Marysia_i_gończy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Honey napisał(a):Dlaczego nasze polskie takich nie maja?? Jak to dlaczego? Żeby być ładniejsze :eviltong: :eviltong: Quote
Honey Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Jak to dlaczego? Żeby być ładniejsze :eviltong: :eviltong: :lol: :lol: :lol: wiedzialam, ze to skomentujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak tam matrymonialne plany Unki ?.. ;) Quote
Nugatowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Cześć Kasiu :buzi: Ja mówiłam ze te Gaskoniaki mają od małego .żelazka do uszek przywiązywane :eviltong: :evil_lol: A ja wróciłam z Alzacjii i nawet widzialam Braka :evil_lol: :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Honey']:lol: :lol: :lol: wiedzialam, ze to skomentujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Wiedziałam, że wiesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i że to prowokacja :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Honey']Jak tam matrymonialne plany Unki ?.. ;) Odstawione na czas nieokreślony z powodów zdrowotnych. Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl :razz: Quote
Honey Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a)::lol: :lol: :lol: Wiedziałam, że wiesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i że to prowokacja :eviltong: :eviltong: :eviltong: :razz: Rozgryzlas mnie.... :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :multi::multi::multi:ale amerykanckie psi urosły....:multi::multi::multi:witaj Quote
Honey Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Alu, ja Ciebie prosze.... wez urlop, na drzwiach swojej galerii wywies napis 'zamkniete'... i daj mi szanse nadrobic zaleglosci ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Kingus, bylam, widzialam, wpisalam sie :p Quote
shirrrapeira Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Jakie piekne te psiaki, sama mam psa mysliwskiego, ale nie poluje, nie lubie polowan, zle bym sie czula a tak wlasciwie to czy moglabym Pania zapytac jak sie ta rasa wlasciwie nazywa. Bo ja mam tez rase malo znana w Polsce malego munsterlandera, a druga bardzo znana w Polsce golden retrevera. Pozdrawiam, a Posokowczyki przecudowne. Quote
sylrwia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [CENTER]:candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: Jesteś Honey?? Wiosna przyszła ale .... :hmmmm:może tam na wybrzerzu śnieg Was zasypał??:confused: Honey daj choć mały znak:modla: [/CENTER] Quote
sylrwia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [CENTER]:candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: Honey?? Ta przeprowadzka jakos nie słuzy, żadnych znaków na niebei i ziemi. Jak planuje Was "upolowac" na wystawkach to nie udaje mi sie.:-( Honey daj choć mały znak:modla: i [/CENTER] Quote
Honey Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 sylrwia napisał(a)::candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: Honey?? Ta przeprowadzka jakos nie słuzy, żadnych znaków na niebei i ziemi. Jak planuje Was "upolowac" na wystawkach to nie udaje mi sie.:-( Honey daj choć mały znak:modla: i Witaj Sylwio, po raz pierwszy od... nie wiem od kiedy :roll: jestem na dogo, ale daje znak, wciaz zyje ! :lol: Przeprowadzka nam sluzy, jest poprostu cuuuudownie ale... pracy mam tyle, ze poprostu nie do przerobienia. Dopiero kilka dni temu wprowadzilismy sie do nowego, wciaz jeszcze nie wykonczonego, ale cudownego :loveu: domu, psy zglaszam czasami na wystawy, ale zazwyczaj nie daje rady dojechac, zyje jak na karuzeli, telefonu stacjonarnego i netu nie mam, mieszkam w lowisku, komorka ledwo dziala a po dluuugich poszukiwaniach zdobylam wreszcie taka antene, ktora wzmacnia na tyle sygnal do karty w laptopie, ze moge jak zolw poczolgac sie po internetowych stronach. czyli jak zwykle - sa plusy i sa minusy :razz: A swoja droga strasznie mi milo, ze o mnie nie zapomnialas ! :loveu: Pozdrowienia ! Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Honey']Witaj Sylwio, po raz pierwszy od... nie wiem od kiedy :roll: jestem na dogo, ale daje znak, wciaz zyje ! :lol: Przeprowadzka nam sluzy, jest poprostu cuuuudownie ale... pracy mam tyle, ze poprostu nie do przerobienia. Dopiero kilka dni temu wprowadzilismy sie do nowego, wciaz jeszcze nie wykonczonego, ale cudownego :loveu: domu, psy zglaszam czasami na wystawy, ale zazwyczaj nie daje rady dojechac, zyje jak na karuzeli, telefonu stacjonarnego i netu nie mam, mieszkam w lowisku, komorka ledwo dziala a po dluuugich poszukiwaniach zdobylam wreszcie taka antene, ktora wzmacnia na tyle sygnal do karty w laptopie, ze moge jak zolw poczolgac sie po internetowych stronach. czyli jak zwykle - sa plusy i sa minusy :razz: A swoja droga strasznie mi milo, ze o mnie nie zapomnialas ! :loveu: Pozdrowienia ! WITAJ:multi::loveu::multi::loveu::multi: swego czasu próbowalam się dostać na Twoją stronkę ...nie dało się :shake: Quote
Honey Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Alicja']WITAJ:multi::loveu::multi::loveu::multi: swego czasu próbowalam się dostać na Twoją stronkę ...nie dało się :shake: Witaj Alu :loveu::loveu::loveu: A teraz dziala ?.. Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Honey napisał(a):Witaj Alu :loveu::loveu::loveu: A teraz dziala ?..:multi::multi::multi:tak teraz działa:loveu: Quote
Honey Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:tak teraz działa:loveu: A to mnie bardzo cieszy :lol: ( Raz cos sobie sama popsulam, moze to akurat wtedy zagladalas ) Alu, masz fantastyczny banerek !!! :loveu: Quote
Alicja Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Honey']A to mnie bardzo cieszy :lol: ( Raz cos sobie sama popsulam, moze to akurat wtedy zagladalas ) Alu, masz fantastyczny banerek !!! :loveu: Banerek stary ...zrobiła mi go Sylwiaskalska :loveu:... Całkiem możliwe że telepatycznie:evil_lol:zgrałyśmy się z zagladaniem w stronkę w tym samym czasie :razz: Quote
gonek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Właśnie :multi: Ale ci się stadko Honey powiększyło o kolejne cuda :loveu: Quote
Rauni Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Honey żyje :multi: :multi: :multi: Hello! :lol: Quote
Honey Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Rauni napisał(a):Honey żyje :multi: :multi: :multi: Hello! :lol: Hm... na wlasnie, czuje sie jak zmartwychwstala :razz: Witajcie dziewczyny - wiq, gonek, anetta, Rauni, ciesze sie, ze jeszcze mnie pamietacie :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Oooooooo :crazyeye: Kogoż to moje oczy widzą ??? Czy zauważyłaś na tym swoim odludziu , że nie żyjemy już w IV RP ? Quote
Recommended Posts