Honey Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:Trzej muszkieterowie :grins: http://www.lebleucardinalis.eu/gaskonce/ga9.jpg witanko poranne :multi::multi::multi::multi::multi: u nas zimno ...brrrr...zmarzły mi łapy na psacerku a Wy chyba wczoraj troszke poświętowaliście ;)... Czesc Alu :loveu: u nas tez ziiimno okrrrrutnie, brrrr.... Ja swietowalam, ale w domku... :placz: chorujemy sobie z corka :shake: Ale malzonek postaral sie za nas oboje :roll:, najpierw krolem polowania zostal, a pozniej...hm.. odpowiednio to uczcil :evil_lol: Quote
Honey Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='KaRa_']A tak ten diabeł w awatarze to mój nowy pies, owczarek australijski Duke;) A chwili obecnej ile masz już psiaków?:evil_lol: Nie ma co się dziwić,że Aron daje takie piękne miotu bo śliczny z niego pies:loveu: :multi::multi::multi: GRATULACJE !!! :multi::multi::multi: Sliczny psiur ! Musze wpasc do twojej galerii i sobie go dokladnie poogladac. A psiakow... mam duzo :evil_lol: (zwlaszcza wliczajac w to miot posokow;)) Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Honey']Czesc Alu :loveu: u nas tez ziiimno okrrrrutnie, brrrr.... Ja swietowalam, ale w domku... :placz: chorujemy sobie z corka :shake: Ale malzonek postaral sie za nas oboje :roll:, najpierw krolem polowania zostal, a pozniej...hm.. odpowiednio to uczcil :evil_lol: :evil_lol:...no to się malżowinek postarał ;) no to ja wam zyczę powrotu do zdróweczka :calus: Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 jejku tyle psiakoow :)) wesolo musisz miec Quote
Nugatowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Rozwalają mnie poprostu te uszy :mdleje: Zastanawie mnie tyko jak jest z pielegnacją tych kłapciaków :lol: To Kasik mam wymyślać imiona na kolejny miocik :multi::multi::multi: Quote
wiq Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 tak czytałam gdzieś, że uszy miały 'funkcję użytkową';) a uroku niewątpliwie dodają :loveu: polscy myśliwi kuszą się na braki? z tego. co pamiętam raczej za granicę większość maluchów poszło Quote
sylrwia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Honey'] http://www.lebleucardinalis.eu/gaskonce/ga43.jpg Z jakiejś imprezki wracaja??:razz: [quote name='Honey']O ile dojade... paskudna grypa mnie rozbiera :placz: Cos widze, ze nei dane mi poznac Twoje psiaki:roll: Quote
Honey Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol:...no to się malżowinek postarał ;) no to ja wam zyczę powrotu do zdróweczka :calus: Dzieki ! :calus: [quote name='diabelkowa']jejku tyle psiakoow :)) wesolo musisz miec Mam wesolo. jak cholera :evil_lol: [quote name='Nugatowa'] To Kasik mam wymyślać imiona na kolejny miocik :multi::multi::multi: Tak Kingus :lol: Jak zwykle francuskie, na literki E, F i G moze tez sie przyda :evil_lol: Quote
Honey Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='sylrwia']Z jakiejś imprezki wracaja??:razz: Tak :p i to straszliwie zmeczone :razz: Cos widze, ze nei dane mi poznac Twoje psiaki:roll: Moze sie uda, bo ja tak naprawde chce jechac do Poznania towarzysko, na zaplanowane od dawna spotkanie z przyjaciolka. Jakies burki wiec zabiore przy okazji ;), zakladam bowiem, ze batalie z grypa wygram ja, nie grypa. Tyle, ze po ocenie wyzlow biegiem musze leciec na ring gonczych, ale pozniej juz na spokojnie wroce :) Wiec ... moze.. jednak... do zobaczenia ? :lol: Quote
Honey Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 wiq napisał(a):polscy myśliwi kuszą się na braki? z tego. co pamiętam raczej za granicę większość maluchów poszło Z tym kuszeniem to roznie bywa, to nie jest pies dla kazdego mysliwego. Jednym moze nie odpowiadac, inni nie odpowiadaja mnie ;) Tak naprawde to psy te kusza glownie milosnikow wystaw. Ale z tych, ktore pojechaly za granice sporo poluje lub polowac bedzie. Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Honey']Z tym kuszeniem to roznie bywa, to nie jest pies dla kazdego mysliwego. Jednym moze nie odpowiadac, inni nie odpowiadaja mnie ;) Tak naprawde to psy te kusza glownie milosnikow wystaw. Ale z tych, ktore pojechaly za granice sporo poluje lub polowac bedzie. ważne że znajdują je prawdziwi miłośnicy rasy ;) doberek :loveu:....u nas paskudnie zimno i mokro :diabloti: Quote
bigos Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No jeśli do Poznania to ja równiez zapraszam na kawkę:p:p:p Quote
Honey Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Na dogo bywam sporadycznie, na internetowych forach sie juz nie udzielam... ale dla tych co mnie jeszcze pamietaja kilka fotek :) Quote
Rauni Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Pewnie że pamiętamy :) Fajne te Twoje kropciate i uszaste :loveu::loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Boskie psiaki:loveu::loveu::loveu::loveu:pewnie niesamowicie wygląda takie stado biegającepo polu:loveu: Quote
Honey Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Dzieki Rauni :loveu: Strasznie jestem ciekawa jak sie malenstwo rozwija, napewno wpadne do Twojego watku poszukac nowych zdjec i informacji. Pieeekne bedziecie mieli swieta w tym roku ! :loveu: Quote
Honey Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 KaRa_ napisał(a):Boskie psiaki:loveu::loveu::loveu::loveu:pewnie niesamowicie wygląda takie stado biegającepo polu:loveu: To prawda :lol: A jakie emocje jak znika za horyzontem... :evil_lol: Quote
Honey Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 I cos dla milosnikow stworzen pozbawionych siersci :evil_lol: Quote
gonek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Honey napisał(a):Na dogo bywam sporadycznie, na internetowych forach sie juz nie udzielam... ale dla tych co mnie jeszcze pamietaja kilka fotek :) Dziękujeeemyyy :multi::multi::multi: Jak zwykle pikne A jak Ty sobie mieszkasz........nie chcesz mnie zaadoptować może? :evil_lol: Quote
Honey Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 gonek napisał(a):Dziękujeeemyyy :multi::multi::multi: Jak zwykle pikne A jak Ty sobie mieszkasz........nie chcesz mnie zaadoptować może? :evil_lol: Hm.. zaadoptowac powiadasz ? :cool3: Biorac pod uwage, ze Twoja piekna borzojka trafi wtedy do mnie... czemu nie ! :evil_lol: Quote
zaba14 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 http://img218.imageshack.us/img218/6758/pasteleka3.jpg komuś chce sie chyba spac ;) ziewa.... ;) Quote
Mudik Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jakie śliczne ,a te uchole przesłodkie czysty aksamit,super,oj tu na pewno będę bywać! Quote
Recommended Posts