Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 To jeszcze raz moj ulubiony 'przydupas' ;) i synek ( z dedykacja dla Marysi, w koncu pol nalezy do niej :evil_lol: ) Quote
Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='gonek']Nieprawda! To Herka ma 'coś'! :eviltong:;) A tak serio Amadeus faktycznie robi wrazenie, taki zrównoważony Pan Wyżeł Kurcze zresztą który nie robi...one wszystkie są fajne :loveu: Ale ta Herka.... :lol: :lol: :lol: Quote
Elitesse Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Honey']To jeszcze raz moj ulubiony 'przydupas' ;) i synek ( z dedykacja dla Marysi, w koncu pol nalezy do niej :evil_lol: ) ehhh ale bym takiego poprzytulala sobie :loveu: bo moja mala czrana pchla chwili spokojnie nieusiedzi :) Quote
Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Dwa lata temu w internecie wlasciwie nie bylo zdjec (oprocz kilku kopiowanych ze strony na strone) i zadnych informacji o owerniakach. Teraz to sie wreszcie zmienia. Niektore strony wzoruja sie nawet na mojej...wrrr... ;) I wlasnie szperajac w sieci znalazlam taka oto sunie : Umaszczenie dopuszczalne i akceptowalne, ale o ile zdarza sie, ze czesc glowy jest biala, to takiego psa z calym bialym lbem i na dodatek uszami jak dalmatynczyk po raz pierwszy zobaczylam ! Choc tak szczerze mowiac wyglada lepiej niz np. ten : A to druga skrajnosc, czesto spotykana, czyli glowa cala czarna: Quote
Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Elitesse napisał(a):ehhh ale bym takiego poprzytulala sobie :loveu: bo moja mala czrana pchla chwili spokojnie nieusiedzi :) To bylo swietnie widac na Twoim filmiku ! Ale one tak spokojnie tylko na zdjeciach wygladaja...:evil_lol: Quote
Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Znalazlam jeszcze taka sunie, trzymajaca sie juz ledwo na skraju wzorca albo taka, moim zdaniem nieciekawa, ze slaba glowa ( nie wspominajac, ze ewidentnie przestraszona ) Jako ciekawostke moge powiedziec, ze kiedy czekalam na miot, w ktorym urodzic sie miala Aycha mialam tez propozycje nabycia szczeniecia z tej wlasnie hodowli i dokladnie z tego miotu, z ktorego jest powyzsza suka. Nie zdecydowalam sie w koncu i widze, ze podjelam sluszna decyzje ! :multi: Quote
Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Natomiast ten mlody samiec ma pieeeekny leb :loveu: Quote
Vogue Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Honey!!! Dzieki za wyklad.troche sie poduczylam! Gdy bede miala wiecej czasu poprzegladam ostatne wydarzenia!! Ostatnio w domku troche klopotow i rzadko zagladam na dogo,ale powoli wychodzimy na prosta:lol: Quote
Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Vogue napisał(a):Honey!!! Dzieki za wyklad.troche sie poduczylam! Gdy bede miala wiecej czasu poprzegladam ostatne wydarzenia!! Ostatnio w domku troche klopotow i rzadko zagladam na dogo,ale powoli wychodzimy na prosta:lol: Vogue, trzymam kciuki za szybkie wykurzenie klopotow ! I dziekuje za odwiedziny :D Quote
Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Przez chwile nie padalo...ale niestety zadnych fajnych zdjec nie udalo mi sie zrobic... Quote
Jupi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Honey']Dwa lata temu w internecie wlasciwie nie bylo zdjec (oprocz kilku kopiowanych ze strony na strone) i zadnych informacji o owerniakach. Teraz to sie wreszcie zmienia. Niektore strony wzoruja sie nawet na mojej...wrrr... ;) I wlasnie szperajac w sieci znalazlam taka oto sunie : Umaszczenie dopuszczalne i akceptowalne, ale o ile zdarza sie, ze czesc glowy jest biala, to takiego psa z calym bialym lbem i na dodatek uszami jak dalmatynczyk po raz pierwszy zobaczylam ! Choc tak szczerze mowiac wyglada lepiej niz np. ten : jakieś wybrakowane te braquaki:evil_lol: całkiem inny pies, nie to co np. CHOUCHOU:loveu: Quote
Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 A dla milosnikow posokow zdjecia mojego dziewieciomiesiecznego posoczka, ktory ma juz za soba udane dojscia postrzalkow we francuskich lowiskach :loveu: Zamilowanie do wody odziedziczyl po mamusi :lol: A tu ze swoim panem :) A to jego brat, mieszkajacy i polujacy w rodzinnej Bawarii :) A tu trzy pokolenia :loveu: I nasz Aron, ktorego nowy wlasciciel polknal bakcyla konkursowego ;) I dobrze, bo z wielkim powodzeniem w nich startuje ! I jego siostra, nasza Axa (vel czolg) ;) Quote
Jupi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Honey ale tyś dziś łaskawa w fotki:cool3: :lol: Quote
Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Jupi']Honey ale tyś dziś łaskawa w fotki:cool3: :lol: Milo, ze ktos to zauwazyl :razz: Jutro nie bede wklejac, ale Twoje ogladac :evil_lol: Quote
gochgoch Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Honey napisał(a):Heh, musze Ci powiedziec, ze nie jestes jedyna :lol: no to będziesz miała duży miot!!!!:p Quote
gochgoch Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 kurcze Honey.. gdybym poznała rase spotykając takie sztuki jak te co z netu wygrzebałaś...to chyba bym się nie zaangażowała uczuciowo... widzę, że te Twoje psiule to arystokracja!!!! nie żebym miała kiedyś wątpliwości :eviltong: Quote
Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='gochgoch']kurcze Honey.. gdybym poznała rase spotykając takie sztuki jak te co z netu wygrzebałaś...to chyba bym się nie zaangażowała uczuciowo... widzę, że te Twoje psiule to arystokracja!!!! nie żebym miała kiedyś wątpliwości :eviltong: Wiesz, to jest tak, ze kazdy pies jest inny i kazdemu potencjalnemu nabywcy cos innego sie podoba. Ja wybieralam szczeniaki kierujac sie osiagnieciami lowieckimi i wygladem, budowa rodzicow, dziadkow, a pozniej z miotu wybieralam preferowane przeze mnie umaszczenie (czyli np symetryczne glowy, bo takie mi sie osobiscie podobaja). Nigdy nie trafilam jedynie na mozliwosc zarezerwowania sobie psa z szerokim bialym pasem na glowie, ale napewno zostawie sobie jakis taki egzemplarz z wlasnego przychowku :p . Ale nie to ladne co ladne, ale co sie komu podoba ;) Quote
Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='gochgoch'] no to będziesz miała duży miot!!!!:p Ja ??!! Nigdy w zyciu ! :evil_lol: Ja nic takiego nie planuje ! Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :multi:witaj Rodzinko mnię się ta fotka podoba:loveu: Quote
Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witaj Rodzinko mnię się ta fotka podoba:loveu: No tak, my teraz spokrewnione jestesmy ! :multi: Ale zabij mnie - nie wiem jak... :evil_lol: Quote
Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Na zakonczenie 'dnia obfitosci' ;) jeszcze maluchy. Szalejace w domu I spacerujace po ogrodzie Quote
sylrwia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Honey a one pierwszy raz na trawie były?? Takie jakieś malo ruchliwe na tych trawiastych zdjeciach w porownaniu do mieszkaniowych. Quote
Marysia_i_gończy Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Honey'] i synek ( z dedykacja dla Marysi, w koncu pol nalezy do niej :evil_lol: ) Oooooo :loveu: :loveu: :loveu: Moje pół :loveu: :loveu: :loveu: Ale mu przeewoluowały kolorki... Ja proszę o więcej! :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 sylrwia napisał(a):Honey a one pierwszy raz na trawie były?? Takie jakieś malo ruchliwe na tych trawiastych zdjeciach w porownaniu do mieszkaniowych. Dokladnie po raz pierwszy. Bo po raz pierwszy od kilku tygodni nie wialo i nie lalo przez chwile... Quote
Recommended Posts