Honey Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 moon_light napisał(a):To najsłodszy widok jaki w zyciu widziałam :loveu::loveu::loveu: Nie mam słów ! Zakochałam się.... :loveu: az się chce do monitora przytulić;) Witam serdecznie w mojej galerii :) Prawda, ze cudny ? ;) Ale przytulanie do monitora to nie to samo, co na zywo wysciskac :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Honey'] Prawda, ze cudny ? ;) Ale przytulanie do monitora to nie to samo, co na zywo wysciskac :evil_lol: to ja poprosze to na żywo :grins: Quote
Honey Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'] to ja poprosze to na żywo :grins: Alu, wyslac Ci trase dojazdu ? :grins: Quote
Honey Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 http://i9.tinypic.com/6y50eoy.jpg Dzieki ! :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
moon_light Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Czy ja bym mogła poprosić na maila duże zdjęcie tego pluszowego psiaka ze strony wcześniej ?? nataliawawa@o2.pl Tak na własny użytek, na tapete komputera, bo od rana o nim myślę :loveu: Quote
Honey Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='moon_light']Czy ja bym mogła poprosić na maila duże zdjęcie tego pluszowego psiaka ze strony wcześniej ?? nataliawawa@o2.pl Tak na własny użytek, na tapete komputera, bo od rana o nim myślę :loveu: Prosze bardzo, juz wysylam :D Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Honey']Alu, wyslac Ci trase dojazdu ? :grins: :multi::multi::multi:tak ...już sie pakuje ;) Quote
moon_light Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Honey napisał(a):Prosze bardzo, juz wysylam :D Dziekuje :) Przekaż kawalerowi ze zdjęcia buziaki w fafle!!:lol: cudo! ...ale mieszkanie w mieście ogranicza moje możliwości..i chyba nie zdecydowała bym się trzymać tutaj takiego cudaka..choć wygląd kusi :diabloti::loveu:. Czy one mają gdzieś w historii bloodhoundy? takie troszkę podobne buzie do tej rasy.. Quote
moon_light Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'] :multi::multi::multi:tak ...już sie pakuje ;) Ooo, skoro jedziesz z Rybnika, to może o Warszawę zahaczysz?? hmm? i razem do Olsztyna dojedziemy żeby wybrać sobie jakiś czterołapy prezent na swieta ?:evil_lol:(rozmarzyłam się ;)) Quote
moth Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Honey napisał(a):Alu, wyslac Ci trase dojazdu ? :grins: Ja poproszę. Mówię serio. :lol: Quote
Honey Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Ok, juz szykuje zamiast jednego dwa dodatkowe nakrycia na stol ! :lol: Moon_light - fafluny jak u dozia, jedynie nieco mniejsze gabaryty i sie nie slini ! :evil_lol: To bardzo stara rasa, powstala od duzych gonczych gaskonskich (te sa prawie jak dogi wielkie ;) ), raczej bloodhounda w nich nie ma. Quote
moon_light Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Honey']Ok, juz szykuje zamiast jednego dwa dodatkowe nakrycia na stol ! :lol: Moon_light - fafluny jak u dozia, jedynie nieco mniejsze gabaryty i sie nie slini ! :evil_lol: To bardzo stara rasa, powstala od duzych gonczych gaskonskich (te sa prawie jak dogi wielkie ;) ), raczej bloodhounda w nich nie ma. Co Ty, nie fatyguj się, my z Alicją tylko na chwileczkę wpadniemy, gaskońca pod pache, i "fruuu" , zebyś nie zauważyła że Ci się stado skurczyło ;):lol:. Oh, właśnie chyba te fafluny mnie tak urzekły:loveu: i zmarszczki...mniamm:loveu: ps. nie sądziłam że kiedyś będą mi się podobały jakiekolwiek zmarszczki:evil_lol: [SIZE=2]A jak wyglada duży gończy gaskoński??Można to zobaczyć w internecie?:razz: Quote
moth Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Honey napisał(a):Ok, juz szykuje zamiast jednego dwa dodatkowe nakrycia na stol ! :lol: Ja się na Święta wtryniać nie będę. :shake: Wpadnę z wizytą po nowym roku. :loveu: Quote
moon_light Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 moth napisał(a):Ja się na Święta wtryniać nie będę. :shake: Wpadnę z wizytą po nowym roku. :loveu: Po nowym roku to ja juz zdąże wszystkie psy uprowadzić :diabloti:;) Quote
moth Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 moon_light napisał(a):Po nowym roku to ja juz zdąże wszystkie psy uprowadzić :diabloti:;) Ale Kasię chyba zostawisz? :evil_lol: To ją chce odwiedzić, psy przy okazji. :multi: Quote
Honey Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Prosze bardzo, oto Grandy: Ja sie nie dam uprowadzic ! :evil_lol: A co do psow... kto inny by je karmil i im sprzatal... kuszaca perspektywa ! :eviltong: Moth, moze jakos na priva sie umowimy. Quote
moth Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Honey napisał(a):Prosze bardzo, oto Grandy: Gdzie im wielkością do dogów. :niewiem: Honey napisał(a): Moth, moze jakos na priva sie umowimy. Ok. :multi: Quote
sylrwia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Honey czy to są rozmiary tych Twoiych?:-o:crazyeye: Quote
Honey Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Sylwia- nie, petity sa wielkosci nieduzych wyzlow, jak owerniaki. Kilka fotek rocznego CADEAU Le Bleu Cardinalis, ktory juz moze pochwalic sie tytulami NORDIC JUNIOR WINNER 2007 , FINNISH WINNER 2007 & FINNISH JUNIOR WINNER 2007 , BALTIC JUNIOR WINNER 2007 I swiatecznie :) : Quote
Nugatowa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kasik to Ty jeszcze Gaskoniaki masz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:aaaaaaaaaaaa:multi::multi: Boze jakież one cudne !!!!! i to jeszcze długouśna 5 :loveu::loveu::loveu: Czy żelzka nadal mają przywieszone do ucholów :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kasiula napisze Ci to najpozniej w piątek bo teraz mam tyle roboty, że nawet nie wiem gdzie ręce wlożyć :shake::shake: Quote
Honey Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Nugatowa']Kasik to Ty jeszcze Gaskoniaki masz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:aaaaaaaaaaaa:multi::multi: Boze jakież one cudne !!!!! i to jeszcze długouśna 5 :loveu::loveu::loveu: Czy żelzka nadal mają przywieszone do ucholów :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kasiula napisze Ci to najpozniej w piątek bo teraz mam tyle roboty, że nawet nie wiem gdzie ręce wlożyć :shake::shake: Dzieki Kingus, bede Ci baaardzo wdzieczna :loveu: ( i posluchaj starszej i doswiadczonej kobity - uwazaj, gdzie bedziesz rece wkladac, hihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ) Quote
Nugatowa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Honey'] ( i posluchaj starszej i doswiadczonej kobity - uwazaj, gdzie bedziesz rece wkladac, hihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ) :mad::mad::mad::mad::mad::mad:Proszę nie lap mnie za słówka :-o:evil_lol::evil_lol:Miało byc " w co" A ręcę sobie włoże w rękawiczki, bo teraz zimno :obrazic: :obrazic: Quote
sylrwia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Honey']Sylwia- nie, petity sa wielkosci nieduzych wyzlow, jak owerniaki. Kilka fotek rocznego CADEAU Le Bleu Cardinalis, ktory juz moze pochwalic sie tytulami NORDIC JUNIOR WINNER 2007 , FINNISH WINNER 2007 & FINNISH JUNIOR WINNER 2007 , BALTIC JUNIOR WINNER 2007 Jak one sa jak owerniaki to one nie są nieduże. W Poznaniu widziałam Ibisa (chyba tak sie zwie) młodzian wiekszy zdaje sie od mojego kundla był:eviltong:. Gratukuje :) Choc czytałam ostatnio na Twojej stronce i przeglądałam nowe fotasy. Quote
Honey Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Nugatowa napisał(a)::mad::mad::mad::mad::mad::mad:Proszę nie lap mnie za słówka :-o:evil_lol::evil_lol:Miało byc " w co" A ręcę sobie włoże w rękawiczki, bo teraz zimno :obrazic: :obrazic: No dobra, juz nie bede :evil_lol: :calus: Quote
Recommended Posts