Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
http://img218.imageshack.us/img218/6758/pasteleka3.jpg

komuś chce sie chyba spac ;) ziewa.... ;)

:lol: ( tak naprawde to weze nie ziewaja ;) )

Mudik napisał(a):
Jakie śliczne ,a te uchole przesłodkie czysty aksamit,super,oj tu na pewno będę bywać!

A dziekuje :)
Co za zbieg okolicznosci, ja wlasnie podziwialam mudikowe maluchy w kolorze merle, sliczne ! :loveu: To chyba niezbyt licznie reprezentowana rasa w Polsce ?

Posted

Niezbyt :evil_lol::evil_lol:Jest ich razem z tymi malcami-mutantami caaaałe 11 sztuk.
Jutro mam mieć nowe fotki maluchów,więc zapraszam no i moje maja ich duużo.Jeden merlak po nowym roku dołączy do moich carnych diabełków
Pozdrawiamy:multi:

Posted

Mudik napisał(a):
Niezbyt :evil_lol::evil_lol:Jest ich razem z tymi malcami-mutantami caaaałe 11 sztuk.
Jutro mam mieć nowe fotki maluchów,więc zapraszam no i moje maja ich duużo.Jeden merlak po nowym roku dołączy do moich carnych diabełków
Pozdrawiamy:multi:

wow... faktycznie ich "duzo" :evil_lol:
Strasznie jestem ciekawa nowego malucha, plci, wygladu, koloru oczek.. zdradz cos wiecej :)

Posted

gonek napisał(a):
oddam "szkodnicę" z dopłatą :evil_lol:;)

Oj, zdziwilabys sie jak szybko bym ja wziela :evil_lol:;)

zaba14 napisał(a):
Honey to ziewanie to z przymrozeniem oka, ale jak weszłyśmy na ten temat, to dlaczego one czasem tak bez powodu otwierają te paszczeeee :)

Nie jest to otwieranie paszczy bez powodu. Zdrowe weze otwieraja ja w konkretnym celu - w czasie "przelykania" niekiedy calkiem sporego posilku "wypinaja" sobie szczeke z zawiasow (ze tak to obrazowo opisze ;)) a po jego zakonczeniu wstawiaja ja na miejsce wlasnie szeroko otwierajac paszcze. To zdjecie rowniez bylo zrobione tuz po karmieniu. :)

anetta napisał(a):
To pełzające to też Twoje? :mdleje:

Achhh, te tereny :placz: :loveu:

Wybierz mnie, wybierz mnie :helo:

Moje ! :evil_lol: Najmlodsze maluszki :razz:

Tereny sa naprawde piekne... Dlugo szukalismy, wciaz majac nadzieje, ze gdzies czeka "nasze" miejsce. I udalo sie je znalezc !
Jeszcze nie w pelni urzadzeni - ale o niebo szczesliwsi jestesmy :)

Posted

Honey napisał(a):
wow... faktycznie ich "duzo" :evil_lol:
Strasznie jestem ciekawa nowego malucha, plci, wygladu, koloru oczek.. zdradz cos wiecej :)

Chłopak,merlak,oczka ?hmm mam nadzieję ,ze wybrany przeze mnie nie będzie miał niebieskich ale jeśli (tfu,tfu oby nie)to i tak będzie kochany.
Jak tylko będą nowe fotki to nie omieszkam natychmiast do naszego bloga wstawić.A wąż super ale ja jeśli już to zbożówki ,żywizny nie trza i nie rośnie taki duży:lol:

Posted

Rauni napisał(a):
Na tym ostatnim prawie jak chart :loveu:

...mogłabyś te swoje nowe cuda imiennie poprzedstawiać :)

Prawda ? :)
Poprzedstawiam, ale musze zdjecie kazdego wstawic. Postaram sie ! :lol:

Mudik napisał(a):
To podpalane to nie jest duży gaskończyk?

To maly gaskonczyk :) Duzy wzrostem jest bardziej zblizony do wilczarza :evil_lol:

sylrwia napisał(a):
Honey ale u Ciebie czas szybko leci. To fotki zimą robione to jesienią, to znów soczysta wiosenna trawa na innych:evil_lol:

Sylwia, a wszystkie zdjecia zrobione w przeciagu ostatnich 10 dni.... Codziennie inna pogoda ;)

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu:grudniowe klimaty .......:loveu:

:)

[quote name='Mudik']Jeeeeeeny jak ja chce taki domek ,a to zdjecie z dziecieciem coby mi wysokosc malego gaskonczyka ukazac,super foty!!!!!!!

Tu juz troche widac, jakie sa duze, prawda ?

Jeszcze dla porownania "maly" gonczy z "duzym" czlowiekiem :razz: