Honey Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Jeszcze dwa zdjecia na dobranoc :) A po swietach musze nadrobic zaleglosci w Waszych galeriach.... jak ja to zrobie ? Do nowego roku mi zejdzie... :roll: :evil_lol: Quote
Hania Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No właśnie!! Pewnie nawet nie wiesz, że w czasie Twojej nieobecnosci miałam małe ogarki, które własnie się rozjechały!! Quote
Hania Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Honey napisał(a):Haniu, a ja TO przegapilam... :placz: Masz szansę nadrobić :evil_lol: . Tym bardziej, ze nien wkleiłam jeszcze wszystkich fotek bo mazurki, mięsa itp nie chcą się same zrobić. Quote
Vogue Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Honey'] Prezencik, szorstki niemiec i 2 braki italiano:loveu::loveu: Wpadlam w przerwie pieczeniowo sprzataniowej. Czekam na amerykańcow:loveu: Quote
tamiczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE=5] Z okazji Wielkiej Nocy miłości mocy, jajka smacznego, tyłeczka mokrego, smacznej babeczki, dwa litry wódeczki, słodkiego baranka, imprezy do ranka. Życzy Malwina i Pusia Quote
Honey Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Tamiczku, dziekuje za przezabawne zyczenia !!! :loveu: Quote
wiq Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 się dokształciłam:D burbończyki są fajne:) a braki z Dupuy? (czy jak to się pisze;)) Istnieją jeszcze? Quote
Nesuniaaa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Honey a kiedy planujesz małe braczki:)? Bo wiesz ja dalej chętna do pomocy :P Quote
Honey Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='alive']ja też rządam zdjęć amerykańców!!! :mad: :smhair2: ............. :scared: Quote
sylrwia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 wiq napisał(a):się dokształciłam:D burbończyki są fajne:) a braki z Dupuy? (czy jak to się pisze;)) Istnieją jeszcze? Chyba FCI skreśliło ta rase :hmmmm: a może to inna, nie pamietam :oops: Quote
Honey Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 I na zyczenie - dzisiejsza swiateczna fotka z Ameryki (:evil_lol: ) Heh... pocieszajace, ze nie tylko u nas dzis snieg padal.... Quote
an3czka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Honey']:) O! Ale urosły! Honeyku witam Cię po baaardzo długiej nieobecności. Powiem tylko, że zdjęcia tych wszystkich psiaków cudowne. Miło Cię widzieć!:multi: Quote
gonek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 szczeniak w za dużym ubranku?:evil_lol: Ale hamerykańce urooosły :o A ani strach się bać :lol: Quote
gochgoch Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kaśka ty mnie chcesz załatwić?!!?? Najpierw Cię nie ma niemożliwie długo, a potem tyle cudoności pokazujesz? Nie możesz dawkować....:modla: teraz wiem, że chcę takiego: i takiego: i takiego: takiego też: przyznaję, że nie wiem czy nie dokonałam powtóki..... ale chcę te i jeszcze wiele innych, a na pewno dziecko herki i jeszcze bracco italiano...i w ogóle..i ja zbankrutuję.....:mdleje: Quote
Honey Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='an3czka']O! Ale urosły! Honeyku witam Cię po baaardzo długiej nieobecności. Powiem tylko, że zdjęcia tych wszystkich psiaków cudowne. Miło Cię widzieć!:multi: Czesc Aneczko ! :multi: Milo Cie widziec . Ja tez ostatnio malo tu bywam, ale jak tylko znadjde chwile - polece ogladac Twoje przesmieszne kociska :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 słodki ten maluch, taki pocieszny (:turn-l:) ...jakiej jest rasy? - ja się w tych wszystkich piesach tego pokroju całkowicie gubie :oops: Quote
Honey Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Gochgoch - nie dokonalas powtorki, kazdy z zacytowanych psow jest inny ! :lol: A jak nie chcesz zbankrutowac, to pomysl jeszcze o tych owerniakach :shake: , to francuskie pieski, dobrac im karme i nie zbankrutowac to sztuka. Bracco italiano ( z tego co wiem od finki ) tez najlatwiejsze i najtansze w utrzymaniu nie sa... :evil_lol: ZALATWIC CIE NIE CHCE !!! BARDZO SYMPATYCZNA MI SIE WYDALAS, SZKODA BY BYLO ... :lol: :lol: :lol: A co do dawkowania doznan - nie ma problemu :razz: , z takiej obietnicy jestem w stanie sie wywiazac :p Quote
Honey Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Anza&Hacker napisał(a):słodki ten maluch, taki pocieszny (:turn-l:) ...jakiej jest rasy? - ja się w tych wszystkich piesach tego pokroju całkowicie gubie :oops: He he, troche praktyki i czlowiek gubic sie przestaje :cool3: A ten maluch to gaskoniec. Nic nie przebije tych dlugasnych uszu francuskich czy szwajcarskich gonczakow :loveu: Dlaczego nasze polskie takich nie maja?? ( tu sie pewnie naraze Marysi... :razz: ) Quote
Recommended Posts