kate_m. Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='"Honey"'] Pies lawinowy :crazyeye: A co do planow to nie zapeszam :cool3: Quote
Honey Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Tym razem nieco wieksze fotki ;) paaaskudne wyzly, niech no tu ktory podejdzie... :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Honey']Tym razem nieco wieksze fotki ;) Tak lepiej! :) [quote name='Honey'] Piękny :loveu: :loveu: :loveu: Napisz o nim coś więcej!! Pozdrawiam Marysia i Una Quote
kate_m. Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Widać, kto rządzi wśród wyżłów :p Niezłą paszczę ma ten posokowiec! Quote
Honey Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Tak lepiej! :) Piękny :loveu: :loveu: :loveu: Napisz o nim coś więcej!! Pozdrawiam Marysia i Una Przede wszystkim powiem, ze dwa razy 'przebieglam' przez Twoj topik i jestem zachwycona ! Przesliczne zdjecia, napatrzec sie nie moge :loveu: A ten egzemplarz, ktory Ci sie podoba - to Aycha. Na jej przykladzie widac, dlaczego francuzi mowia na nie "le bleu". Ponizej jeszcze jeden przyklad: Quote
Honey Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 kate_m. napisał(a):Widać, kto rządzi wśród wyżłów :p Niezłą paszczę ma ten posokowiec! Prawda? Najmlodsza pannica, a z kilkoma wyzlami radzi sobie bez problemu :lol: zakapior :evil_lol: Quote
Honey Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 I mała zmiana tonacji, teraz coś w rudych brązach ;) Quote
kate_m. Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Boskie są te małe posokowcowe dzidziusie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Honey'] A ten egzemplarz, ktory Ci sie podoba - to Aycha. Na jej przykladzie widac, dlaczego francuzi mowia na nie "le bleu". Ponizej jeszcze jeden przyklad: Jaki słodziak. Nie mogę...:loveu: Quote
an3czka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Honey']I mała zmiana tonacji, teraz coś w rudych brązach ;) Jakie "szczureczki" śliczne:loveu: Quote
Honey Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 A oto kolejny psiulek w naszej wyżłowej rodzince: Czyż ona nie jest śliczna ? Quote
KaRa_ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Honey']A oto kolejny psiulek w naszej wyżłowej rodzince: Czyż ona nie jest śliczna ? Ona jest cudowna:loveu: JAk sie wabi?:loveu: :loveu: :loveu: Ja tu nie moge zagladac bo sie za szybko w tej rasie zako****e:loveu: Quote
Honey Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ona jest cudowna:loveu: JAk sie wabi?:loveu: :loveu: :loveu: Ja tu nie moge zagladac bo sie za szybko w tej rasie zako****e:loveu: Ależ zaglądaj, jak przestaniesz, to dla kogo te zdjęcia będę wklejać ? :lol: Sunia ma na imię Hera i (tfu tfu, żeby nie zapeszyć ;) ) świetnie się zapowiada. Quote
Marysia_i_gończy Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Honey napisał(a):Czyż ona nie jest śliczna ? Jest :loveu: :loveu: :loveu: Przebija nawet malutkie posoki ;) Honey napisał(a):Ależ zaglądaj, jak przestaniesz, to dla kogo te zdjęcia będę wklejać ? :lol: Dla mnie :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
KaRa_ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Honey napisał(a):Ależ zaglądaj, jak przestaniesz, to dla kogo te zdjęcia będę wklejać ? :lol: Sunia ma na imię Hera i (tfu tfu, żeby nie zapeszyć ;) ) świetnie się zapowiada. Piekna jest Hera:loveu: prosze wiecej jej fotek;) Quote
Honey Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Dla mnie :razz: Marysiu ... :loveu: ...wybacz... :oops: Pozdrowienia ! PS. Od Twojej galerii trudno się oderwać :loveu: Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Honey']A oto kolejny psiulek w naszej wyżłowej rodzince: Czyż ona nie jest śliczna ? Jest śliczna! Powiem w tajemnicy, że urodą przebija rude maluchy:p Quote
Honey Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='an3czka']Jest śliczna! Powiem w tajemnicy, że urodą przebija rude maluchy:p No dobra... nie będzie juz rudych...:lol: ( dopóki nie urosną i urody nie nabiorą ;) ) A czy w przyszłości czarno-białe maluchy mogę wklejać ? :evil_lol: Quote
anetta Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Ojej :iloveyou: jakie fasoleczki sliczne :iloveyou: Super sunka http://img158.imageshack.us/img158/5203/h11jn.jpg :cool2: Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Honey napisał(a):No dobra... nie będzie juz rudych...:lol: ( dopóki nie urosną i urody nie nabiorą ;) ) A czy w przyszłości czarno-białe maluchy mogę wklejać ? :evil_lol: Nie, żeby rudzielce mi się nie podbały. Są śliczne!! ...Ale ja jakoś tak mam słabośĆ do wyżłów, szczególnie tych długo-kłapouchych:loveu: Wklejaj wszystko co masz!:eviltong: Quote
souris Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Zdjęcia aboslutnie przepiękne :loveu: :loveu: :loveu: Co to znaczy że Honey została wykluczona z hodowli ? Quote
Honey Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 kate_m. napisał(a):Piękna ta Hera, ma taką zamyśloną minę :) Kate, powiedz mi czy i gdzie mogę zobaczyć lepiej to cudo, które jest w Twoim awatarze ? To Twoje psisko ? Quote
Recommended Posts