moth Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ja też, ja też nie zapomniałam. I cieszę się z powrotu. :multi: Również wylądowałam na wsi, właściwie to w lesie i doskonale znam problemy z brakiem telefonu i internetu. No i powiększyło mi się stadko. :razz: Quote
Honey Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 alive ja też pamiętam, ja też!!! :multi: Chcialam tu tylko zerknac i uciekac, ale... chyba bede czesciej zagladac na dogo ;) :D HankaRupczewska Oooooooo :crazyeye: Kogoż to moje oczy widzą ??? Czy zauważyłaś na tym swoim odludziu , że nie żyjemy już w IV RP ? Witaj Haniu :loveu: Zauwazylam. Powiem wiecej - mam w tym swoj malenki wklad :razz: Quote
Honey Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 moth napisał(a):Ja też, ja też nie zapomniałam. I cieszę się z powrotu. :multi: Również wylądowałam na wsi, właściwie to w lesie i doskonale znam problemy z brakiem telefonu i internetu. No i powiększyło mi się stadko. :razz: Witaj moth, czyli mozemy sobie podac reke :) Musze Ci powiedziec, ze ja z mojego lasu i slodkiego zadupia juz nie wroce do miasta. Pomimo braku telefonu, internetu itd (czego tu oczekiwac, to przeciez dopiero XXI wiek...:roll: ) Mysle, za cala moja rodzinka jest tu o wiele szczesliwsza, o psach juz nie wspominajac. Mieszkamy przeciez w lowisku, na polowanie moge isc "w kapciach" ! Pracy dla posokowcow i gonczych jest tu mnostwo. Jedynie wyzly nie maja sie gdzie rozwijac, bo oprocz kaczek innego piora tu sie nie uswiadczy... Ale w okolicach trojmiasta bylo dokladnie tak samo, wiec nic nie stracily a zyskaly wieksza przestrzen zyciowa. Ale dosyc o mnie. Powiedz gdzie Ty sie przeprowadzilas i (najwazniejsze!) pochwal sie nowym nabytkiem !!! Wklej mi tu prosze jakas fotke, zebym mogla popodziwiac i pogratulowac. Quote
moth Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Honey']Witaj moth, czyli mozemy sobie podac reke :) Musze Ci powiedziec, ze ja z mojego lasu i slodkiego zadupia juz nie wroce do miasta. A mnie trochę brakuje miasta. Muszę sie przyzwyczaić. Całe dotychczasowe życie związana byłam z Krakowem, a tu taka zmiana, nie dość, że wieś to jesczze na mazowszu. [quote name='Honey']Powiedz gdzie Ty sie przeprowadzilas Mieszkam we wsi Świniotop (cuż za piękna nazwa) :shake: To jest 10 km od Wyszkowa, 50 km od Warszawy. Jest to teren Nadbużańskiego Parku Krajobrazowego, skraj Puszczy Białej. Nad samą rzeką Liwiec, skraj wsi i lasu. Pełno grzybów, dużo pól uprawnych. Psy mają sie gdzie wyszaleć. Najbardziej lubia rzekę, bo jest płytka i z piszczystym dnem, więc fajnie sie biega w wodzie. :lol: [quote name='Honey'] pochwal sie nowym nabytkiem !!! Wklej mi tu prosze jakas fotke, zebym mogla popodziwiac i pogratulowac. Oczywiście drugi seter. Próbowałam przeforsować kandydature anglika, ale stanęło na irlandzie. Oto Constant Delight Zambi, po domowemu Ekler Quote
Marysia_i_gończy Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Honey! :multi::multi::multi: Nawet chciałam do Ciebie esemesować z pytaniem, czy żyjesz i nie zdążyłam, bo się odezwałaś :multi: Pozdrawiam mooocno Marysia i Una Quote
Honey Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Jak mi sie slodko zrobilo - szarlotka i ekler, mniam !!! Eklerek cudowny, dzieki za zdjecia, najbardziej lapie za serducho to, na ktorym wyglada jak zmokla kura :loveu: Mam nadzieje, ze psiak spelni Twoje oczekiwania, fajnie sie zapowiada. Ciesze sie z Toba. Nazwa wsi nie ma co sie przejmowac, z tego co piszesz wynika, ze jest tam poprostu pieknie. My tez mamy dom na scianie poteznego lasu, plytka rzeczke, jezioro i mnostwo pol i lak przed nosem. Podobnie jak u Ciebie, tyle ze na Warmii. :p Jestem pewna, ze przywykniesz do braku miasta ;) Quote
Honey Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Honey! :multi::multi::multi: Nawet chciałam do Ciebie esemesować z pytaniem, czy żyjesz i nie zdążyłam, bo się odezwałaś :multi: Pozdrawiam mooocno Marysia i Una Dobra, dobra... i tak Ci nie wierze :razz: Nawet jednego esemesika nie dostalam od Ciebie :-( A tak serio - zyje i mam sie nawet calkiem niezle. A co u Ciebie, wydarzylo sie cos waznego, ciekawego, w czasie kiedy mnie tu nie bylo ? Mooocno sciskam :lol: Quote
gonek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Honey napisał(a): My tez mamy dom na scianie poteznego lasu, plytka rzeczke, jezioro i mnostwo pol i lak przed nosem. Podobnie jak u Ciebie, tyle ze na Warmii. :p Honey poookaż jakieś fotki okolicy jak masz :D Pozazdroszczę wirtualnie :evil_lol: Mi się wydawało że mieszkałaś w super miejscu, to teraz musi być odlot. Ps. A te najnowsze panienki są nieziemskie jakieś, nie mogę się napatrzeć na fotki :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Honey']Dobra, dobra... i tak Ci nie wierze :razz: Nawet jednego esemesika nie dostalam od Ciebie :-( No nie przysłałam :shake: ale myślałam o Tobie! Ty też mi nie przysłałaś nic :eviltong: [quote name='Honey']A tak serio - zyje i mam sie nawet calkiem niezle. A co u Ciebie, wydarzylo sie cos waznego, ciekawego, w czasie kiedy mnie tu nie bylo ? To dobrze, że Wam się nieźle żyje :multi: A ja? Moje problemy zdrowotne zostały wycięte i wracam do normalnego życia, aczkolwiek do normalności jeszcze mi trochę brakuje. I przeprowadziłam się, dość nagle i niespodziewanie, a roboty z wykańczaniem nowego mieszkania było mnóstwo :lol: I też nie mam internetu :roll: ale będę mieć! Tylko TP SA musi podłączyć wreszcie telefon :mad: Ściskam!! Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Zajrzałam do Ciebie na stronkę, i widzę, że masz sporo tych małych niebieskich :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Napisz o nich coś więcej! :cool3: Quote
anetta Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Przeglądam właśnie Twoją stronke :mdleje: Przodujesz w ilości psów na dogo :lol::lol: Przepiękne tereny do wybiegania:loveu: Quote
Rauni Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 No właśnie, jak Ty sobie radzisz z takim stadkiem? A moje stadko też się powiększyło ;) Quote
sylrwia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Honey']Witaj Sylwio, po raz pierwszy od... nie wiem od kiedy :roll: jestem na dogo, ale daje znak, wciaz zyje ! :lol: Przeprowadzka nam sluzy, jest poprostu cuuuudownie ale... pracy mam tyle, ze poprostu nie do przerobienia. Dopiero kilka dni temu wprowadzilismy sie do nowego, wciaz jeszcze nie wykonczonego, ale cudownego :loveu: domu, psy zglaszam czasami na wystawy, ale zazwyczaj nie daje rady dojechac, zyje jak na karuzeli, telefonu stacjonarnego i netu nie mam, mieszkam w lowisku, komorka ledwo dziala a po dluuugich poszukiwaniach zdobylam wreszcie taka antene, ktora wzmacnia na tyle sygnal do karty w laptopie, ze moge jak zolw poczolgac sie po internetowych stronach. czyli jak zwykle - sa plusy i sa minusy :razz: A swoja droga strasznie mi milo, ze o mnie nie zapomnialas ! :loveu: Pozdrowienia ! :thumbs: Rewelacja! Jakies świeto na dogo trzeba ogłosić. :evil_lol: Honey choc rzucam okiem na Twoja strone systematycznie. Chciałabym poprosic o garść fot zanim śniegi Was tam zasypia;) :cunao: Quote
Honey Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 gonek napisał(a):Honey poookaż jakieś fotki okolicy jak masz :D Pozazdroszczę wirtualnie :evil_lol: Mi się wydawało że mieszkałaś w super miejscu, to teraz musi być odlot. Ps. A te najnowsze panienki są nieziemskie jakieś, nie mogę się napatrzeć na fotki :loveu: Gonek, mam zbyt wolne lacze, zeby poszalec z fotkami... Bedzie ciezko, ale jak znajde chwile to poprobuje. Miejsca na nasz nowy dom szukalismy naprawde dlugo, zjechalismy przy tym cale warminsko-mazurskie. Ale warto bylo, bo nasz wymarzony kawalek ziemi na nas czekal, trzeba go bylo tylko znalezc ;) Piszac o panienkach mialas na mysli gaskonce ? Dwie panienki mam od roku, na dodatek zupelnie przez przypadek :) Mial do nich dolaczyc chlopak, JEDEN CHLOPAK. A z jednego zrobily sie trzy sztuki, w tym jedna dziewczyna ! No coz, to goncze, ktore rewelacyjnie pracuja w sforze, sa do tego stworzone. Teraz je 'tylko' dobrze ulozyc.... :roll: Quote
Honey Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']No nie przysłałam :shake: ale myślałam o Tobie! Ty też mi nie przysłałaś nic :eviltong: Hm, to prawda...:oops: Ale rowniez myslalam, naprawde ! :) Cieszy mnie bardzo, ze do normalnosci Ci coraz blizej ( :evil_lol: ), a ta przeprowadzka to mnie zaskoczylas ! gdzie teraz mieszkasz ?? O niezamierzonej ilosci malych niebieskich wspomnialam juz wyzej (swoja droga to nie takie one male, pieciomiesieczne maluchy maja ponad 20 kg!), cos wiecej o nich napisze, napewno (jak tylko znajde troche czasu, czego zagwarantowac niestety nie moge :p ) Buziaczki i poszmeraj Une za uszkiem ode mnie. Quote
wiq Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ale Wam dziewczyny zazdroszczę terenów.. ja jestem wyrwana ze swego zadupia, bez psów i w samym środku miasta.. tyle, co zmieniło się u mnie;) Quote
Honey Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 anetta napisał(a):Przeglądam właśnie Twoją stronke :mdleje: Przodujesz w ilości psów na dogo :lol::lol: Przepiękne tereny do wybiegania:loveu: No wlasnie... moze trzeba by mi bylo przyznac jakis tytul ? Na przyklad dogomaniaka, ktry juz zupelnie zszedl na psy ? :lol: A w nagrode jakies cwierc tony karmy, bede miala wyzywienie na prawie caly miesiac......... Quote
Honey Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 wiq napisał(a):ale Wam dziewczyny zazdroszczę terenów.. ja jestem wyrwana ze swego zadupia, bez psów i w samym środku miasta.. tyle, co zmieniło się u mnie;) Ojej, a coz to za zmiana ? czyzby jakies studia czy cus ?... Quote
wiq Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 taaa, stety niestety;) ogólnie studia mi się b. podobają, mój wymarzony kierunek w wymarzonym mieście;) ale bez psów to nie jest pełnia szczęścia..;) Quote
Honey Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Rauni napisał(a):No właśnie, jak Ty sobie radzisz z takim stadkiem? A moje stadko też się powiększyło ;) Rauni, wlasnie przegladam twoj bolg - SERDECZNIE GRATULUJE !!! :loveu::loveu::loveu: Niech zdrowo rosnie i dobrze sie rozwija ! I piekne imie mu daliscie, jeszcze raz wielkie gratulacje! :loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 wiq napisał(a):taaa, stety niestety;) ogólnie studia mi się b. podobają, mój wymarzony kierunek w wymarzonym mieście;) ale bez psów to nie jest pełnia szczęścia..;) Ale Cie za jeeezyk trzeba ciaaagnac :roll: :lol: Powiedz co i gdzie, noooo.... :lol: Quote
Honey Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='sylrwia']:thumbs: Rewelacja! Jakies świeto na dogo trzeba ogłosić. :evil_lol: Honey choc rzucam okiem na Twoja strone systematycznie. Chciałabym poprosic o garść fot zanim śniegi Was tam zasypia;) :cunao: Sylwio droga, jak zasypia nas sniegi to dopiero bedzie bajkowo i malowniczo ! :lol: Wspomnialam wyzej, ze ze wstawianiem fot mam klopot, zbyt wolne lacze... Ale kiedys poprobuje znowu, moze sie uda. Pozdrowienia! Quote
Honey Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='wiq']weta we wrocławiu :> Gratulacje ! :multi: ( Tak myslalam, nie wiedzialam tylko w jakim miescie ;) ) Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Honey']Sylwio droga, jak zasypia nas sniegi to dopiero bedzie bajkowo i malowniczo ! :lol: Wspomnialam wyzej, ze ze wstawianiem fot mam klopot, zbyt wolne lacze... Ale kiedys poprobuje znowu, moze sie uda. Pozdrowienia! :multi::multi::multi:oj to chyba będą najcudowniejsze zimowe fotaski :loveu: Witanko .:multi:...masz u mnie profesjonalna podpowiedź ;) Quote
Recommended Posts