Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze dwa zdjecia na dobranoc :)

A po swietach musze nadrobic zaleglosci w Waszych galeriach.... jak ja to zrobie ? Do nowego roku mi zejdzie... :roll: :evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Honey napisał(a):
Haniu, a ja TO przegapilam... :placz:

Masz szansę nadrobić :evil_lol: . Tym bardziej, ze nien wkleiłam jeszcze wszystkich fotek bo mazurki, mięsa itp nie chcą się same zrobić.

Posted

[quote name='Honey']

Prezencik, szorstki niemiec i 2 braki italiano:loveu::loveu:
Wpadlam w przerwie pieczeniowo sprzataniowej.
Czekam na amerykańcow:loveu:

Posted

[SIZE=5] Z okazji Wielkiej Nocy miłości mocy, jajka smacznego, tyłeczka mokrego, smacznej babeczki, dwa litry wódeczki, słodkiego baranka, imprezy do ranka.

Życzy Malwina i Pusia

Posted

wiq napisał(a):
się dokształciłam:D
burbończyki są fajne:)
a braki z Dupuy? (czy jak to się pisze;)) Istnieją jeszcze?

Chyba FCI skreśliło ta rase :hmmmm: a może to inna, nie pamietam :oops:

Posted

[quote name='Honey']:)

O! Ale urosły!

Honeyku witam Cię po baaardzo długiej nieobecności. Powiem tylko, że zdjęcia tych wszystkich psiaków cudowne.
Miło Cię widzieć!:multi:

Posted

Kaśka ty mnie chcesz załatwić?!!?? Najpierw Cię nie ma niemożliwie długo, a potem tyle cudoności pokazujesz?
Nie możesz dawkować....:modla:

teraz wiem, że chcę takiego:

i takiego:

i takiego:

takiego też:

przyznaję, że nie wiem czy nie dokonałam powtóki.....
ale chcę te i jeszcze wiele innych, a na pewno dziecko herki i jeszcze bracco italiano...i w ogóle..i ja zbankrutuję.....:mdleje:

Posted

[quote name='an3czka']O! Ale urosły!

Honeyku witam Cię po baaardzo długiej nieobecności. Powiem tylko, że zdjęcia tych wszystkich psiaków cudowne.
Miło Cię widzieć!:multi:

Czesc Aneczko ! :multi: Milo Cie widziec .
Ja tez ostatnio malo tu bywam, ale jak tylko znadjde chwile - polece ogladac Twoje przesmieszne kociska :evil_lol:

Posted

Gochgoch - nie dokonalas powtorki, kazdy z zacytowanych psow jest inny ! :lol:

A jak nie chcesz zbankrutowac, to pomysl jeszcze o tych owerniakach :shake: , to francuskie pieski, dobrac im karme i nie zbankrutowac to sztuka. Bracco italiano ( z tego co wiem od finki ) tez najlatwiejsze i najtansze w utrzymaniu nie sa... :evil_lol:

ZALATWIC CIE NIE CHCE !!! BARDZO SYMPATYCZNA MI SIE WYDALAS, SZKODA BY BYLO ... :lol: :lol: :lol:
A co do dawkowania doznan - nie ma problemu :razz: , z takiej obietnicy jestem w stanie sie wywiazac :p

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
słodki ten maluch, taki pocieszny (:turn-l:) ...jakiej jest rasy?
- ja się w tych wszystkich piesach tego pokroju całkowicie gubie :oops:

He he, troche praktyki i czlowiek gubic sie przestaje :cool3:
A ten maluch to gaskoniec. Nic nie przebije tych dlugasnych uszu francuskich czy szwajcarskich gonczakow :loveu: Dlaczego nasze polskie takich nie maja?? ( tu sie pewnie naraze Marysi... :razz: )