Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Honey napisał(a):
Mamy dziki, owszem. I to jakie :lol:

Taki Cię gonił ? :evil_lol:

kto go upolował??????????????????????????????? :|

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Honey napisał(a):
Mamy dziki, owszem. I to jakie :lol:

Taki Cię gonił ? :evil_lol:

Nie, chyba mniejszy (przelatek czy cos takiego:oops: ). Wiesz jak sie bałam...
Byłam przekonana, że dzikie zwierzeta boją się ludzi...
On chyba nie wiedział co my za stwory jesteśmy i chciał nas niuchnąć, bo nagle w tył zwrot i zaczął zwiewać:evil_lol:

Kiedyś na tym samym terenie przyfilował nas myśliwy z tamtejszego obwodu. Myślał, że kłusujemy czy coś, bo wieczorami z psem łazimy po krzakach. Wszystko Przemek wyjaśnił, wymienili się telefonami. Ostatnio jak Przemek o tym dziku poinformował, pan zaprosił Przemka napolowanie. Tak więc mam CHŁOPA w siódmym niebie:loveu:

Posted

an3czka napisał(a):
Nawiasem mówiąc słyszałam historię, jak to pies wpadł w stado dzików i dziczki zrobiły pieskowi, delikatnie mówiąc, kuku:roll:

Ja się podśmiewam, ale oczywiście należy mieć przed nimi respekt. Zwłaszcza ranny może być niebezpieczny.Ja jeszcze groźnej przygody z dzikiem nie miałam ( może dlatego, że dobrze strzelam ;) ) Ale mąż, gdyby nie pies, to kiepsko by wyglądał...

Posted

Honey napisał(a):
Ja się podśmiewam, ale oczywiście należy mieć przed nimi respekt. Zwłaszcza ranny może być niebezpieczny.Ja jeszcze groźnej przygody z dzikiem nie miałam ( może dlatego, że dobrze strzelam ;) ) Ale mąż, gdyby nie pies, to kiepsko by wyglądał...

Czekam na męża i na spacer z Basco idziemy. Słońce zachodzi...może nie natkniemy się na dziczka:roll: :lol:
A napisz coś więcej na temat przygody męża z dziekiem.

Posted

an3czka napisał(a):
Czekam na męża i na spacer z Basco idziemy. Słońce zachodzi...może nie natkniemy się na dziczka:roll: :lol:
A napisz coś więcej na temat przygody męża z dziekiem.

To jeszcze tak na szybko przed spacerkiem - przy zachodzącym słoneczku tez fajne fotki wychodzą :razz: wieczorkiem, mam nadzieję, zobaczę je w Twojej galerii :lol:

Posted

Honey napisał(a):
To jeszcze tak na szybko przed spacerkiem - przy zachodzącym słoneczku tez fajne fotki wychodzą :razz: wieczorkiem, mam nadzieję, zobaczę je w Twojej galerii :lol:

Honey jasne, tylko że mój luby jeszcze nie dojechał. Mam nadzieję, że zdąży przed zachodem:lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Śliczne!!! Zdjęcia!!

Do wody wstęp zabroniony?:lol:

Jeszcze tak :lol: Dzisiaj były kombinacje "jak to obejść ?"...
górą ?....

czy może dołem?...

Skończyło się tym, że siatka została poprostu sforsowana :lol:

Posted

Honey napisał(a):
Jeszcze tak :lol: Dzisiaj były kombinacje "jak to obejść ?"...
górą ?....

Trzeba sobie jakoś radzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']Jeszcze tak :lol: Dzisiaj były kombinacje "jak to obejść ?"...
górą ?....

czy może dołem?...

Przecież ona chciała się tylko wykąpać:diabloti:

Posted

[quote name='Honey']Mamy dziki, owszem. I to jakie :lol:

:evil_lol:
Honey a nie jest to przypadkiem mamut???:eek: :eggface:
stanowczo za mało fotek jest twoich,a myślę,że miałabys o czym opowiadać,sama "nigdy w życiu" bym nie zapolowała....ale taka leśniczówka pod lasem to mi się marzy odkąd płodem chyba byłam...:roll:

Posted

[quote name='Ania-k']Honey a nie jest to przypadkiem mamut???:eek: :eggface:
stanowczo za mało fotek jest twoich,a myślę,że miałabys o czym opowiadać,sama "nigdy w życiu" bym nie zapolowała....ale taka leśniczówka pod lasem to mi się marzy odkąd płodem chyba byłam...:roll:

Nie, to nie mamut :lol: :lol: ( w odstrzale był dzik wpisany :roll: )
Marzenia o domku pod lasem podzielam, powiem więcej - nadszedł czas, kiedy znudziły mi się same marzenia i ... przystapiłam do ich realizacji ! Ale to już dłuższa historia...

Posted

Honey napisał(a):
w odstrzale był dzik wpisany :roll:

no bo kto by im w mamuta teraz uwierzył???:p a jakby fotki załączyli do tego gdzie zapisali,że to dzik to by uwierzyli napewno..w zyciu takiego kolosa niewidziałam,dużo do lasu jeździłam,jako dziecko co wekend przez cały rok w domku w lesie nad jeziorem byłam,widziałam rózne latające,pełzające,skaczące,ryjące itd...ale takiego w życiu..dech zapiera..ile to ważyło??:crazyeye: i rozwiń zdanie szczegolnie to ostatnie :cool3: