Marysia_i_gończy Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Honey oj, czekamy, czekamy... wróć już na on-line... tęsknimy... Quote
Honey Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Wybaczcie, internet juz jest, ale czasu brak.... :placz: Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy jeszcze o mnie nie zapomnieli :loveu: Quote
Honey Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Vogue napisał(a):Kasiu!!! Wreszcie sie pojawilas:loveu: Takie slowa to miod na moje serce ( i wiosenna depresje... :( ) Dziekuje :loveu: Quote
Hania Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Przynajmniej wiemy, że żyjesz :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Honey Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Hania napisał(a):Przynajmniej wiemy, że żyjesz :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jak mawia moj ojciec: zyje, ale co to za zycie ?... ;) :lol: Quote
Hania Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Honey napisał(a):Jak mawia moj ojciec: zyje, ale co to za zycie ?... ;) :lol: Bo nie bywasz na dogo i nie mamy jak poprawić Ci humoru :evil_lol: Quote
Honey Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Ojej, az mi glupio, ze tak dlugo sie nie odzywalam.... :oops: Chyba Wam wkleje jutro kilka zdjec, zeby to dlugie milczenie wynagrodzic...? ;) Quote
Honey Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Hania napisał(a):Bo nie bywasz na dogo i nie mamy jak poprawić Ci humoru :evil_lol: Haniu... :buzi: Quote
Hania Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Honey napisał(a):Ojej, az mi glupio, ze tak dlugo sie nie odzywalam.... :oops: Chyba Wam wkleje jutro kilka zdjec, zeby to dlugie milczenie wynagrodzic...? ;) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
gonek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 No nareeeszcieee!!! :multi::multi::multi::multi::multi::p Quote
Honey Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Wrocilam (ale tylko na chwilke i zaraz znowu znikam :razz: ) Cos z dedykacja dla wszystkich milosniczek grupy VI : Quote
Honey Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 ZYCZE WSZYSTKIM SLONECZNYCH I ZIELONYCH SWIAT WIELKANOCNYCH ! ;) ;) ;) Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Honey']ZYCZE WSZYSTKIM SLONECZNYCH I ZIELONYCH SWIAT WIELKANOCNYCH ! ;) ;) ;) :loveu:wow podziękował:multi: Quote
Rauni Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Po pierwsze: cieszę się, że wróciłaś. :multi: Po drugie: więcej zdjęć :diabloti: Po trzecie: dzięki za życzenia... ...ale takie uszy bez reszty zająca to jednak lekko makabryczne są... Quote
gonek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Honey a ten długouchy (ten w całości :evil_lol:) to twój?:crazyeye: Więcejjj fotek prosiemy :modla: Quote
KaRa_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Honey']I jeszcze dwa Ale śliczny:loveu: :loveu: :loveu: Szczególnie w biegu;) Quote
Recommended Posts