Jupi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Honey']I na koniec "jeden diabel w objeciach drugiego" ;) (tak, tak, pozory myla..) coż za słodki obrazek, slicznie razem wyglądają:lol: Quote
an3czka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Honey']A to nowa pani mojego pupilka, za ktorym wciaz tesknie... Hahaha. Świetna!!!:multi: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Honey'] innym razem pstrykne, bo dzis mi sie nic nie chce... Hej, hej ! Katarzyno ? Juz jest JUTRO ! :p Czy masz lenia przedłużonego ??? Quote
Honey Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Jak u was po wichurze...... Ech, u nas codziennie sa wichury, a raczej co noc... obrzydlo mi juz to :shake: Chwala Bogu dach sie jeszcze trzyma ;) Quote
Honey Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 A lenia mam przedluzonego i ogrooomnego... :roll: Caprice - wstep do agility :razz: Hop! w jedna strone Hop! w druga :lol: I skakal tak skubany przez kwadrans ze sznurkiem w pysku !:-o Nie wiem kto mial wieksza radoche - dziecko czy pies :) Quote
Honey Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 A na koniec skoczyl sobie do domku ;) Quote
an3czka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Honey']A na koniec skoczyl sobie do domku ;) Ale fajne trio:p Quote
Rauni Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jakie miłe nowe państwo :) nie takie groźne, jak Lara powyżej ;) Quote
Honey Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Ale fajne trio [quote name='Rauni']Jakie miłe nowe państwo :) nie takie groźne, jak Lara powyżej ;) Prawda ? :) A do hameryki chyba napisze i nakabluje, jaka ksywke dostala :evil_lol: Quote
Evelina Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 CUDO ZDJECIE :loveu: :loveu: :loveu: Zakladam, ze jest ze stycznia. Czy moge je nominowac do konkursu ? :loveu: Z tytulem np "Mamusiu, dam Ci buziaka" Quote
Honey Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Evelina']CUDO ZDJECIE :loveu: :loveu: :loveu: Zakladam, ze jest ze stycznia. Czy moge je nominowac do konkursu ? :loveu: Z tytulem np "Mamusiu, dam Ci buziaka" Tak jest ! Jest ze stycznia i na zgloszenie go do konkursu z przyjemnoscia sie zgadzam ! :) :) :) PS. to tatus ;) Quote
Evelina Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Honey']Tak jest ! Jest ze stycznia i na zgloszenie go do konkursu z przyjemnoscia sie zgadzam ! :) :) :) PS. to tatus ;)Upsss :oops: Nie dopatrzylam :evil_lol: To jaki tytul mam dac ? :lol: Quote
Honey Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Evelina napisał(a):Upsss :oops: Nie dopatrzylam :evil_lol: To jaki tytul mam dac ? :lol: Mamusie na tatusia zmienic chyba ? :) A tatus jest wyjatkowy, z malcami ma lepszy kontakt niz matka :lol: Quote
Evelina Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Honey napisał(a):Mamusie na tatusia zmienic chyba ? :) A tatus jest wyjatkowy, z malcami ma lepszy kontakt niz matka :lol:Tatus jest wprost cudowny ! Ach to jego spojrzenie :loveu: Zglaszajac zdjecie powinnam podac kto widnieje na zdjeciu ? :oops: Pomozesz ? :buzi: :lol: Quote
Honey Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Evelina napisał(a):Tatus jest wprost cudowny ! Ach to jego spojrzenie :loveu: Zglaszajac zdjecie powinnam podac kto widnieje na zdjeciu ? :oops: Pomozesz ? :buzi: :lol: w rolach glownych: ;) AMADEUS des Gorges de Franchard wraz z synkiem Chouchou le Bleu cardinalis Dziekuje ! :) Quote
Evelina Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Honey']w rolach glownych: ;) AMADEUS des Gorges de Franchard wraz z synkiem Chouchou le Bleu cardinalis Dziekuje ! :)Co Ci bede mowic :oops: Rozplywam sie patrzac na Twoje psiaki Cudownosci juz zgloszone. Quote
Honey Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Evelina']Co Ci bede mowic :oops: Rozplywam sie patrzac na Twoje psiaki Cudownosci juz zgloszone. Evelina - dziekuje za komplement i zgloszenie zdjecia :) I milej niedzieli Ci zycze ! PS. Faktycznie piszesz z Francji ? Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Honey']Zamyslony... :razz:chyba tęskni ..... Quote
Jupi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Honey']Zamyslony... a jaki dostojny:loveu: cudo:loveu: Quote
gonek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Piękny :multi: A ja tak ładnie ładnie proszę :modla:o fotkę Herki :loveu:(daaawno jej nie było w galerii) Quote
Rauni Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 O tak, tak popieram! Ulubieniec pojechał, ale ulubienica została :) Quote
Honey Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Gonek, Rauni - dla Was wszystko ! Zamowcie mi jednak taka pogode, zeby sie te zdjecia dalo zrobic :cool3: Quote
Evelina Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Honey'] PS. Faktycznie piszesz z Francji ? Quote
Recommended Posts