Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:razz:mały gończy dumny ze z dużym człowiekiem ;)
http://www.lebleucardinalis.eu/bella_baron_cita/obrazy/36_jpg.jpg

Trudno powiedziec, kto bardziej dumny :razz: :evil_lol:

[quote name='KaRa_']Ale dzięki temu masz cisze i spokój :lol:

To fakt ! :)

[quote name='sylrwia']Ten mały gończy nie taki mały.

Witaj Sylwio! Male to one sa tylko z nazwy, wzrostem sa prawie rowne z owerniakami. A duze - sa naprawde wieeelkie :)

Posted

Po dłuższym zastanowieniu takie bajeczne miejsca są też niebezpieczne, bo anoz by sie komus cos stalo zachorowal (odpukać) to lekarz miałby utrudniony dojazd:roll:

Posted

Wiesz KaRa... to jest zawsze 'cos kosztem czegos'. Cale zycie pelne jest kompromisow. Wazne jedynie by rezygnujac z jednych rzeczy, inne zamieniac na jeszcze lepsze ;).

Posted

KaRa_ napisał(a):
Po dłuższym zastanowieniu takie bajeczne miejsca są też niebezpieczne, bo anoz by sie komus cos stalo zachorowal (odpukać) to lekarz miałby utrudniony dojazd:roll:

Coś niesyety wiem na ten temat,dlatego w takich miejscach trzeba mieć sprawne auto bo czasem kończy się tragicznie,ale nie będę Ci tu smęcić,u takich pięknych psiaków z bajki:loveu:

Posted

Mudik napisał(a):
Coś niesyety wiem na ten temat,dlatego w takich miejscach trzeba mieć sprawne auto bo czasem kończy się tragicznie,ale nie będę Ci tu smęcić,u takich pięknych psiaków z bajki:loveu:

Wiesz Mudik, nie tak dawno niewiele brakowalo, a maz by mi zszedl - mieszkalam w wielkiej aglomeracji, zadzwonilam na pogotowie, to mi powiedzieli zebym lepiej zamowila taksowke, bo na karetke minimum trzy godziny musze czekac, taksowka do wojewodzkiego na dyzur, a tam bez jakichkolwiek badan nafaszerowali faceta lekami przeciwbolowymi i ... odeslali do domu. Dwie godziny pozniej szukalam pomocy u znajomych. Kolezanka na szczescie jest ordynatorem w jednym ze szpitali, maz w ostatniej chwili trafil na stol... I tak w centrum miasta, wsrod lekarzy i szpitali, pomimo szukania pomocy, naprawde niewiele brakowalo...
Moze dlatego "slodkie zadupie" mnie nie przeraza ? Paradoksalnie stad do Olsztyna dojade szybciej niz w Trojmiescie z peryferii Gdanska do centrum.

Ale masz racje - koniec smecenia ! ;)
Wiesz, ze musisz napisac list do mikolaja ? :razz: Zeby Ci przyniosl aparat !!! :lol: Taki slodki maluch przybedzie do domu, musisz miec jak mu robic zdjecia. One przeciez tak szybko rosna i nie zostaje nic procz wspomnien i paru zdjec :)

Posted

Nie wiem, czy to djecie juz bylo ?
Ale wkleje, bo je bardzo lubie. Widac na nim jedna z cech charakterystycznych gaskoncow - sa takie majestatyczne :)

Posted

Honey napisał(a):
Nie wiem, czy to djecie juz bylo ?
Ale wkleje, bo je bardzo lubie. Widac na nim jedna z cech charakterystycznych gaskoncow - sa takie majestatyczne :)

Profil arystokratyczny :cool3: Jak się ten przystojniak nazywa?

Posted

sylrwia napisał(a):
Honey czy one maja wszystkie takie "zapasy" skóry na szyii:evil_lol:

Nie wszystkie takie maja. Niektore maja jeszcze wieksze ! :evil_lol:

Posted

Mudik napisał(a):
Portrecik boski,a ten list dobra napisac nie problem tylko komu wyslac,he??????

hm... Sz.P. Swiety Mikolaj, adres... cholera, nie znam adresu :niewiem:

Moze w oknie postaw i mikolaj sam zabierze. u mojego dziecka to funkcjonuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']

Moze w oknie postaw i mikolaj sam zabierze. u mojego dziecka to funkcjonuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....chyba wypróbuję ten sposób ;)

witanko z raneczka :multi::multi:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....chyba wypróbuję ten sposób ;)

witanko z raneczka :multi::multi:

Dzien dobry Alu :multi:

[quote name='alive']Oooo to ja też list napiszę :) faktycznie kiedyś to działało...

A zwieerzyniec niezmiennie piękny :loveu:

[quote name='bigos']My również z boku podziwiamy:loveu::loveu::loveu:

Dzieki :) :loveu:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Honey ale sobie znalazłaś mieszkanko :loveu::loveu::loveu: i te psy... rany, jak sobie dajesz radę z nimi wszystkimi?? :-o
Są piękne - i popieram, proszę każdego zaprezentować po kolei :razz:

Witaj Marysiu ! :multi:

Niech bedzie po kolei, na poczatek zdjecia z dzisiejszego spacerku:

CLEA