Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Honey napisał(a):
Jak pelnym speeedem w kolano uderza, to naprawde w powietrze mozna wyleciec...:evil_lol:

Skąd ja to znam... to widzę, że Twoje pieski pokazują kto rzadzi...:evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

łoooooooo!!!!!! Cudne!!!!! to onie nad morzem mieszkają czy tylko se podróżują....? Pięknie....

i dzieciaki pierwszy raz tyle szumiącej wody zobaczyły....:loveu::loveu::loveu:
i takie nieco psiestlasione....

Posted

Rauni, Haniu - mi tez sie ta fotka z tygrysem podoba. :p

Gonek - oki, dam znac.

O KURCZE!!!! TEż TAK KIEDYś BęDę MIAłA!!!!! Dwa bracco, dwa Braque, dwa weimary.....i może jeszcze jakies dwa...

Gochgoch - jeszcze dwa koty ! Choc jednego juz pewnie masz, hihi :evil_lol:
( W przeciwnym wypadku bys tak nie wyliczala :razz: , wierz mi, mowi Ci to inna posiadaczka 'kota', ktora juz zupelnie na psy zeszla...;) )

[SIZE=2]A psiurki nad oceanem maja drugi domek..ech..takim to dobrze :lol:

A te bidule, ktore zostaly maja tak...

Brrrr......

Na dodatek malej angielce dzis piec fiolek krwi utoczyli, teraz tylko musze trzymac kciuki, zeby wyniki byly pozytywne.

Posted

Honey napisał(a):

Na dodatek malej angielce dzis piec fiolek krwi utoczyli, teraz tylko musze trzymac kciuki, zeby wyniki byly pozytywne.

jej co się dzieje ślicznotce?? :-(

czy to przed wyjazdem badania?

Posted

Honey napisał(a):

Na pewno będą :p . Bo dlaczego miały by nie być.
A ja własnie pożegnałam Cisa - pojechał do Niemiec w okolice Bonn.

Posted

alive napisał(a):
jej co się dzieje ślicznotce?? :-(

Na szczescie nic !
Trzeba bylo jedynie pobrac krew i do Pulaw wyslac na badanie poziomu przeciwcial. Bylam nieco zaskoczona iloscia 'surowca' potrzebna do tego badania. Hrabianka zniosla to jednak ze stoickim spokojem :)

Posted

Hania napisał(a):
Na pewno będą :p . Bo dlaczego miały by nie być.
A ja własnie pożegnałam Cisa - pojechał do Niemiec w okolice Bonn.

Napewno bedzie mial dobrze !!!
Do mysliwego trafil ?

Posted

Gonek, Twoje sniegowe foty sa swietne ! A Ozi zmeznial, masy miesniowej nabral :-o , nono :lol:

A moja ulubiona pozwole sobie tu przekleic wraz z komentarzem ! :evil_lol:
"

Ejty wyżle oszukańczy mi łapki marzną a ty w butach! Oddawaj!!! "

Posted

[quote name='Honey']Gonek, Twoje sniegowe foty sa swietne ! A Ozi zmeznial, masy miesniowej nabral :-o , nono :lol:

A moja ulubiona pozwole sobie tu przekleic wraz z komentarzem ! :evil_lol:
"

Ejty wyżle oszukańczy mi łapki marzną a ty w butach! Oddawaj!!! "

ja się dołaczam do pochwał ...regularnie oglądam Twoje psiury Gonek! Są świetne!!! No i fotki fantastyczne!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Honey']Gochgoch - jeszcze dwa koty ! Choc jednego juz pewnie masz, hihi :evil_lol:
( W przeciwnym wypadku bys tak nie wyliczala :razz: , wierz mi, mowi Ci to inna posiadaczka 'kota', ktora juz zupelnie na psy zeszla...;) )

Owszem kota mam!!!! I to wielorasowego!!!! Ale zapewniam, że o drugim nie marzę!!!!!!:p

Posted

śliczne:lol:
Piękne fotki i nowe fotki 2 maluszków amerykanckich:lol: fajnie ze tak często przesyłają fotki, a maluchy trafiły rewelacyjnie

Posted

Dzięki, cieszę się że wam się podobają :multi:
Z tym butem - Jopa miotała sobie Ozonową kończyną a on mając trzy łapy ani na chwile nie przerwał poszukiwań piłki :lol!::evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
Honey wyślij mnie razem z tymi dwoma maluchami jako gratis do Amerykanów? Plis plis plis nawet się nie skapną, że coś nie tak :grins:

Za pozno... trzeba bylo wczesniej powiedziec, moze bys sie w jednej torbie z gowniarzami zmiescila :evil_lol:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Czy ja dobrze rozumiem, że moja połowa braka wyjechała do Finlandi?? :talker: :motz: :motz: :motz: MOJA POŁOWA?? :comp26: :bigcry:

Twoja polowa... :oops: Ups... zapomnialam..? Nieee !
To byla TWOJA PORZUCONA POLOWA ! O !! I wyjechala razem z zadkiem :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Za pozno... trzeba bylo wczesniej powiedziec, moze bys sie w jednej torbie z gowniarzami zmiescila :evil_lol:

No tak! To trzeba było wcześniej wstawić te zdjęcia cudne :loveu:

Posted

A amerykanskie braki dostaly nowe kurteczki ( bo poprzednie zanim doszly ze sklepu, to juz byly za male :evil_lol: ) i prezentowaly sie wczoraj tak:

Swojego pana kochaja nad zycie (nic dziwnego, bo cala dobe sie nimi zajmuje) i wszedzie mu towarzysza :)

A w poprzednich za malych kubraczkach wygladaly tak : :evil_lol:

(Chouchou sie nie dopial, ma wieksza klate :lol: )

Posted

olcha napisał(a):
No tak! To trzeba było wcześniej wstawić te zdjęcia cudne :loveu:

No tak... wtedy ich tam jeszcze nie bylo ! :evil_lol:

Ale fakt, pieeeknie tam :loveu: Chyba skorzystam z ich zaproszenia i kiedys te moje psiaki odwiedze :razz:

Posted

Wlasnie minela 23.00 i ... wpadla do nas przystojna litwinka... na krycie...
No ja rozumiem, ze dni plodne, ale o tej porze, w gosci, bez uprzedzenia ? :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']Wlasnie minela 23.00 i ... wpadla do nas przystojna litwinka... na krycie...
No ja rozumiem, ze dni plodne, ale o tej porze, w gosci, bez uprzedzenia ? :roll: :evil_lol::razz:właściwa pora na sex:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bosz one są bowskie ...wygladają jak śnieżynki:loveu::loveu::loveu:

teraz bedą musieli dokupić jakieś 2 małe szczylki do tych za małych kurteczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Napewno bedzie mial dobrze !!!
Do mysliwego trafil ?

Myślę, że będzie miał :p , jego nowy pan bardzo mi się podobał.
Do myśliwego i to takiego co nic nie robi tylko poluje ( w tym roku ze swoimi łajkami i kolegą strzelili prawie 400 dzików ).
Przyjechało trzech Niemców i wzieli pięć gończych - Cisa i czwórkę wnuków Bajki.
Miałam straszne zamieszanie wczoraj, bo najpierw przyjechała pani, która była u mnie umówiona na odbiór szczeniaka, potem Niemcy, potem szczeniaki a potem szczeniaków paszporty. I to wszystko w co najmniej półgodzinnych przerwach :evil_lol: .

A Twoje maluchy mają kubraczki piękne po prostu i pięknie w nich wyglądają :cool2: :Cool!: