Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Jak to dlaczego? Żeby być ładniejsze :eviltong: :eviltong:

:lol: :lol: :lol: wiedzialam, ze to skomentujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jak tam matrymonialne plany Unki ?.. ;)

Posted

Cześć Kasiu :buzi:
Ja mówiłam ze te Gaskoniaki mają od małego .żelazka do uszek przywiązywane :eviltong: :evil_lol:

A ja wróciłam z Alzacjii i nawet widzialam Braka :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='Honey']:lol: :lol: :lol: wiedzialam, ze to skomentujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:lol: :lol: :lol: Wiedziałam, że wiesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i że to prowokacja :eviltong: :eviltong: :eviltong:

[quote name='Honey']Jak tam matrymonialne plany Unki ?.. ;)

Odstawione na czas nieokreślony z powodów zdrowotnych.

Pozdrawiam
Marysia i Una
www.una.net.pl :razz:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
:lol: :lol: :lol: Wiedziałam, że wiesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i że to prowokacja :eviltong: :eviltong: :eviltong:
:razz:

Rozgryzlas mnie.... :lol: :lol: :lol:

Posted

Alu, ja Ciebie prosze.... wez urlop, na drzwiach swojej galerii wywies napis 'zamkniete'... i daj mi szanse nadrobic zaleglosci ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Jakie piekne te psiaki, sama mam psa mysliwskiego, ale nie poluje, nie lubie polowan, zle bym sie czula a tak wlasciwie to czy moglabym Pania zapytac jak sie ta rasa wlasciwie nazywa. Bo ja mam tez rase malo znana w Polsce malego munsterlandera, a druga bardzo znana w Polsce golden retrevera. Pozdrawiam, a Posokowczyki przecudowne.

• 2 weeks later...
Posted

[CENTER]:candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle:
Jesteś Honey??
Wiosna przyszła ale .... :hmmmm:może tam na wybrzerzu śnieg Was zasypał??:confused:
Honey daj choć mały znak:modla: [/CENTER]

• 4 months later...
Posted

[CENTER]:candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle:

Honey??
Ta przeprowadzka jakos nie słuzy, żadnych znaków na niebei i ziemi. Jak planuje Was "upolowac" na wystawkach to nie udaje mi sie.:-(
Honey daj choć mały znak:modla: i [/CENTER]

• 3 weeks later...
Posted

sylrwia napisał(a):
:candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle:

Honey??
Ta przeprowadzka jakos nie słuzy, żadnych znaków na niebei i ziemi. Jak planuje Was "upolowac" na wystawkach to nie udaje mi sie.:-(

Honey daj choć mały znak:modla: i

Witaj Sylwio, po raz pierwszy od... nie wiem od kiedy :roll: jestem na dogo, ale daje znak, wciaz zyje ! :lol:
Przeprowadzka nam sluzy, jest poprostu cuuuudownie ale... pracy mam tyle, ze poprostu nie do przerobienia. Dopiero kilka dni temu wprowadzilismy sie do nowego, wciaz jeszcze nie wykonczonego, ale cudownego :loveu: domu, psy zglaszam czasami na wystawy, ale zazwyczaj nie daje rady dojechac, zyje jak na karuzeli, telefonu stacjonarnego i netu nie mam, mieszkam w lowisku, komorka ledwo dziala a po dluuugich poszukiwaniach zdobylam wreszcie taka antene, ktora wzmacnia na tyle sygnal do karty w laptopie, ze moge jak zolw poczolgac sie po internetowych stronach. czyli jak zwykle - sa plusy i sa minusy :razz:
A swoja droga strasznie mi milo, ze o mnie nie zapomnialas ! :loveu:
Pozdrowienia !

Posted

[quote name='Honey']Witaj Sylwio, po raz pierwszy od... nie wiem od kiedy :roll: jestem na dogo, ale daje znak, wciaz zyje ! :lol:
Przeprowadzka nam sluzy, jest poprostu cuuuudownie ale... pracy mam tyle, ze poprostu nie do przerobienia. Dopiero kilka dni temu wprowadzilismy sie do nowego, wciaz jeszcze nie wykonczonego, ale cudownego :loveu: domu, psy zglaszam czasami na wystawy, ale zazwyczaj nie daje rady dojechac, zyje jak na karuzeli, telefonu stacjonarnego i netu nie mam, mieszkam w lowisku, komorka ledwo dziala a po dluuugich poszukiwaniach zdobylam wreszcie taka antene, ktora wzmacnia na tyle sygnal do karty w laptopie, ze moge jak zolw poczolgac sie po internetowych stronach. czyli jak zwykle - sa plusy i sa minusy :razz:
A swoja droga strasznie mi milo, ze o mnie nie zapomnialas ! :loveu:
Pozdrowienia !

WITAJ:multi::loveu::multi::loveu::multi:
swego czasu próbowalam się dostać na Twoją stronkę ...nie dało się :shake:

Posted

[quote name='Alicja']WITAJ:multi::loveu::multi::loveu::multi:
swego czasu próbowalam się dostać na Twoją stronkę ...nie dało się :shake:

Witaj Alu :loveu::loveu::loveu:
A teraz dziala ?..

Posted

Alicja napisał(a):
:multi::multi::multi:tak teraz działa:loveu:

A to mnie bardzo cieszy :lol: ( Raz cos sobie sama popsulam, moze to akurat wtedy zagladalas )

Alu, masz fantastyczny banerek !!! :loveu:

Posted

[quote name='Honey']A to mnie bardzo cieszy :lol: ( Raz cos sobie sama popsulam, moze to akurat wtedy zagladalas )

Alu, masz fantastyczny banerek !!! :loveu:
Banerek stary ...zrobiła mi go Sylwiaskalska :loveu:...
Całkiem możliwe że telepatycznie:evil_lol:zgrałyśmy się z zagladaniem w stronkę w tym samym czasie :razz:

Posted

Rauni napisał(a):
Honey żyje :multi: :multi: :multi:

Hello! :lol:

Hm... na wlasnie, czuje sie jak zmartwychwstala :razz:

Witajcie dziewczyny - wiq, gonek, anetta, Rauni, ciesze sie, ze jeszcze mnie pamietacie :loveu: