Honey Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Dobrze zrozumiałaś - nie poluję, mieszkam w mieście... Ale gończy to taki pies, który tak bardzo chce COŚ robić, zaczęło się więc od problemów z przywołaniem :lol: a skończyło startem (udanym ;-) ) w obedience - bo psica tak bardzo chciała dawać się szkolić, choć nie pozwalała mi zapomnieć, że to pies myśliwski, niezależny i pomimo ogromnej inteligencji - niełatwy :lol: Potem były różne sztuczki, które dają nam mnóstwo frajdy. A potem dałam się namówić na kurs tropowców... prawdę mówiąc - niechętnie :lol: zaprowadziłam moje suczydło na zestrzał i ZOBACZYŁAM :crazyeye: Una wąchnęła, ogonem zakręciła i poszła - bez wahania, bez wątpliwości, z taką roześmianą mordą... :razz: To było niesamowite! Jak tu odmówić psu takiej frajdy? Jak mam możliwość, to układam jej jakąś ścieżkę :) Zresztą w dziczej zagrodzie też Una była i podobno "sprawdziła się" i zadatki ma, ale obawiam się, że tego to nie chcę rozwijać... A oprócz tego bawimy się frisbee, chciałybyśmy spróbować agility (jak wreszcie będzie tor!) - pies się nie nudzi :) Ups, ale się rozgadałam! Wybacz! Pozdrawiam! Marysia i Una PS. W podziękowaniu za grupę VI :):) "Braków" niestety żadnych nie mam, ale... - mam wyżła, a więc tą samą grupę :) - mam pointera, a więc podobna morda ;) - mam setera, a więc podobne kropki :p Śliczne fotki, dziękuję :loveu: I nie przepraszaj, że się rozgadałaś, miło Cię czytać ! Quote
Marysia_i_gończy Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Honey - co słychać u Twoich "braków" i "posoków"?? :razz: Jakieś foteczki może? :mad: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Honey Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Eh... brak czasu.... :( Brak czasu na wklejanie "braków" ;) Ale spróbuję. Pierwszy dzień bez śniegu w ogrodzie - Amadeus najmłodsza posokówna zabawa Aronek Aycha a tu o nas we francuskiej klubowej gazecie :) Quote
Honey Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 A tu tatuś przyszłych szczeniąt, jeden z najlepszych francuskich psów (międzynarodowy champion piekności i champion pracy) Quote
alena Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 To sie, Kaska, pochwalilas....! ;)))) buziaczki! Quote
Honey Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='an3czka']Honey witaj!!! Psinki cudowne!:loveu: Witaj! I dziękuję ! Quote
Jupi Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 śliczne psiaki:loveu: jakie uszka maja śliczne takie wielgachne długaśne-boskie:lol: Pozdrawiamy i zapraszamy do naszej galerii;) Quote
kate_m. Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 O, jak fajnie są fotki :) Czyżby się jakieś szczeniaczki szykowały? Czy to dopiero plany? Quote
Honey Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Plany, ale bardzo, baaaardzo bliskie :loveu: Ale ciiiii, żeby nie zapeszyć ;) Quote
Honey Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 I jeszcze ciemniejsza wersja kolorystyczna Quote
Marysia_i_gończy Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Honey, Ty żyjesz!! :multi: Tak dawno Cię nie było, że już się martwiłam!:mad: Cóż to za śliczny malec? :loveu: Jakieś plany ciekawe jak widzę? :razz: "Braki" piękne jak zwykle :biggrina: (tylko dlaczego foteczki takie maciupkie??) Pozdrawiam cieplutko! Marysia i Una Quote
KaRa_ Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ale zabawa musiała być:cool3: Jaka mordzia piekna:loveu: Quote
aga1215 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Honey'] śliczny:loveu: -jak zresztą wszystkie Twoje psiaki, Kasiu :lol: jak dajecie sobie radę z utrzymaniem ogrodu przy takiej liczbie sporych łapek??? Quote
Honey Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Honey, Ty żyjesz!! :multi: Tak dawno Cię nie było, że już się martwiłam!:mad: Cóż to za śliczny malec? :loveu: Jakieś plany ciekawe jak widzę? :razz: "Braki" piękne jak zwykle :biggrina: (tylko dlaczego foteczki takie maciupkie??) Pozdrawiam cieplutko! Marysia i Una Witaj Marysiu, ostatnio oprocz zwyklych "brakow" doszedl mi jeszcze jeden - brak czasu :lol: Milo, ze sie martwilas :loveu: A fotki male, bo nie umiem innych wstawic, ale lepsze to niz nic (chyba..) ;) A co u Was nowego? Pozdrawiam bardzo serdecznie! Quote
Honey Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Jaka mordzia piekna:loveu: Prawda? tez mi sie podoba ! Pozdrawiam serdecznie :loveu: Quote
Honey Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 aga1215 napisał(a):śliczny:loveu: -jak zresztą wszystkie Twoje psiaki, Kasiu :lol: jak dajecie sobie radę z utrzymaniem ogrodu przy takiej liczbie sporych łapek??? Dziekuje! A ogrod - troche pracy to wymaga, ale pieski sie nauczyly, ze ogrod jest moj nie ich i tam porzadkow nie wolno im robic ! No i jest jeszcze osobny wybieg, to tez sporo daje :) Ale najprawdopodobniej wyniesiemy sie niebawem na lono natury i problem przestanie byc istotny :lol: Serdecznie pozdrawiam! Quote
Marysia_i_gończy Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Honey napisał(a):Witaj Marysiu, ostatnio oprocz zwyklych "brakow" doszedl mi jeszcze jeden - brak czasu :lol: Milo, ze sie martwilas :loveu: A fotki male, bo nie umiem innych wstawic, ale lepsze to niz nic (chyba..) ;) A co u Was nowego? Pozdrawiam bardzo serdecznie! Witaj Honey :) Brak czasu, skąd ja go znam? :cool1: No martwiłam się, martwiłam, mam nadzieję, że nie dasz mi więcej powodów do zmartwień :p Mam nadzieję, że nauczysz się wstawania nieco większych fotek!! :cool3: U nas nic ciekawego, Una miała kontuzję (spadła z trzymetrowgo bunkra :-o) i o dziwo wyszła z tego niemal bez szwanku, choć musiała przez jakiś czas chodzić spokojnie i statecznie :evil_lol: Zresztą - zapraszam na wieści do naszego topiku :p Pozdrawiam cieplutko!! Marysia i Una Quote
Honey Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Pozegnanie z zima, wreszcie mamy wiosne !!! Quote
Marysia_i_gończy Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Honey']Pozegnanie z zima, wreszcie mamy wiosne !!! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Honey Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Adulek w drodze do domu (brodzik w jakims hotelowym pokoju we Francji) Quote
Honey Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 taki byl malutki :loveu: pierwsze aporty (tez w drodze do domu) i pierwsze wylegiwanie sie na kanapie ... Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 o ja cie ale Maleństwo :loveu: zabójcza fota :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts