Honey Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:razz:mały gończy dumny ze z dużym człowiekiem ;) http://www.lebleucardinalis.eu/bella_baron_cita/obrazy/36_jpg.jpg Trudno powiedziec, kto bardziej dumny :razz: :evil_lol: [quote name='KaRa_']Ale dzięki temu masz cisze i spokój :lol: To fakt ! :) [quote name='sylrwia']Ten mały gończy nie taki mały. Witaj Sylwio! Male to one sa tylko z nazwy, wzrostem sa prawie rowne z owerniakami. A duze - sa naprawde wieeelkie :) Quote
KaRa_ Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Po dłuższym zastanowieniu takie bajeczne miejsca są też niebezpieczne, bo anoz by sie komus cos stalo zachorowal (odpukać) to lekarz miałby utrudniony dojazd:roll: Quote
Honey Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Wiesz KaRa... to jest zawsze 'cos kosztem czegos'. Cale zycie pelne jest kompromisow. Wazne jedynie by rezygnujac z jednych rzeczy, inne zamieniac na jeszcze lepsze ;). Quote
Honey Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 tropienie :) szkolenie :) relax ! :) Quote
Mudik Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 KaRa_ napisał(a):Po dłuższym zastanowieniu takie bajeczne miejsca są też niebezpieczne, bo anoz by sie komus cos stalo zachorowal (odpukać) to lekarz miałby utrudniony dojazd:roll: Coś niesyety wiem na ten temat,dlatego w takich miejscach trzeba mieć sprawne auto bo czasem kończy się tragicznie,ale nie będę Ci tu smęcić,u takich pięknych psiaków z bajki:loveu: Quote
Honey Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Mudik napisał(a):Coś niesyety wiem na ten temat,dlatego w takich miejscach trzeba mieć sprawne auto bo czasem kończy się tragicznie,ale nie będę Ci tu smęcić,u takich pięknych psiaków z bajki:loveu: Wiesz Mudik, nie tak dawno niewiele brakowalo, a maz by mi zszedl - mieszkalam w wielkiej aglomeracji, zadzwonilam na pogotowie, to mi powiedzieli zebym lepiej zamowila taksowke, bo na karetke minimum trzy godziny musze czekac, taksowka do wojewodzkiego na dyzur, a tam bez jakichkolwiek badan nafaszerowali faceta lekami przeciwbolowymi i ... odeslali do domu. Dwie godziny pozniej szukalam pomocy u znajomych. Kolezanka na szczescie jest ordynatorem w jednym ze szpitali, maz w ostatniej chwili trafil na stol... I tak w centrum miasta, wsrod lekarzy i szpitali, pomimo szukania pomocy, naprawde niewiele brakowalo... Moze dlatego "slodkie zadupie" mnie nie przeraza ? Paradoksalnie stad do Olsztyna dojade szybciej niz w Trojmiescie z peryferii Gdanska do centrum. Ale masz racje - koniec smecenia ! ;) Wiesz, ze musisz napisac list do mikolaja ? :razz: Zeby Ci przyniosl aparat !!! :lol: Taki slodki maluch przybedzie do domu, musisz miec jak mu robic zdjecia. One przeciez tak szybko rosna i nie zostaje nic procz wspomnien i paru zdjec :) Quote
Honey Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Nie wiem, czy to djecie juz bylo ? Ale wkleje, bo je bardzo lubie. Widac na nim jedna z cech charakterystycznych gaskoncow - sa takie majestatyczne :) Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :loveu::loveu:jaki piękny portrecik na dzień doberek :loveu: http://www.lebleucardinalis.eu/bella_baron_cita/obrazy/18_jpg.jpg Quote
sylrwia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Honey czy one maja wszystkie takie "zapasy" skóry na szyii:evil_lol: Quote
Rauni Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Honey napisał(a):Nie wiem, czy to djecie juz bylo ? Ale wkleje, bo je bardzo lubie. Widac na nim jedna z cech charakterystycznych gaskoncow - sa takie majestatyczne :) Profil arystokratyczny :cool3: Jak się ten przystojniak nazywa? Quote
Honey Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 sylrwia napisał(a):Honey czy one maja wszystkie takie "zapasy" skóry na szyii:evil_lol: Nie wszystkie takie maja. Niektore maja jeszcze wieksze ! :evil_lol: Quote
Honey Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Rauni napisał(a):Profil arystokratyczny :cool3: Jak się ten przystojniak nazywa? Bella (donna) :evil_lol: Panienka wlasnie skonczy 7 miesiecy. :) Quote
Mudik Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Portrecik boski,a ten list dobra napisac nie problem tylko komu wyslac,he?????? Quote
Honey Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Mudik napisał(a):Portrecik boski,a ten list dobra napisac nie problem tylko komu wyslac,he?????? hm... Sz.P. Swiety Mikolaj, adres... cholera, nie znam adresu :niewiem: Moze w oknie postaw i mikolaj sam zabierze. u mojego dziecka to funkcjonuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Honey'] Moze w oknie postaw i mikolaj sam zabierze. u mojego dziecka to funkcjonuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....chyba wypróbuję ten sposób ;) witanko z raneczka :multi::multi: Quote
alive Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Oooo to ja też list napiszę :) faktycznie kiedyś to działało... A zwieerzyniec niezmiennie piękny :loveu: Quote
bigos Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 My również z boku podziwiamy:loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....chyba wypróbuję ten sposób ;) witanko z raneczka :multi::multi: Dzien dobry Alu :multi: [quote name='alive']Oooo to ja też list napiszę :) faktycznie kiedyś to działało... A zwieerzyniec niezmiennie piękny :loveu: [quote name='bigos']My również z boku podziwiamy:loveu::loveu::loveu: Dzieki :) :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Honey ale sobie znalazłaś mieszkanko :loveu::loveu::loveu: i te psy... rany, jak sobie dajesz radę z nimi wszystkimi?? :-o Są piękne - i popieram, proszę każdego zaprezentować po kolei :razz: Quote
Honey Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Honey ale sobie znalazłaś mieszkanko :loveu::loveu::loveu: i te psy... rany, jak sobie dajesz radę z nimi wszystkimi?? :-o Są piękne - i popieram, proszę każdego zaprezentować po kolei :razz: Witaj Marysiu ! :multi: Niech bedzie po kolei, na poczatek zdjecia z dzisiejszego spacerku: CLEA Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 :loveu::loveu:piękności ..... http://img80.imageshack.us/img80/8274/bc24wl7.jpg Quote
Recommended Posts