflunki , choć do bernardyna mu daleko :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Honey napisał(a):Śliczny :loveu: Ale musisz przyznać, że jak na wyżła to i mój psiur ma nie najgorsze faflunki , choć do bernardyna mu daleko :evil_lol: Tak jest! Przyznaję bez bicia ;-) Że aż miło patrzeć ;-) W każdym razie, Ben ma trochę za.. obfite :D ale nei wiem czym to jest spowodowane, czy "nierasowością" Bena, czy po prostu za tłustym żarciem ;) Quote
anushka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Honey napisał(a):A tam zaraz ćpunek, na razie jedyna używka to mamine mleko :lol: nie zapomnij że każdy tak zaczynał :lol:, papugę też mam tle,że nimfę słodziaka ;-D Quote
Honey Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Ania-k napisał(a):nie zapomnij że każdy tak zaczynał :lol: Całe szczęście nie każdy tak kończy :lol: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 robione na szybko wiec prosze sie nie smiac :eviltong: Quote
Recommended Posts