Honey Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:oj to chyba będą najcudowniejsze zimowe fotaski :loveu: Witanko .:multi:...masz u mnie profesjonalna podpowiedź ;) Dzieki Alu, juz sie naumialam :lol: Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Honey']Dzieki Alu, juz sie naumialam :lol: :psupcio ...widzialam ze bylaś ;) Quote
wiq Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 czego chcieć więcej... :mdleje: zdjęcia ciut duże, max 640x640 px Quote
alena Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 a ja mysle, ze Kasia wlasnie kipi ze zlosci. wypadaloby przynajmniej zapytac czy zyczy sobie aby ktokolwiek inny wystawial w publicznych miejscach zdjecia jej prywatnego krolestwa, nawet jesli jest tak piekne. Quote
Saskja Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Przepraszam, w takim razie szybko je usuwam i już się nie będe wtrącać. Quote
Anza&Hacker Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Saskja oddaj zdęjcia - wystarczy, że zmniejszysz - ja chce zobaczyć! :placz: Quote
Saskja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Nie oddam, głupio mi, chciałam dobrze, ale rzeczywiście powinnam była zapytać Honey :oops: Podkulam ogonek i zwiewam, bo kipienie ze zlości to jest coś, czego się okropnie boję i absolutnie tego nie chciałam. Quote
Rauni Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Honey napisał(a):Rauni, wlasnie przegladam twoj bolg - SERDECZNIE GRATULUJE !!! :loveu::loveu::loveu: Niech zdrowo rosnie i dobrze sie rozwija ! I piekne imie mu daliscie, jeszcze raz wielkie gratulacje! :loveu::loveu::loveu: Dzięki :lol: Wreszcie ktoś pochwalił imię :loveu: Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :hand: zawedrowalam znów tutaj na to pustkowie;) Quote
Honey Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Wyglada na to, ze przegapilam zdjecia wlasnego domu. Nie wiem co tu bylo wstawione, ale za usuniecie dziekuje. Alena zna mnie na tyle dobrze, ze przewidziala moja reakcje - uwazam, ze prywatnej korespondencji nie nalezy w zadnym wypadku upubliczniac, nawet w dobrej wierze. Ale zeby w tym moim zapomnianym watku nie bylo, jak slusznie zauwazyla Ala, jak na pustkowiu :razz: wkleilam kilka zdjec na swoja strone, a z niej na dogo. To jeszcze funkcjonuje jako tako. Szczerze mowiac dookola domu wciaz panuje budowlany balagan i trwaja prace wykonczeniowe, okolica jest piekna, ale pogoda nie sprzyja uwiecznianiu tego na zdjeciach, wiec chwilowo jedynie kilka mniej lub bardziej nastrojowych fotek ;) Bardziej konkretne - beda pozniej :p Serdeczne pozdrowienia ze "slodkiego zad..ia" :lol: Honey Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :loveu::loveu::loveu:jak cudownie nastrojowo .....jak z bajki :loveu: Quote
Honey Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Znalazlam jeszcze jedna malo aktualna fotke, ale na zakonczenie tez ja wkleje. Mam nadzieje, ze docenicie moj wysilek :cool3: Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :loveu::loveu::loveu:ranyyyyy jak cudownie .......zazdraszczam i wcale nie wstydze się do tego przyznać .... Quote
Honey Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:jak cudownie nastrojowo .....jak z bajki :loveu: Wiesz Alu, nam tu naprawde dobrze. Jak to wszystko wreszcie wykonczymy i zagospodarujemy, wierze, ze bedzie naprawde bajkowo :) Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Honey']Wiesz Alu, nam tu naprawde dobrze. Jak to wszystko wreszcie wykonczymy i zagospodarujemy, wierze, ze bedzie naprawde bajkowo :) i tego Wam szczerze życzę :loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Dzieki Alu ! :loveu: A ja w weekend obgryzlam paznokcie, bo suczka z zeszlorocznego miotu posokowcow miala swoj debiut na konkursie. I wiecie co baba narobila? W stawce 10 posokow dostala 1 lokate, 120 pkt jako oznajmiacz, nominacje na championa pracy i oczywiscie dyplom pierwszego stopnia ! Alez jestem dumna :) i z niej i z wlasciciela, ktory doskonale ta mloda panienke ulozyl. Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Honey']Dzieki Alu ! :loveu: A ja w weekend obgryzlam paznokcie, bo suczka z zeszlorocznego miotu posokowcow miala swoj debiut na konkursie. I wiecie co baba narobila? W stawce 10 posokow dostala 1 lokate, 120 pkt jako oznajmiacz, nominacje na championa pracy i oczywiscie dyplom pierwszego stopnia ! Alez jestem dumna :) i z niej i z wlasciciela, ktory doskonale ta mloda panienke ulozyl. no to Gratulacje :multi:....tobie jako ;) babci też się należą Quote
wiq Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 oj ja też zazdroszczę cholernie, bo masz dokładnie to, co ja kiedyś chcę mieć: drewniany domek na zadupiu, sforę psów i łowisko pod oknem :loveu: ;) gratulacje dla posoczki :) Quote
gonek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 o kurczeeeee:crazyeye::crazyeye::crazyeye: cudownie jeszcze napisz że masz jezioro pod nosem...:cool3: gratki dla posokówki :p a sunie to mi się namieszały, twoje z 'smutnymi czeskimi;)' bo tam te dwie piękności wypatrzyłam :loveu: Gaskońce już znaam :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [CENTER]:loveu::loveu::loveu: Jaki cuuudny domek! :loveu::loveu::loveu: Okolica też bardzo fajna - marzenia nie jednego psiarza! :cool1: ...a dla suńki gratki :Rose: [/CENTER] Quote
sylrwia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Honey napisał(a):Dzieki Alu ! :loveu: A ja w weekend obgryzlam paznokcie, bo suczka z zeszlorocznego miotu posokowcow miala swoj debiut na konkursie. I wiecie co baba narobila? W stawce 10 posokow dostala 1 lokate, 120 pkt jako oznajmiacz, nominacje na championa pracy i oczywiscie dyplom pierwszego stopnia ! Alez jestem dumna :) i z niej i z wlasciciela, ktory doskonale ta mloda panienke ulozyl. Gratulacje Honey :) Czy to Twoje psiaki są zgłoszone do Poznania? Quote
diabelkowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 weszlam na chwile i co i juz musze pozazdrosic ;] chce tak samo jak wiq powiedziala... Quote
Recommended Posts