gochgoch Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Honey napisał(a):Jak pelnym speeedem w kolano uderza, to naprawde w powietrze mozna wyleciec...:evil_lol: Skąd ja to znam... to widzę, że Twoje pieski pokazują kto rzadzi...:evil_lol: Quote
gochgoch Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 łoooooooo!!!!!! Cudne!!!!! to onie nad morzem mieszkają czy tylko se podróżują....? Pięknie.... i dzieciaki pierwszy raz tyle szumiącej wody zobaczyły....:loveu::loveu::loveu: i takie nieco psiestlasione.... Quote
Honey Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Rauni, Haniu - mi tez sie ta fotka z tygrysem podoba. :p Gonek - oki, dam znac. O KURCZE!!!! TEż TAK KIEDYś BęDę MIAłA!!!!! Dwa bracco, dwa Braque, dwa weimary.....i może jeszcze jakies dwa... Gochgoch - jeszcze dwa koty ! Choc jednego juz pewnie masz, hihi :evil_lol: ( W przeciwnym wypadku bys tak nie wyliczala :razz: , wierz mi, mowi Ci to inna posiadaczka 'kota', ktora juz zupelnie na psy zeszla...;) ) [SIZE=2]A psiurki nad oceanem maja drugi domek..ech..takim to dobrze :lol: A te bidule, ktore zostaly maja tak... Brrrr...... Na dodatek malej angielce dzis piec fiolek krwi utoczyli, teraz tylko musze trzymac kciuki, zeby wyniki byly pozytywne. Quote
alive Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Honey napisał(a): Na dodatek malej angielce dzis piec fiolek krwi utoczyli, teraz tylko musze trzymac kciuki, zeby wyniki byly pozytywne. jej co się dzieje ślicznotce?? :-( czy to przed wyjazdem badania? Quote
Hania Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Honey napisał(a): Na dodatek malej angielce dzis piec fiolek krwi utoczyli, teraz tylko musze trzymac kciuki, zeby wyniki byly pozytywne. Na pewno będą :p . Bo dlaczego miały by nie być. A ja własnie pożegnałam Cisa - pojechał do Niemiec w okolice Bonn. Quote
Honey Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 alive napisał(a):jej co się dzieje ślicznotce?? :-( Na szczescie nic ! Trzeba bylo jedynie pobrac krew i do Pulaw wyslac na badanie poziomu przeciwcial. Bylam nieco zaskoczona iloscia 'surowca' potrzebna do tego badania. Hrabianka zniosla to jednak ze stoickim spokojem :) Quote
Honey Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Hania napisał(a):Na pewno będą :p . Bo dlaczego miały by nie być. A ja własnie pożegnałam Cisa - pojechał do Niemiec w okolice Bonn. Napewno bedzie mial dobrze !!! Do mysliwego trafil ? Quote
Honey Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Gonek, Twoje sniegowe foty sa swietne ! A Ozi zmeznial, masy miesniowej nabral :-o , nono :lol: A moja ulubiona pozwole sobie tu przekleic wraz z komentarzem ! :evil_lol: " Ejty wyżle oszukańczy mi łapki marzną a ty w butach! Oddawaj!!! " Quote
gochgoch Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Honey']Gonek, Twoje sniegowe foty sa swietne ! A Ozi zmeznial, masy miesniowej nabral :-o , nono :lol: A moja ulubiona pozwole sobie tu przekleic wraz z komentarzem ! :evil_lol: " Ejty wyżle oszukańczy mi łapki marzną a ty w butach! Oddawaj!!! " ja się dołaczam do pochwał ...regularnie oglądam Twoje psiury Gonek! Są świetne!!! No i fotki fantastyczne!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Honey']Gochgoch - jeszcze dwa koty ! Choc jednego juz pewnie masz, hihi :evil_lol: ( W przeciwnym wypadku bys tak nie wyliczala :razz: , wierz mi, mowi Ci to inna posiadaczka 'kota', ktora juz zupelnie na psy zeszla...;) ) Owszem kota mam!!!! I to wielorasowego!!!! Ale zapewniam, że o drugim nie marzę!!!!!!:p Quote
Jupi Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 śliczne:lol: Piękne fotki i nowe fotki 2 maluszków amerykanckich:lol: fajnie ze tak często przesyłają fotki, a maluchy trafiły rewelacyjnie Quote
olcha Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Honey wyślij mnie razem z tymi dwoma maluchami jako gratis do Amerykanów? Plis plis plis nawet się nie skapną, że coś nie tak :grins: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Amerykańce mają świetnie!! Taka piękna zima! :loveu: :evil_lol: :loveu: Czy ja dobrze rozumiem, że moja połowa braka wyjechała do Finlandi?? :talker: :motz: :motz: :motz: MOJA POŁOWA?? :comp26: :bigcry: Quote
gonek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dzięki, cieszę się że wam się podobają :multi: Z tym butem - Jopa miotała sobie Ozonową kończyną a on mając trzy łapy ani na chwile nie przerwał poszukiwań piłki :lol!::evil_lol: Quote
Honey Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 olcha napisał(a):Honey wyślij mnie razem z tymi dwoma maluchami jako gratis do Amerykanów? Plis plis plis nawet się nie skapną, że coś nie tak :grins: Za pozno... trzeba bylo wczesniej powiedziec, moze bys sie w jednej torbie z gowniarzami zmiescila :evil_lol: Quote
Honey Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Czy ja dobrze rozumiem, że moja połowa braka wyjechała do Finlandi?? :talker: :motz: :motz: :motz: MOJA POŁOWA?? :comp26: :bigcry: Twoja polowa... :oops: Ups... zapomnialam..? Nieee ! To byla TWOJA PORZUCONA POLOWA ! O !! I wyjechala razem z zadkiem :evil_lol: Quote
olcha Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Honey napisał(a):Za pozno... trzeba bylo wczesniej powiedziec, moze bys sie w jednej torbie z gowniarzami zmiescila :evil_lol: No tak! To trzeba było wcześniej wstawić te zdjęcia cudne :loveu: Quote
Honey Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 A amerykanskie braki dostaly nowe kurteczki ( bo poprzednie zanim doszly ze sklepu, to juz byly za male :evil_lol: ) i prezentowaly sie wczoraj tak: Swojego pana kochaja nad zycie (nic dziwnego, bo cala dobe sie nimi zajmuje) i wszedzie mu towarzysza :) A w poprzednich za malych kubraczkach wygladaly tak : :evil_lol: (Chouchou sie nie dopial, ma wieksza klate :lol: ) Quote
Honey Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 olcha napisał(a):No tak! To trzeba było wcześniej wstawić te zdjęcia cudne :loveu: No tak... wtedy ich tam jeszcze nie bylo ! :evil_lol: Ale fakt, pieeeknie tam :loveu: Chyba skorzystam z ich zaproszenia i kiedys te moje psiaki odwiedze :razz: Quote
Honey Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Wlasnie minela 23.00 i ... wpadla do nas przystojna litwinka... na krycie... No ja rozumiem, ze dni plodne, ale o tej porze, w gosci, bez uprzedzenia ? :roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Honey']Wlasnie minela 23.00 i ... wpadla do nas przystojna litwinka... na krycie... No ja rozumiem, ze dni plodne, ale o tej porze, w gosci, bez uprzedzenia ? :roll: :evil_lol::razz:właściwa pora na sex:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bosz one są bowskie ...wygladają jak śnieżynki:loveu::loveu::loveu: teraz bedą musieli dokupić jakieś 2 małe szczylki do tych za małych kurteczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hania Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Honey napisał(a):Napewno bedzie mial dobrze !!! Do mysliwego trafil ? Myślę, że będzie miał :p , jego nowy pan bardzo mi się podobał. Do myśliwego i to takiego co nic nie robi tylko poluje ( w tym roku ze swoimi łajkami i kolegą strzelili prawie 400 dzików ). Przyjechało trzech Niemców i wzieli pięć gończych - Cisa i czwórkę wnuków Bajki. Miałam straszne zamieszanie wczoraj, bo najpierw przyjechała pani, która była u mnie umówiona na odbiór szczeniaka, potem Niemcy, potem szczeniaki a potem szczeniaków paszporty. I to wszystko w co najmniej półgodzinnych przerwach :evil_lol: . A Twoje maluchy mają kubraczki piękne po prostu i pięknie w nich wyglądają :cool2: :Cool!: Quote
gonek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Honey'] (Chouchou sie nie dopial, ma wieksza klate :lol: ) Hihihhi nie no jakie spojrzenia :loveu: Quote
alive Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 gonek napisał(a):Hihihhi nie no jakie spojrzenia :loveu: chyba wszystkie psy mają takie radosne spojrzenia jak się je ubierze :lol: Quote
Recommended Posts