Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:oj to chyba będą najcudowniejsze zimowe fotaski :loveu:

Witanko .:multi:...masz u mnie profesjonalna podpowiedź ;)

Dzieki Alu, juz sie naumialam :lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a ja mysle, ze Kasia wlasnie kipi ze zlosci. wypadaloby przynajmniej zapytac czy zyczy sobie aby ktokolwiek inny wystawial w publicznych miejscach zdjecia jej prywatnego krolestwa, nawet jesli jest tak piekne.

Posted

Nie oddam, głupio mi, chciałam dobrze, ale rzeczywiście powinnam była zapytać Honey :oops: Podkulam ogonek i zwiewam, bo kipienie ze zlości to jest coś, czego się okropnie boję i absolutnie tego nie chciałam.

Posted

Honey napisał(a):
Rauni, wlasnie przegladam twoj bolg - SERDECZNIE GRATULUJE !!! :loveu::loveu::loveu: Niech zdrowo rosnie i dobrze sie rozwija ! I piekne imie mu daliscie, jeszcze raz wielkie gratulacje! :loveu::loveu::loveu:

Dzięki :lol: Wreszcie ktoś pochwalił imię :loveu:

Posted

Wyglada na to, ze przegapilam zdjecia wlasnego domu. Nie wiem co tu bylo wstawione, ale za usuniecie dziekuje. Alena zna mnie na tyle dobrze, ze przewidziala moja reakcje - uwazam, ze prywatnej korespondencji nie nalezy w zadnym wypadku upubliczniac, nawet w dobrej wierze.

Ale zeby w tym moim zapomnianym watku nie bylo, jak slusznie zauwazyla Ala, jak na pustkowiu :razz: wkleilam kilka zdjec na swoja strone, a z niej na dogo. To jeszcze funkcjonuje jako tako.
Szczerze mowiac dookola domu wciaz panuje budowlany balagan i trwaja prace wykonczeniowe, okolica jest piekna, ale pogoda nie sprzyja uwiecznianiu tego na zdjeciach, wiec chwilowo jedynie kilka mniej lub bardziej nastrojowych fotek ;) Bardziej konkretne - beda pozniej :p

Serdeczne pozdrowienia ze "slodkiego zad..ia" :lol:
Honey

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:jak cudownie nastrojowo .....jak z bajki :loveu:

Wiesz Alu, nam tu naprawde dobrze. Jak to wszystko wreszcie wykonczymy i zagospodarujemy, wierze, ze bedzie naprawde bajkowo :)

Posted

[quote name='Honey']Wiesz Alu, nam tu naprawde dobrze. Jak to wszystko wreszcie wykonczymy i zagospodarujemy, wierze, ze bedzie naprawde bajkowo :)

i tego Wam szczerze życzę :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzieki Alu ! :loveu:

A ja w weekend obgryzlam paznokcie, bo suczka z zeszlorocznego miotu posokowcow miala swoj debiut na konkursie. I wiecie co baba narobila? W stawce 10 posokow dostala 1 lokate, 120 pkt jako oznajmiacz, nominacje na championa pracy i oczywiscie dyplom pierwszego stopnia ! Alez jestem dumna :) i z niej i z wlasciciela, ktory doskonale ta mloda panienke ulozyl.

Posted

[quote name='Honey']Dzieki Alu ! :loveu:

A ja w weekend obgryzlam paznokcie, bo suczka z zeszlorocznego miotu posokowcow miala swoj debiut na konkursie. I wiecie co baba narobila? W stawce 10 posokow dostala 1 lokate, 120 pkt jako oznajmiacz, nominacje na championa pracy i oczywiscie dyplom pierwszego stopnia ! Alez jestem dumna :) i z niej i z wlasciciela, ktory doskonale ta mloda panienke ulozyl.
no to Gratulacje :multi:....tobie jako ;) babci też się należą

Posted

oj ja też zazdroszczę cholernie, bo masz dokładnie to, co ja kiedyś chcę mieć: drewniany domek na zadupiu, sforę psów i łowisko pod oknem :loveu: ;)

gratulacje dla posoczki :)

Posted

o kurczeeeee:crazyeye::crazyeye::crazyeye: cudownie
jeszcze napisz że masz jezioro pod nosem...:cool3:

gratki dla posokówki :p

a sunie to mi się namieszały, twoje z 'smutnymi czeskimi;)' bo tam te dwie piękności wypatrzyłam :loveu:
Gaskońce już znaam :loveu:

Posted

Honey napisał(a):
Dzieki Alu ! :loveu:

Gratulacje Honey :)
Czy to Twoje psiaki są zgłoszone do Poznania?