wiq Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Honey!!:multi::multi::multi: Jak się cieszę, że żyjesz;) Co to za gończy? Zająca widziałam na łowieckim gdzieś;) Quote
tamiczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Honey']I jeszcze dwa Co to za nowy psiak :-o Quote
sylrwia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Honey']Wrocilam (ale tylko na chwilke i zaraz znowu znikam :razz: ) Cos z dedykacja dla wszystkich milosniczek grupy VI : Czyżbyś Honey nabyła dużego gończego gaskońskiego??:lol: Quote
Honey Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Hm... no wiec tak : na zdjeciach nie ma psa... sa psy ! :eviltong: Nikt nie zauwazyl, ze to dwa rozne egzemplarze :evil_lol: I nie jest to duzy niebieski gaskonski ! :p (ale bylo bardzo 'cieplo') Quote
gonek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 jak nie duży no to mały? :PROXY5:Ale Twój Ci On? Quote
Marysia_i_gończy Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Honey! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [quote name='Honey']Hm... no wiec tak : na zdjeciach nie ma psa... sa psy ! :eviltong: Nikt nie zauwazyl, ze to dwa rozne egzemplarze :evil_lol: Kupiłas dwa różne egzemplarze jakiś niebieskich francuzów? :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl :razz: Quote
sylrwia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Honey']Hm... no wiec tak : na zdjeciach nie ma psa... sa psy ! :eviltong: Nikt nie zauwazyl, ze to dwa rozne egzemplarze :evil_lol: I nie jest to duzy niebieski gaskonski ! :p (ale bylo bardzo 'cieplo') No wiesz Honey :razz: Mi sie wydawało, ze to jeden i ten sam pies tylko w ruchu i w statyce. Może jakby były z tej samej strony focone może po łatkach znalazło by sie różnice ale jak dla mnie są takie same. Wiec jak czy to sa Twoje nowe psiaki?? Wyglada jak duzy gaskoński więc co to jest za rasa?:roll: Quote
Honey Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Duze gaskonce sa wieksze od weimarow ! :p Ponadto, o ile sobie dobrze przypominam :hmmmm: , przez ostatni rok nie kupowalam zadnych psow ! :evil_lol: Quote
Honey Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Slodkie, prawda ? :loveu: :lol: :lol: :lol: Quote
Nesuniaaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A to nie jest Grand gascon saintongeois? Polskiej nazwy znaleść mi sie nie udało:) Quote
Honey Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Nie :) Ale Francuzi dolewaja krwi Saintongeois do Bleu de Gascogne, to bardzo blisko spokrewnione rasy. Saintongeois sa prawie biale (pomijajac czarne laty i podpalania), a te drugie - niebieskie. Quote
tamiczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 To napewno jakis wyżeł ;) Brak z Bourbonnais czy jakoś tak ? Quote
Nesuniaaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Braque du Burbonnais:) Ale ta pierwsza rasa to co to w końcu jest? Quote
Honey Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Brawo !!! :) A ta pierwsza rasa... Gonek wlasciwie juz odpowiedziala :razz: A ten pies, kto wie ? :p Quote
tamiczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 zachciało jej sie zagadek zadawać :mad: brak z aregie ? Quote
Honey Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Nesunia - pudlo ;) tamiczek napisał(a):zachciało jej sie zagadek zadawać :mad: brak z aregie ? A i owszem, zgadlas/wiedzialas* ! *niepotrzebne skreslic :evil_lol: Ale jak sie zagadki nie podobaja, to juz nie bede nic wklejac... :obrazic: Quote
Nesuniaaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Podobają podobają:)! Czekamy na więcej:) (przynajmiej ja:P) Quote
tamiczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 wiedziałam bo ostatnio studiowałam wszytskie wyżły od a do z :D Dwaj jeszcze:loveu: dopiero sie rozkrecam :lol: Quote
Nesuniaaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Tylko nie wyżly bo nie mam szans z Tamiczkiem :P Quote
Recommended Posts