Mudik Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jeżuuuuu jak chcę też do takiego domku i te tereny ,jak ja nie lubię miasta,pozazdrościć,super macie .Pozdrawiamy Mudiki Quote
Honey Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 zaba14 napisał(a):http://img218.imageshack.us/img218/6758/pasteleka3.jpg komuś chce sie chyba spac ;) ziewa.... ;) :lol: ( tak naprawde to weze nie ziewaja ;) ) Mudik napisał(a):Jakie śliczne ,a te uchole przesłodkie czysty aksamit,super,oj tu na pewno będę bywać! A dziekuje :) Co za zbieg okolicznosci, ja wlasnie podziwialam mudikowe maluchy w kolorze merle, sliczne ! :loveu: To chyba niezbyt licznie reprezentowana rasa w Polsce ? Quote
Mudik Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Niezbyt :evil_lol::evil_lol:Jest ich razem z tymi malcami-mutantami caaaałe 11 sztuk. Jutro mam mieć nowe fotki maluchów,więc zapraszam no i moje maja ich duużo.Jeden merlak po nowym roku dołączy do moich carnych diabełków Pozdrawiamy:multi: Quote
Honey Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Mudik napisał(a):Niezbyt :evil_lol::evil_lol:Jest ich razem z tymi malcami-mutantami caaaałe 11 sztuk. Jutro mam mieć nowe fotki maluchów,więc zapraszam no i moje maja ich duużo.Jeden merlak po nowym roku dołączy do moich carnych diabełków Pozdrawiamy:multi: wow... faktycznie ich "duzo" :evil_lol: Strasznie jestem ciekawa nowego malucha, plci, wygladu, koloru oczek.. zdradz cos wiecej :) Quote
zaba14 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Honey to ziewanie to z przymrozeniem oka, ale jak weszłyśmy na ten temat, to dlaczego one czasem tak bez powodu otwierają te paszczeeee :) Quote
anetta Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 To pełzające to też Twoje? :mdleje: Achhh, te tereny :placz: :loveu: Hm.. zaadoptowac powiadasz ? Wybierz mnie, wybierz mnie :helo: Quote
Honey Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 gonek napisał(a):oddam "szkodnicę" z dopłatą :evil_lol:;) Oj, zdziwilabys sie jak szybko bym ja wziela :evil_lol:;) zaba14 napisał(a):Honey to ziewanie to z przymrozeniem oka, ale jak weszłyśmy na ten temat, to dlaczego one czasem tak bez powodu otwierają te paszczeeee :) Nie jest to otwieranie paszczy bez powodu. Zdrowe weze otwieraja ja w konkretnym celu - w czasie "przelykania" niekiedy calkiem sporego posilku "wypinaja" sobie szczeke z zawiasow (ze tak to obrazowo opisze ;)) a po jego zakonczeniu wstawiaja ja na miejsce wlasnie szeroko otwierajac paszcze. To zdjecie rowniez bylo zrobione tuz po karmieniu. :) anetta napisał(a):To pełzające to też Twoje? :mdleje: Achhh, te tereny :placz: :loveu: Wybierz mnie, wybierz mnie :helo: Moje ! :evil_lol: Najmlodsze maluszki :razz: Tereny sa naprawde piekne... Dlugo szukalismy, wciaz majac nadzieje, ze gdzies czeka "nasze" miejsce. I udalo sie je znalezc ! Jeszcze nie w pelni urzadzeni - ale o niebo szczesliwsi jestesmy :) Quote
zaba14 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 a... :lol: dzięki za odpowiedz :razz: ale szczerze nawet nie chce pytac co on jadł... :lol: Quote
Mudik Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Honey napisał(a):wow... faktycznie ich "duzo" :evil_lol: Strasznie jestem ciekawa nowego malucha, plci, wygladu, koloru oczek.. zdradz cos wiecej :) Chłopak,merlak,oczka ?hmm mam nadzieję ,ze wybrany przeze mnie nie będzie miał niebieskich ale jeśli (tfu,tfu oby nie)to i tak będzie kochany. Jak tylko będą nowe fotki to nie omieszkam natychmiast do naszego bloga wstawić.A wąż super ale ja jeśli już to zbożówki ,żywizny nie trza i nie rośnie taki duży:lol: Quote
Alicja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:rewelacja ....:loveu: http://img100.imageshack.us/img100/4981/a2rl1.jpg marzenie....... http://img218.imageshack.us/img218/236/a11qy1.jpg :loveu::loveu: http://img218.imageshack.us/img218/6758/pasteleka3.jpg witanko :multi::multi::multi: Quote
Rauni Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Na tym ostatnim prawie jak chart :loveu: ...mogłabyś te swoje nowe cuda imiennie poprzedstawiać :) Quote
Mudik Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 To podpalane to nie jest duży gaskończyk? Quote
sylrwia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Honey ale u Ciebie czas szybko leci. To fotki zimą robione to jesienią, to znów soczysta wiosenna trawa na innych:evil_lol: Quote
Honey Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Rauni napisał(a):Na tym ostatnim prawie jak chart :loveu: ...mogłabyś te swoje nowe cuda imiennie poprzedstawiać :) Prawda ? :) Poprzedstawiam, ale musze zdjecie kazdego wstawic. Postaram sie ! :lol: Mudik napisał(a):To podpalane to nie jest duży gaskończyk? To maly gaskonczyk :) Duzy wzrostem jest bardziej zblizony do wilczarza :evil_lol: sylrwia napisał(a):Honey ale u Ciebie czas szybko leci. To fotki zimą robione to jesienią, to znów soczysta wiosenna trawa na innych:evil_lol: Sylwia, a wszystkie zdjecia zrobione w przeciagu ostatnich 10 dni.... Codziennie inna pogoda ;) Quote
Honey Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Grudniowe klimaty... :) (chwilowo znow bezsniezne) Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :loveu::loveu:grudniowe klimaty .......:loveu: Quote
Mudik Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jeeeeeeny jak ja chce taki domek ,a to zdjecie z dziecieciem coby mi wysokosc malego gaskonczyka ukazac,super foty!!!!!!! Quote
Honey Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:loveu::loveu:grudniowe klimaty .......:loveu: :) [quote name='Mudik']Jeeeeeeny jak ja chce taki domek ,a to zdjecie z dziecieciem coby mi wysokosc malego gaskonczyka ukazac,super foty!!!!!!! Tu juz troche widac, jakie sa duze, prawda ? Jeszcze dla porownania "maly" gonczy z "duzym" czlowiekiem :razz: Quote
Honey Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 KaRa_ napisał(a):Honey Ty mieszkasz jak w bajce:loveu: KaRa, ale bez dobrego terenowca do tej bajki nie dojedziesz.... :roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :razz:mały gończy dumny ze z dużym człowiekiem ;) http://www.lebleucardinalis.eu/bella_baron_cita/obrazy/36_jpg.jpg Quote
KaRa_ Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Honey napisał(a):KaRa, ale bez dobrego terenowca do tej bajki nie dojedziesz.... :roll: :evil_lol: Ale dzięki temu masz cisze i spokój :lol: Quote
Recommended Posts