Mi. Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Honey napisał(a):Mamy dziki, owszem. I to jakie :lol: Taki Cię gonił ? :evil_lol: kto go upolował??????????????????????????????? :| Quote
Honey Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 *luthien* napisał(a):kto go upolował??????????????????????????????? :| Tego mąż, na mnie jeszcze taki odyniec nie wyszedl.... Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Honey napisał(a):Mamy dziki, owszem. I to jakie :lol: Taki Cię gonił ? :evil_lol: Nie, chyba mniejszy (przelatek czy cos takiego:oops: ). Wiesz jak sie bałam... Byłam przekonana, że dzikie zwierzeta boją się ludzi... On chyba nie wiedział co my za stwory jesteśmy i chciał nas niuchnąć, bo nagle w tył zwrot i zaczął zwiewać:evil_lol: Kiedyś na tym samym terenie przyfilował nas myśliwy z tamtejszego obwodu. Myślał, że kłusujemy czy coś, bo wieczorami z psem łazimy po krzakach. Wszystko Przemek wyjaśnił, wymienili się telefonami. Ostatnio jak Przemek o tym dziku poinformował, pan zaprosił Przemka napolowanie. Tak więc mam CHŁOPA w siódmym niebie:loveu: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Nawiasem mówiąc słyszałam historię, jak to pies wpadł w stado dzików i dziczki zrobiły pieskowi, delikatnie mówiąc, kuku:roll: Quote
Honey Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):Nawiasem mówiąc słyszałam historię, jak to pies wpadł w stado dzików i dziczki zrobiły pieskowi, delikatnie mówiąc, kuku:roll: Ja się podśmiewam, ale oczywiście należy mieć przed nimi respekt. Zwłaszcza ranny może być niebezpieczny.Ja jeszcze groźnej przygody z dzikiem nie miałam ( może dlatego, że dobrze strzelam ;) ) Ale mąż, gdyby nie pies, to kiepsko by wyglądał... Quote
bigos Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Honey..................sam miód:loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 bigos napisał(a):Honey..................sam miód:loveu::loveu::loveu: :lol: :lol: :lol: Quote
bigos Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Zapraszam do galerii mojej "czekoladki":loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Honey napisał(a):Ja się podśmiewam, ale oczywiście należy mieć przed nimi respekt. Zwłaszcza ranny może być niebezpieczny.Ja jeszcze groźnej przygody z dzikiem nie miałam ( może dlatego, że dobrze strzelam ;) ) Ale mąż, gdyby nie pies, to kiepsko by wyglądał... Czekam na męża i na spacer z Basco idziemy. Słońce zachodzi...może nie natkniemy się na dziczka:roll: :lol: A napisz coś więcej na temat przygody męża z dziekiem. Quote
Honey Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):Czekam na męża i na spacer z Basco idziemy. Słońce zachodzi...może nie natkniemy się na dziczka:roll: :lol: A napisz coś więcej na temat przygody męża z dziekiem. To jeszcze tak na szybko przed spacerkiem - przy zachodzącym słoneczku tez fajne fotki wychodzą :razz: wieczorkiem, mam nadzieję, zobaczę je w Twojej galerii :lol: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Honey napisał(a):To jeszcze tak na szybko przed spacerkiem - przy zachodzącym słoneczku tez fajne fotki wychodzą :razz: wieczorkiem, mam nadzieję, zobaczę je w Twojej galerii :lol: Honey jasne, tylko że mój luby jeszcze nie dojechał. Mam nadzieję, że zdąży przed zachodem:lol: Quote
bigos Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Jak zwykle pięne fotki:lol::lol::lol::lol: Zapraszam do galerii Bigoska Quote
KaRa_ Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Śliczne!!! Zdjęcia!! Do wody wstęp zabroniony?:lol: Quote
Honey Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='KaRa_TC']Śliczne!!! Zdjęcia!! Do wody wstęp zabroniony?:lol: Jeszcze tak :lol: Dzisiaj były kombinacje "jak to obejść ?"... górą ?.... czy może dołem?... Skończyło się tym, że siatka została poprostu sforsowana :lol: Quote
bigos Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Honey napisał(a):Jeszcze tak :lol: Dzisiaj były kombinacje "jak to obejść ?"... górą ?.... Skończyło się tym, że siatka została poprostu sforsowana :lol: Trzeba sobie jakoś radzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Honey'] O jaka piękna:loveu:. Strasznie mi sie podobna w nich to, że mają takie dłuuuuugie uszyska (jak weimary:eviltong:) Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Honey']Jeszcze tak :lol: Dzisiaj były kombinacje "jak to obejść ?"... górą ?.... czy może dołem?... Skończyło się tym, że siatka została poprostu sforsowana :lol: Przecież ona chciała się tylko wykąpać:diabloti: Quote
anushka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Honey']Mamy dziki, owszem. I to jakie :lol: :evil_lol: Honey a nie jest to przypadkiem mamut???:eek: :eggface: stanowczo za mało fotek jest twoich,a myślę,że miałabys o czym opowiadać,sama "nigdy w życiu" bym nie zapolowała....ale taka leśniczówka pod lasem to mi się marzy odkąd płodem chyba byłam...:roll: Quote
Honey Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Ania-k']Honey a nie jest to przypadkiem mamut???:eek: :eggface: stanowczo za mało fotek jest twoich,a myślę,że miałabys o czym opowiadać,sama "nigdy w życiu" bym nie zapolowała....ale taka leśniczówka pod lasem to mi się marzy odkąd płodem chyba byłam...:roll: Nie, to nie mamut :lol: :lol: ( w odstrzale był dzik wpisany :roll: ) Marzenia o domku pod lasem podzielam, powiem więcej - nadszedł czas, kiedy znudziły mi się same marzenia i ... przystapiłam do ich realizacji ! Ale to już dłuższa historia... Quote
anushka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Honey napisał(a): w odstrzale był dzik wpisany :roll: no bo kto by im w mamuta teraz uwierzył???:p a jakby fotki załączyli do tego gdzie zapisali,że to dzik to by uwierzyli napewno..w zyciu takiego kolosa niewidziałam,dużo do lasu jeździłam,jako dziecko co wekend przez cały rok w domku w lesie nad jeziorem byłam,widziałam rózne latające,pełzające,skaczące,ryjące itd...ale takiego w życiu..dech zapiera..ile to ważyło??:crazyeye: i rozwiń zdanie szczegolnie to ostatnie :cool3: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Ania-k']i rozwiń zdanie szczegolnie to ostatnie :cool3: Przyłączam się do tej prośby:eviltong: Quote
moth Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Honey napisał(a):Ale to już dłuższa historia... No przecież tu jest mnóstwo miejsca na dlugie historie. ;) Czekamy. Quote
Recommended Posts