Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']no to Gratulacje :multi:....tobie jako ;) babci też się należą

No, no !! Najmlodsza nie jestem, ale do babci jeszcze mi troche brakuje :razz: :eviltong:

[quote name='wiq']oj ja też zazdroszczę cholernie, bo masz dokładnie to, co ja kiedyś chcę mieć: drewniany domek na zadupiu, sforę psów i łowisko pod oknem :loveu: ;)

gratulacje dla posoczki :)

Wiq, zapomnialas jeszcze jedna rzecz wymienic - kure znoszaca zlote jaja, zeby z czegos ta cala sfore utrzymac :roll: :evil_lol:

[quote name='gonek']o kurczeeeee:crazyeye::crazyeye::crazyeye: cudownie
jeszcze napisz że masz jezioro pod nosem...:cool3:

Mam !! :multi::multi::multi:

Ps. bylam na Twoim blogu, stale reflektuje na borzojke :evil_lol:

[quote name='sylrwia']Gratulacje Honey :)
Czy to Twoje psiaki są zgłoszone do Poznania?

Dzieki Sylwia :)
Gaskonce moje, owerniaki dwa moje a trzeci to jeden z dwoch przywiezionych przeze mnie do Polski. Bardzo ladny samiec.

[quote name='diabelkowa']weszlam na chwile i co i juz musze pozazdrosic ;] chce tak samo jak wiq powiedziala...

Podobno chciec to moc ;) Mi sie udalo, to moze i Tobie marzenia sie spelnia :)

Pozdrowienia !

Posted

[quote name='Honey']No, no !! Najmlodsza nie jestem, ale do babci jeszcze mi troche brakuje :razz: :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale nasze psiaki :loveu:to jak nasze dzieci :loveu:a ich dzieci to nasze :hmmmm: wnuki ;)

Posted

Wiq, zapomnialas jeszcze jedna rzecz wymienic - kure znoszaca zlote jaja, zeby z czegos ta cala sfore utrzymac :roll: :evil_lol:

ja mam zamiar być tą kurą (ale nie domową:evil_lol:), dlatego muszę siedzieć w tym Wrocławiu :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale nasze psiaki :loveu:to jak nasze dzieci :loveu:a ich dzieci to nasze :hmmmm: wnuki ;)

Koniec, to ja juz jestem prababcia........................

Posted

wiq napisał(a):
ja mam zamiar być tą kurą (ale nie domową:evil_lol:), dlatego muszę siedzieć w tym Wrocławiu :evil_lol:

Siedz, siedz. Robic w zyciu to co sie lubi i jeszcze na tym zarabiac - to warte jest paru wyrzeczen :razz:

Posted

No kogo ja tu widzę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Witam serdecznie:loveu::loveu::loveu:

A jaki piękny domek:loveu: Ja tez chcę taki:oops::oops::oops::placz:

Pozdrawiamy i mam nadzieję - do napisania

Posted

:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Aż musiałam przetrzeć oczka :-o:-oKasik nawet nie wiesz jak się ciesze, że zglądnełaś choć na chwilke :loveu::loveu::loveu:Taka ciekawa byłam co u Was!!!!

A tu taka urokliwa chałupka, moje ukochane francuskie kłapouchy do Was zawitały doslownie REWELACJA!!!!!!:multi::multi::multi:
ściskam i całuje :lol::loveu:

Posted

Honey napisał(a):
Dzieki Sylwia :)
Gaskonce moje, owerniaki dwa moje a trzeci to jeden z dwoch przywiezionych przeze mnie do Polski. Bardzo ladny samiec.

To może w Poznaniu uda mi się namacalnie poznac Twoje stadko:cool1:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: może jeszcze jakaś fotecka :grins:

Alu - dla Ciebie wszystko :grins:
(z tego co mam na stronkach, nic innego nie moge wkleic ;) )

Posted

[quote name='Nugatowa']
Aż musiałam przetrzeć oczka :-o:-oKasik nawet nie wiesz jak się ciesze, że zglądnełaś choć na chwilke :loveu::loveu::loveu:Taka ciekawa byłam co u Was!!!!

A tu taka urokliwa chałupka, moje ukochane francuskie kłapouchy do Was zawitały doslownie REWELACJA!!!!!!:multi::multi::multi:
ściskam i całuje :lol::loveu:

Czesc Kingus :loveu::loveu::loveu: rowniez przesylam buziaczki !

[quote name='sylrwia']To może w Poznaniu uda mi się namacalnie poznac Twoje stadko:cool1:

O ile dojade... paskudna grypa mnie rozbiera :placz:

[quote name='bigos']No kogo ja tu widzę:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Witam serdecznie:loveu::loveu::loveu:

A jaki piękny domek:loveu: Ja tez chcę taki:oops::oops::oops::placz:

Pozdrawiamy i mam nadzieję - do napisania

Serdeczne pozdrowienia ! :multi::multi::multi: (z zadupia :evil_lol:)

Posted

wiq napisał(a):
jakież one mają uszy :mdleje::loveu:

niczym szekspirowskie foxhoundy ;);)

Witam przyszla pania wet :multi:

Uchole maja cudne i przesmiesznie sobie po nich depcza przez pierwsze miesiace zycia :evil_lol: Ale tak ma byc - im dluzsze tym lepsze :loveu:

Posted

mam nadzieje, ze za te 5,5 roku bedzie juz wet ]:->

faktycznie te uchole naganiają zapach?

a taką czerwonkę sobie chyba kiedyś sprawię :loveu: znam 3 i wszystkie są bombowe :)

Posted

wiq napisał(a):
mam nadzieje, ze za te 5,5 roku bedzie juz wet ]:->

faktycznie te uchole naganiają zapach?

a taką czerwonkę sobie chyba kiedyś sprawię :loveu: znam 3 i wszystkie są bombowe :)

Oj, to jeszcze duuuuzo pracy przed Toba :roll:, ale za jakies trzy lata bedzie juz "z gorki" ! :evil_lol:

Co do funkcji uszu... one sa poprostu po to, by przydac im jeszcze troche uroku :cool3:

Co do posoka - to super psy, jak bedzie mial wystarczajaco duzo zajecia, to Ci chalupy nie zdemoluje ;), ale trzeba pamietac, ze to wyjatkowo szczekliwe bestie.

Posted

KaRa_ napisał(a):
Miałaś kolejny miot wyżełków?;)

Witaj KaRa ! :multi:
Czy ten avatar oznacza, ze powiekszylo Wam sie stadko ?.. Powiedz szybko, bo strrrasznie ciekawa jestem !!! :lol:

Ja od kwietnia mam na glowie budowe, mioty wyzelkow na kolejna wiosne zaplanowalam. Ale mialam szczenieta z trzech miotow po moim Aronku :loveu: Aron daje naprawde piekne potomstwo, a ze pokazal klase juz w pierwszym polu, dystansujac w pracy starsze i bardziej doswiadczone psy (wybacz brak skromnosci :evil_lol:) to i chetnych na potencjalnie dobre lowiecko potomstwo po nim bylo sporo.

Posted

A tak ten diabeł w awatarze to mój nowy pies, owczarek australijski Duke;) A chwili obecnej ile masz już psiaków?:evil_lol: Nie ma co się dziwić,że Aron daje takie piękne miotu bo śliczny z niego pies:loveu: