Nor(a) Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Honey']Masz racje, wola kontaktu musi byc po dwoch stronach. A hodowcy nie zainteresowanego utrzymaniem kontaktow z nabywcami nie rozumiem. Pozbawia sie w ten sposob mozliwosci obserwowania rozwoju wyhodowanych psow i wyciagania z tego wnioskow na przyszlosc. Widać takie wnioski są im obojętne..:roll: Swoją drogą dziwnie się czuje właściel, któremu hodowca na maile nawet nie odpowiada (takie moje luźne wnioski) Honey - co tu dużo mówić.....naprawdę piękne są Twoje szczenięta :lol: (śledzę wątek na bieżąco ;) ) Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A my sobie z pańcią mamci Ozzulka pogadujemy czasem na GG bo mieszka w tej chwili w Irlandii:p Quote
Rauni Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 W naszym przypadku sprawdziła się teoria większej odległości = lepszego kontaktu, bo z hodowczynią Vigo (900 km w jedną stronę) mam kontakt (i to mimo niejakich trudności językowych, he he), a z hodowczynią Sunday (raptem w Legnicy) mi się urwał... Quote
KaRa_ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ja jestem ciekawe jak to będzie w moim przypadku narazie mam kontakt z wszystkimi przyszlymi wlascicielami moich maluchow,ale nie wiem jak to bedzie po odbiorze;) A maluszki rozjada sie po Polsce;) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 U mnie też duża odległość od hodowcy przekłada się na dobry kontakt :lol: Teraz już nie tak aktywny jak w szczenięctwie, ale jak Una miała problemy z łapą to wysłała nas do najlepszego ortopedy w mojej okolicy i załatwiła u niego wizytę :loveu: Mam nadzieję, że Twoje maluszki świetnie trafiły :loveu: i czekam na fotki tych, co zostały, i tych, co dotarły do nowych domów! :) A taka podróż do domu :mdleje: Pozdrawiam i nie zazdroszczę rozstań! Ściskam! :calus: Marysia i Una Quote
wiq Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 struchlałam po przeczytaniu tematu..:evil_lol: taak daleko.. no ale za to w jakie rece:cool3::p Quote
olcha Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Honey napisał(a):Masz racje, wola kontaktu musi byc po dwoch stronach. A hodowcy nie zainteresowanego utrzymaniem kontaktow z nabywcami nie rozumiem. Pozbawia sie w ten sposob mozliwosci obserwowania rozwoju wyhodowanych psow i wyciagania z tego wnioskow na przyszlosc. Moim zdaniem ktos, kto tylko sprzedaje szczenieta to nie hodowca. Amen. Świetne takie rodzinne fotki :loveu: I wiesz co? Tak ten Pan Woody i jego żona idealnie pasowali do obu maluchów. Tak jakoś naturalnie się przypasowali chyba :eviltong: Quote
Honey Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Sluchajcie , w stanach jest teraz wsciekla zima... Pytalam jak im tam, pisza, ze jest 19 st. farenheita. Ile to do licha jest w celsjuszach ??!! Edit- znalazlam w necie jakis wzor, z ktorego mi wyszlo ok -7 celsjusza. Dla nas to nie tak zle, dla nich baaardzo nietypowo ;) Jeszcze mi sie pieski przeziebia ! ;) Quote
gonek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ok -7 st. C faktycznie w tv mówili że tam śnieżyce szaleją, szczylki pewnie kożuszki dostaną :D Quote
Honey Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 gonek napisał(a):ok -7 chyba faktycznie w tv mówili że tam śnieżyce szaleją, szczylki pewnie kożuszki dostaną :D hehe, wlasnie pytaja czy im plaszczyki kupic :lol: Quote
Honey Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Nora - dzieki i milo, ze sie odezwalas :) Alu - mnie zawsze tam ciagnelo... Ech, moze kiedys pojade :p Rauni, Marysiu - potwierdzacie moja teorie :multi: :evil_lol: Kara - wszystkie maluchy juz maja wlascicieli ? Wiq, Olcha - :p :p :p Quote
Honey Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 A to nowa pani mojego pupilka, za ktorym wciaz tesknie... Quote
sylrwia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Honey']A to nowa pani mojego pupilka, za ktorym wciaz tesknie... O rany:crazyeye: Quote
gonek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Honey']A to nowa pani mojego pupilka, za ktorym wciaz tesknie... łoooł:crazyeye: :razz: Nie tęskniaj, fajnie chłopak trafił - a wspaniałościami należy się dzielić !!!;):evil_lol: Quote
Nugatowa Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Honey']A to nowa pani mojego pupilka, za ktorym wciaz tesknie... Ja Cię Kręcę :-o :-o :-o :-o :-o :-o Jak predator :razz: Quote
olcha Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Honey']A to nowa pani mojego pupilka, za ktorym wciaz tesknie... Od razu na myśl, przyszła mi Lara Croft :oops: :evil_lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Honey napisał(a): Kara - wszystkie maluchy juz maja wlascicieli ? Tak wszystkie już gdy sie urodziły z całej listy musiałam wybrać tych najlepszych;) Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Honey']hehe, wlasnie pytaja czy im plaszczyki kupic :lol::razz:i co doradziłaś;) [quote name='Honey']A to nowa pani mojego pupilka, za ktorym wciaz tesknie... ;) no faftycznie Lara C. Będą mieć dzieciaczki dobrze:loveu: Quote
Honey Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 KaRa_TC napisał(a):Tak wszystkie już gdy sie urodziły z całej listy musiałam wybrać tych najlepszych;) Taka sytuacja to marzenie kazdego hodowcy ! Super :) Quote
Honey Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:i co doradziłaś;) Jak to co ?? Niech kupia !! :evil_lol: Quote
Honey Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Jeden z dwoch, ktore w przyszlym tygodniu wyjezdzaja (drugiego innym razem pstrykne, bo dzis mi sie nic nie chce... to pewnie ta parszywa pogoda jest temu winna...) Quote
Honey Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 I na koniec "jeden diabel w objeciach drugiego" ;) (tak, tak, pozory myla..) Quote
alive Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ech coraz mniej psinek do podziwiania :( a nowa Pańcia Chouchou jest że tak powiem wystrzałowa :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Honey']I na koniec "jeden diabel w objeciach drugiego" ;) (tak, tak, pozory myla..) :loveu::loveu::loveu:toż to 2 niewiniątka Quote
bonita Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Honey']I na koniec "jeden diabel w objeciach drugiego" ;) (tak, tak, pozory myla..) Śliczne :loveu: , będzie się Jej trochę nudziło jak wszystkie wyjadą:cool3: . Quote
Recommended Posts