Honey Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Ten ważył, z tego co pamietam, jakieś 150 kg. Bywają cięższe, ale ten faktycznie robił imponujące wrażenie :) Ja strzelam nieco mniejsze zazwyczaj, takiego jeszcze nie spotkałam... ;) A ostatniego zdania na razie nie bedę rozwijac :cool3: przesądna jestem, nie chcę zapeszyć :eviltong: Quote
Honey Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 moth napisał(a):No przecież tu jest mnóstwo miejsca na dlugie historie. ;) Czekamy. :lol: Miejsca dużo, ale czasu mało na pisanie tych długich historii :cool3: Quote
moth Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Honey napisał(a):A ostatniego zdania na razie nie bedę rozwijac :cool3: przesądna jestem, nie chcę zapeszyć :eviltong: No nie! Jak się powiedzialo "A" to trzeba teraz "B". :diabloti: Quote
Honey Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 moth napisał(a):No nie! Jak się powiedzialo "A" to trzeba teraz "B". :diabloti: Ok, juz mówię : "B" ! :evil_lol: Quote
moth Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Honey napisał(a)::lol: Miejsca dużo, ale czasu mało na pisanie tych długich historii :cool3: Tylko bez wykrętów. :razz: Quote
Honey Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='an3czka']Ojej! A kto to?:p Jedna z tych rudych klusek, które Ci się nie podobały :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Honey']Jedna z tych rudych klusek, które Ci się nie podobały :evil_lol: Nic takiego nigdy nie pisałam, że mi się nie podbają! Mało tego, podobały mi się bardzo, ale to wyżły są moje ukochane:lol: A ten maluch wygląda, jakby dopiero co ślepia otworzył:lol: Quote
Honey Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='an3czka']Nic takiego nigdy nie pisałam, że mi się nie podbają! Mało tego, podobały mi się bardzo, ale to wyżły są moje ukochane:lol: A ten maluch wygląda, jakby dopiero co ślepia otworzył:lol: Masz racje, od niedawna świat ogląda :) A zamiłowanie do wyżłów rozumiem i podzielam :cool3: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Honey']Masz racje, od niedawna świat ogląda :) A zamiłowanie do wyżłów rozumiem i podzielam :cool3: Takie "mokre" ma łocyska. Jakby nieprzytomny! Obłedny/a jest:loveu: Quote
anushka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Honey']:) taki słodziak Ćpunek :cool3: Quote
Honey Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Ania-k napisał(a):taki słodziak Ćpunek :cool3: A tam zaraz ćpunek, na razie jedyna używka to mamine mleko :lol: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Honey']A tam zaraz ćpunek, na razie jedyna używka to mamine mleko :lol: Biedna psina. Ledwo co oczy otworzyła, a juz narkomana z niej zrobili...:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Honey'] Prześliczne, rozdziawione paszcze!:loveu: Powiem w tajemnicy, że jeśli chodzi o urodę:lol:, to dla mnie są na równi z weimarami:p Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Honey'] Wielki, różowy jęzor:loveu: Quote
Honey Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='an3czka']Prześliczne, rozdziawione paszcze!:loveu: Powiem w tajemnicy, że jeśli chodzi o urodę:lol:, to dla mnie są na równi z weimarami:p Ledwo wypatrzyłam ten 'tajemniczy' tekst :lol: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Honey'] To chyba już koniec na dzisiaj :lol: A już nad kolejnym komentarzem sie zastanawiałam:lol: Quote
Recommended Posts