Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moon_light napisał(a):
To najsłodszy widok jaki w zyciu widziałam :loveu::loveu::loveu: Nie mam słów !
Zakochałam się.... :loveu:
az się chce do monitora przytulić;)

Witam serdecznie w mojej galerii :)

Prawda, ze cudny ? ;) Ale przytulanie do monitora to nie to samo, co na zywo wysciskac :evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moon_light']Czy ja bym mogła poprosić na maila duże zdjęcie tego pluszowego psiaka ze strony wcześniej ??
nataliawawa@o2.pl

Tak na własny użytek, na tapete komputera, bo od rana o nim myślę :loveu:

Prosze bardzo, juz wysylam :D

Posted

Honey napisał(a):
Prosze bardzo, juz wysylam :D

Dziekuje :) Przekaż kawalerowi ze zdjęcia buziaki w fafle!!:lol: cudo! ...ale mieszkanie w mieście ogranicza moje możliwości..i chyba nie zdecydowała bym się trzymać tutaj takiego cudaka..choć wygląd kusi :diabloti::loveu:.

Czy one mają gdzieś w historii bloodhoundy? takie troszkę podobne buzie do tej rasy..

Posted

[quote name='Alicja']
:multi::multi::multi:tak ...już sie pakuje ;)

Ooo, skoro jedziesz z Rybnika, to może o Warszawę zahaczysz?? hmm? i razem do Olsztyna dojedziemy żeby wybrać sobie jakiś czterołapy prezent na swieta ?:evil_lol:(rozmarzyłam się ;))

Posted

Ok, juz szykuje zamiast jednego dwa dodatkowe nakrycia na stol ! :lol:

Moon_light - fafluny jak u dozia, jedynie nieco mniejsze gabaryty i sie nie slini ! :evil_lol:

To bardzo stara rasa, powstala od duzych gonczych gaskonskich (te sa prawie jak dogi wielkie ;) ), raczej bloodhounda w nich nie ma.

Posted

[quote name='Honey']Ok, juz szykuje zamiast jednego dwa dodatkowe nakrycia na stol ! :lol:

Moon_light - fafluny jak u dozia, jedynie nieco mniejsze gabaryty i sie nie slini ! :evil_lol:

To bardzo stara rasa, powstala od duzych gonczych gaskonskich (te sa prawie jak dogi wielkie ;) ), raczej bloodhounda w nich nie ma.
Co Ty, nie fatyguj się, my z Alicją tylko na chwileczkę wpadniemy, gaskońca pod pache, i "fruuu" , zebyś nie zauważyła że Ci się stado skurczyło ;):lol:.

Oh, właśnie chyba te fafluny mnie tak urzekły:loveu: i zmarszczki...mniamm:loveu:
ps. nie sądziłam że kiedyś będą mi się podobały jakiekolwiek zmarszczki:evil_lol:

[SIZE=2]A jak wyglada duży gończy gaskoński??Można to zobaczyć w internecie?:razz:

Posted

Honey napisał(a):
Ok, juz szykuje zamiast jednego dwa dodatkowe nakrycia na stol ! :lol:

Ja się na Święta wtryniać nie będę. :shake: Wpadnę z wizytą po nowym roku. :loveu:

Posted

moon_light napisał(a):
Po nowym roku to ja juz zdąże wszystkie psy uprowadzić :diabloti:;)

Ale Kasię chyba zostawisz? :evil_lol: To ją chce odwiedzić, psy przy okazji. :multi:

Posted

Prosze bardzo, oto Grandy:

Ja sie nie dam uprowadzic ! :evil_lol: A co do psow... kto inny by je karmil i im sprzatal... kuszaca perspektywa ! :eviltong:

Moth, moze jakos na priva sie umowimy.

Posted

Honey napisał(a):
Prosze bardzo, oto Grandy:

Gdzie im wielkością do dogów. :niewiem:

Honey napisał(a):
Moth, moze jakos na priva sie umowimy.

Ok. :multi:

Posted

Sylwia- nie, petity sa wielkosci nieduzych wyzlow, jak owerniaki.

Kilka fotek rocznego CADEAU Le Bleu Cardinalis, ktory juz moze pochwalic sie tytulami NORDIC JUNIOR WINNER 2007 , FINNISH WINNER 2007 & FINNISH JUNIOR WINNER 2007 , BALTIC JUNIOR WINNER 2007

I swiatecznie :) :

Posted

Kasik to Ty jeszcze Gaskoniaki masz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:aaaaaaaaaaaa:multi::multi:
Boze jakież one cudne !!!!! i to jeszcze długouśna 5 :loveu::loveu::loveu:
Czy żelzka nadal mają przywieszone do ucholów :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kasiula napisze Ci to najpozniej w piątek bo teraz mam tyle roboty, że nawet nie wiem gdzie ręce wlożyć :shake::shake:

Posted

[quote name='Nugatowa']Kasik to Ty jeszcze Gaskoniaki masz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:aaaaaaaaaaaa:multi::multi:
Boze jakież one cudne !!!!! i to jeszcze długouśna 5 :loveu::loveu::loveu:
Czy żelzka nadal mają przywieszone do ucholów :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kasiula napisze Ci to najpozniej w piątek bo teraz mam tyle roboty, że nawet nie wiem gdzie ręce wlożyć :shake::shake:

Dzieki Kingus, bede Ci baaardzo wdzieczna :loveu:

( i posluchaj starszej i doswiadczonej kobity - uwazaj, gdzie bedziesz rece wkladac, hihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: )

Posted

[quote name='Honey']

( i posluchaj starszej i doswiadczonej kobity - uwazaj, gdzie bedziesz rece wkladac, hihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: )
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:Proszę nie lap mnie za słówka :-o:evil_lol::evil_lol:Miało byc " w co"
A ręcę sobie włoże w rękawiczki, bo teraz zimno :obrazic: :obrazic:

Posted

[quote name='Honey']Sylwia- nie, petity sa wielkosci nieduzych wyzlow, jak owerniaki.

Kilka fotek rocznego CADEAU Le Bleu Cardinalis, ktory juz moze pochwalic sie tytulami NORDIC JUNIOR WINNER 2007 , FINNISH WINNER 2007 & FINNISH JUNIOR WINNER 2007 , BALTIC JUNIOR WINNER 2007

Jak one sa jak owerniaki to one nie są nieduże. W Poznaniu widziałam Ibisa (chyba tak sie zwie) młodzian wiekszy zdaje sie od mojego kundla był:eviltong:.

Gratukuje :) Choc czytałam ostatnio na Twojej stronce i przeglądałam nowe fotasy.

Posted

Nugatowa napisał(a):
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:Proszę nie lap mnie za słówka :-o:evil_lol::evil_lol:Miało byc " w co"
A ręcę sobie włoże w rękawiczki, bo teraz zimno :obrazic: :obrazic:

No dobra, juz nie bede :evil_lol:

:calus: