Honey Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Alicja']no to Gratulacje :multi:....tobie jako ;) babci też się należą No, no !! Najmlodsza nie jestem, ale do babci jeszcze mi troche brakuje :razz: :eviltong: [quote name='wiq']oj ja też zazdroszczę cholernie, bo masz dokładnie to, co ja kiedyś chcę mieć: drewniany domek na zadupiu, sforę psów i łowisko pod oknem :loveu: ;) gratulacje dla posoczki :) Wiq, zapomnialas jeszcze jedna rzecz wymienic - kure znoszaca zlote jaja, zeby z czegos ta cala sfore utrzymac :roll: :evil_lol: [quote name='gonek']o kurczeeeee:crazyeye::crazyeye::crazyeye: cudownie jeszcze napisz że masz jezioro pod nosem...:cool3: Mam !! :multi::multi::multi: Ps. bylam na Twoim blogu, stale reflektuje na borzojke :evil_lol: [quote name='sylrwia']Gratulacje Honey :) Czy to Twoje psiaki są zgłoszone do Poznania? Dzieki Sylwia :) Gaskonce moje, owerniaki dwa moje a trzeci to jeden z dwoch przywiezionych przeze mnie do Polski. Bardzo ladny samiec. [quote name='diabelkowa']weszlam na chwile i co i juz musze pozazdrosic ;] chce tak samo jak wiq powiedziala... Podobno chciec to moc ;) Mi sie udalo, to moze i Tobie marzenia sie spelnia :) Pozdrowienia ! Quote
Honey Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Alicja']:hand: dobereczek :multi::multi::multi: A dobereczek, dobereczek :hand: popatrz jak pieknie sobie juz radze z cytatami :lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Honey']No, no !! Najmlodsza nie jestem, ale do babci jeszcze mi troche brakuje :razz: :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale nasze psiaki :loveu:to jak nasze dzieci :loveu:a ich dzieci to nasze :hmmmm: wnuki ;) Quote
wiq Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Wiq, zapomnialas jeszcze jedna rzecz wymienic - kure znoszaca zlote jaja, zeby z czegos ta cala sfore utrzymac :roll: :evil_lol: ja mam zamiar być tą kurą (ale nie domową:evil_lol:), dlatego muszę siedzieć w tym Wrocławiu :evil_lol: Quote
Honey Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale nasze psiaki :loveu:to jak nasze dzieci :loveu:a ich dzieci to nasze :hmmmm: wnuki ;) Koniec, to ja juz jestem prababcia........................ Quote
Honey Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 wiq napisał(a):ja mam zamiar być tą kurą (ale nie domową:evil_lol:), dlatego muszę siedzieć w tym Wrocławiu :evil_lol: Siedz, siedz. Robic w zyciu to co sie lubi i jeszcze na tym zarabiac - to warte jest paru wyrzeczen :razz: Quote
bigos Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 No kogo ja tu widzę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Witam serdecznie:loveu::loveu::loveu: A jaki piękny domek:loveu: Ja tez chcę taki:oops::oops::oops::placz: Pozdrawiamy i mam nadzieję - do napisania Quote
Nugatowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Aż musiałam przetrzeć oczka :-o:-oKasik nawet nie wiesz jak się ciesze, że zglądnełaś choć na chwilke :loveu::loveu::loveu:Taka ciekawa byłam co u Was!!!! A tu taka urokliwa chałupka, moje ukochane francuskie kłapouchy do Was zawitały doslownie REWELACJA!!!!!!:multi::multi::multi: ściskam i całuje :lol::loveu: Quote
sylrwia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Honey napisał(a):Dzieki Sylwia :) Gaskonce moje, owerniaki dwa moje a trzeci to jeden z dwoch przywiezionych przeze mnie do Polski. Bardzo ladny samiec. To może w Poznaniu uda mi się namacalnie poznac Twoje stadko:cool1: Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :hmmmm: może jeszcze jakaś fotecka :grins: Quote
Honey Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: może jeszcze jakaś fotecka :grins: Alu - dla Ciebie wszystko :grins: (z tego co mam na stronkach, nic innego nie moge wkleic ;) ) Quote
wiq Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 jakież one mają uszy :mdleje::loveu: niczym szekspirowskie foxhoundy ;);) Quote
Honey Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Nugatowa'] Aż musiałam przetrzeć oczka :-o:-oKasik nawet nie wiesz jak się ciesze, że zglądnełaś choć na chwilke :loveu::loveu::loveu:Taka ciekawa byłam co u Was!!!! A tu taka urokliwa chałupka, moje ukochane francuskie kłapouchy do Was zawitały doslownie REWELACJA!!!!!!:multi::multi::multi: ściskam i całuje :lol::loveu: Czesc Kingus :loveu::loveu::loveu: rowniez przesylam buziaczki ! [quote name='sylrwia']To może w Poznaniu uda mi się namacalnie poznac Twoje stadko:cool1: O ile dojade... paskudna grypa mnie rozbiera :placz: [quote name='bigos']No kogo ja tu widzę:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Witam serdecznie:loveu::loveu::loveu: A jaki piękny domek:loveu: Ja tez chcę taki:oops::oops::oops::placz: Pozdrawiamy i mam nadzieję - do napisania Serdeczne pozdrowienia ! :multi::multi::multi: (z zadupia :evil_lol:) Quote
Honey Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 wiq napisał(a):jakież one mają uszy :mdleje::loveu: niczym szekspirowskie foxhoundy ;);) Witam przyszla pania wet :multi: Uchole maja cudne i przesmiesznie sobie po nich depcza przez pierwsze miesiace zycia :evil_lol: Ale tak ma byc - im dluzsze tym lepsze :loveu: Quote
wiq Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 mam nadzieje, ze za te 5,5 roku bedzie juz wet ]:-> faktycznie te uchole naganiają zapach? a taką czerwonkę sobie chyba kiedyś sprawię :loveu: znam 3 i wszystkie są bombowe :) Quote
Honey Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Jeszcze jedne klapouchy mi zostaly do pokazania :lol: A to Ibisek :loveu:, bedzie w Poznaniu Quote
Honey Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 wiq napisał(a):mam nadzieje, ze za te 5,5 roku bedzie juz wet ]:-> faktycznie te uchole naganiają zapach? a taką czerwonkę sobie chyba kiedyś sprawię :loveu: znam 3 i wszystkie są bombowe :) Oj, to jeszcze duuuuzo pracy przed Toba :roll:, ale za jakies trzy lata bedzie juz "z gorki" ! :evil_lol: Co do funkcji uszu... one sa poprostu po to, by przydac im jeszcze troche uroku :cool3: Co do posoka - to super psy, jak bedzie mial wystarczajaco duzo zajecia, to Ci chalupy nie zdemoluje ;), ale trzeba pamietac, ze to wyjatkowo szczekliwe bestie. Quote
KaRa_ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witaj Honey! Ależ u Ciebie dużo pięknych zdjęć!! Już bardziej nie łapie ile masz psów:lol::lol::lol::lol: Quote
Honey Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 KaRa_ napisał(a):Miałaś kolejny miot wyżełków?;) Witaj KaRa ! :multi: Czy ten avatar oznacza, ze powiekszylo Wam sie stadko ?.. Powiedz szybko, bo strrrasznie ciekawa jestem !!! :lol: Ja od kwietnia mam na glowie budowe, mioty wyzelkow na kolejna wiosne zaplanowalam. Ale mialam szczenieta z trzech miotow po moim Aronku :loveu: Aron daje naprawde piekne potomstwo, a ze pokazal klase juz w pierwszym polu, dystansujac w pracy starsze i bardziej doswiadczone psy (wybacz brak skromnosci :evil_lol:) to i chetnych na potencjalnie dobre lowiecko potomstwo po nim bylo sporo. Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 :loveu::loveu::loveu:Trzej muszkieterowie :grins: http://www.lebleucardinalis.eu/gaskonce/ga9.jpg witanko poranne :multi::multi::multi::multi::multi: u nas zimno ...brrrr...zmarzły mi łapy na psacerku a Wy chyba wczoraj troszke poświętowaliście ;)... Quote
KaRa_ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A tak ten diabeł w awatarze to mój nowy pies, owczarek australijski Duke;) A chwili obecnej ile masz już psiaków?:evil_lol: Nie ma co się dziwić,że Aron daje takie piękne miotu bo śliczny z niego pies:loveu: Quote
Recommended Posts