Vogue Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Honey']jeszcze raz Caresse Jak przyjemnie znow spojrzec na Twoje dziewczynki:loveu: My mamy internet z UPC. Ja jestem b. zadowolona. Quote
Honey Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Ja kopalam ?... JA ??!! :saint1: Quote
Rinuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 sliczniaste fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Rinuś napisał(a):sliczniaste fotki :loveu::loveu::loveu: Fotki "takie se", pieski sliczniaste ;) (i to tez nie zawsze...) Quote
Rinuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Honey napisał(a):Fotki "takie se", pieski sliczniaste ;) (i to tez nie zawsze...) fotki sliczne,pieski sliczne i to zawsze :loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Rinuś napisał(a):fotki sliczne,pieski sliczne i to zawsze :loveu::loveu::loveu: Dzieki :loveu: (ale jak robia tunel przez sciane wcale nie sa sliczniaste !) Quote
Marysia_i_gończy Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Jeśli tak ma wyglądać Twój offline to możesz na nim zostać na wieki :evil_lol: Quote
Honey Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Jeśli tak ma wyglądać Twój offline to możesz na nim zostać na wieki :evil_lol: Pstt.. bo tepsa uslyszy :evil_lol: Wyslalam wypowiedzenie listem, ostatniego dnia. Zanim dojdzie, zanim otworza, zanim przekaza gdzie trzeba ...:cool1: Quote
alive Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Honey'] Caresse prześliczna!!! :loveu: Honey a u Was już wiosna?? :-o Quote
sylrwia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Honey']jeszcze raz Caresse jaka zamyślona :loveu: [quote name='Honey']Pstt.. bo tepsa uslyszy :evil_lol: Wyslalam wypowiedzenie listem, ostatniego dnia. Zanim dojdzie, zanim otworza, zanim przekaza gdzie trzeba ...:cool1: :evil_lol: to nie takie łatwe, wypowiedzenie należy wysłać nie ostatniego dnia ale zdaje sie na 30 dni przed końcem terminu umowy, tak miałam z poprzednia wersja abonamnetu neostrady i telefonu, wiec pewnei jeszcze troche na neo bedziesz:eviltong: Quote
Rinuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Honey napisał(a):Dzieki :loveu: (ale jak robia tunel przez sciane wcale nie sa sliczniaste !) jaki tunel??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Jupi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 moje chłopaki zawsze tak sobie miłośc okazują:evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [CENTER]Piękne zdjęcia :loveu: Zazdraszczamy trawki, będąc pośrodku wielkiego błoooota :razz: [/CENTER] Quote
Honey Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Piękne zdjęcia :loveu: Zazdraszczamy trawki, będąc pośrodku wielkiego błoooota :razz: U nas tez bloto... ( tam gdzie trawki brak ;) ) A korzystajac z wiosennej pogody i funkcjonujacego wciaz netu (hurra!) moge wkleic kilka nowych fotek :) Brumsiaczek - za kilka dni bedzie miala pierwsze urodzinki :loveu: Quote
Honey Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 A tu cos dla milosnikow Herki ;) Quote
Honey Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Amadeus jeszcze raz Brume i jeszcze raz Herka Quote
gonek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Honey']To prawda, bylo slicznie, wiosennie :loveu: Gonek, przyjezdzaj, pogoda sie podzielimy :lol: Honey przestraszyłaś się że przyjedziemy i słońce do Wrocka przysłałaś na weekend?:evil_lol: Mooorduchna Quote
Honey Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='gonek']Honey przestraszyłaś się że przyjedziemy i słońce do Wrocka przysłałaś na weekend?:evil_lol: Mooorduchna Nie przestraszylam, tylko sie podzielilam ! :eviltong: Troche slonka sobie zostawilam, a reszte Wam wyslalam :lol: Znalazlam jeszce Ayche i Axe (vel czolg) : Quote
Honey Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 I kilka fotek z mroznej Finlandii Quote
Honey Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 gonek napisał(a):Oooo dostawa fotek :multi: Juz po dostawie :) Quote
Nesuniaaa Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Honey']U nas tez bloto... ( tam gdzie trawki brak ;) ) A korzystajac z wiosennej pogody i funkcjonujacego wciaz netu (hurra!) moge wkleic kilka nowych fotek :) Brumsiaczek - za kilka dni bedzie miala pierwsze urodzinki :loveu: A kiedy doładniej ma urodzinki? Quote
Honey Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Nesuniaaa napisał(a):A kiedy doładniej ma urodzinki? 22 lutego :) A 22 stycznia Adi (Amadeus) skonczyl dwa latka. Quote
gonek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ale Cadeau ma gustowny kubraczek :p Z Herki się 'baba' zrobiła :D Brumsiaczek ma minę brumsiaczkową :evil_lol: A Amadeus jak zwykle dumny i blady ;-) Aycha to moja ulubiona owerniaczka (wraz z Herą oczywiście) :loveu: Ps. Też mam 'czołga' w domu :evil_lol: Quote
Recommended Posts