Jureja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ale piękne:loveu: :loveu: :loveu: A ta nova scotia to czyja:cool3: ? Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 moth napisał(a):Honey śniłaś mi się dzisiaj. :lol: Mieszkałaś w bloku, nie pamietam w jakim mieście. Spotykałam Cię na wieczornych spacerach. I uwaga! Twoja suka prowadziła samochód, wioząc resztę psów jako pasażerów. :grins: Ja mam zawsze bardzo pokręcone sny. :razz: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Strrrasznie bym chciala ta scenke w samochodzie zobaczyc :lol: PS. mam nadzieje, ze ten sen to nie byl horror ;) Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Jureja napisał(a):Ale piękne:loveu: :loveu: :loveu: A ta nova scotia to czyja:cool3: ? To pies siostry meza :) Na codzien w Hamburgu mieszka i po niemiecku szczeka :cool3: Quote
moth Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Honey napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Strrrasznie bym chciala ta scenke w samochodzie zobaczyc :lol: Ja ją doskonale pamiętam. Jak większość moich snów. :oops: Honey napisał(a): PS. mam nadzieje, ze ten sen to nie byl horror ;) No co Ty! Bardzo sympatyczna byłaś. Stałaś na środku skrzyżowania i pokazywałaś suce gdzie ma jechać. Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 jo-jo napisał(a):Pięknie lecą :evil_lol: Prawda ? :lol: Sporo czasu spedzam ostatnio w "jojkowej" galerii, nie moge sie napatrzec na male dozie :loveu: :loveu: :loveu: Cudowne ! Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 moth napisał(a):No co Ty! Bardzo sympatyczna byłaś. Stałaś na środku skrzyżowania i pokazywałaś suce gdzie ma jechać. Ojojoj, polakalam sie ze smiechu :lol: :lol: :lol: A ktora to byla suka ? (Ja tez chce miec takie sny !!! Mi sie ostatnio same koszmary snia :shake: ) Quote
Jureja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Nove scotie sa świetne:loveu: szkoda,że tak mało popularne.Hodowca od którego mam Raje ma zamiar je hodować:mad: (ciekawa jestem jak za pare lat będzie wyglądał stan tej rasy w Polsce:-( ). Stella masz genialne sny:lol: . Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Jureja napisał(a):Nove scotie sa świetne:loveu: szkoda,że tak mało popularne.Hodowca od którego mam Raje ma zamiar je hodować:mad: (ciekawa jestem jak za pare lat będzie wyglądał stan tej rasy w Polsce:-( ). Jureja, jak sie zrobia modne, to przeciez wiesz jak to bedzie wygladac... Quote
moth Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Honey napisał(a): A ktora to byla suka ? Za dużo ode mnie wymagasz. Ja nawet na zdjęciach nie wiem, która jest która. :cool3: Quote
Jureja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 No wiem:placz: niestety.Chociaż setery są dość popularne a stan rasy jest dobry w porównaniu do innych równie popularnych ras. Quote
moth Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Jureja napisał(a): Stella masz genialne sny:lol: . Dziekuję. Wczoraj mi sie sniło, że miałam grać w filme, i dostac za rolę 270 tys. zł, i mieli mi zrobic fryzure na Shakirę. Niestety ten piekny sen został przerwany. Obok w pokoju moja mama przez sen krzyczała "pomocy, proszę". Jak zasnęłam, to zaczęło mi się śnić, że mnie policja aresztowała, bo nie pomogłam mamie, gdy wołała, a jej sie cos stało i nie przeżyła. Najgorzej jest jak mi się śni klasa maturalna. Budzę się wtedy zlana potem :nerwy:, i sprawdzam moje świadectwo dojrzałości, czy oby na pewno zdałam maturę. :stupid: Quote
KaRa_ Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 sliczny:loveu: :loveu: :loveu: a gdzie fotki posokowcow?;) A ja nadal nie wiem ile ich wszystkich masz:-( Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 moth napisał(a):Za dużo ode mnie wymagasz. Ja nawet na zdjęciach nie wiem, która jest która. :cool3: :lol: :lol: :lol: Quote
Jureja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 moth napisał(a): Obok w pokoju moja mama przez sen krzyczała "pomocy, proszę". Jak zasnęłam, to zaczęło mi się śnić, że mnie policja aresztowała, bo nie pomogłam mamie, gdy wołała, a jej sie cos stało i nie przeżyła. :crazyeye: Boże dziewczyno sąd Ci sie takie koszmary biorą!:shake: :lol: . Najgorzej jest jak mi się śni klasa maturalna. Budzę się wtedy zlana potem :nerwy:, i sprawdzam moje świadectwo dojrzałości, czy oby na pewno zdałam maturę. :stupid: :lol: :lol: Czyżby niemiłe wspomnienia z LO.jak dobrze,że ja mam to juz za sobą:p . Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Jureja napisał(a):No wiem:placz: niestety.Chociaż setery są dość popularne a stan rasy jest dobry w porównaniu do innych równie popularnych ras. Najwiekszy problem jest wtedy, gdy popularna staje sie rasa o malej puli genetycznej w danym kraju. jeden reproduktor kryje wszystkie suki i potem klops gotowy... To tak w duzym uproszczeniu.. (Podobny problem jest z braque d'auvergne w Europie i w Stanach. Dlatego mam szesc psow, z pieciu roznych linii plus wymiana szczeniat i reproduktorow z zaprzyjazniona hodowla. Mysle, ze to umozliwi zachowanie genetycznej roznorodnosci owerniakow w Polsce) Quote
moth Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 KaRa_TC napisał(a): A ja nadal nie wiem ile ich wszystkich masz:-( Na stronie jest 7 Braków. Szkoda, że nie ma przy nich dat urodzin. No i kilka jest bez przydomków. :roll: Na drugiej stronie są 2 posokowce. Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 moth napisał(a):Dziekuję. Wczoraj mi sie sniło, że miałam grać w filme, i dostac za rolę 270 tys. zł, i mieli mi zrobic fryzure na Shakirę. Niestety ten piekny sen został przerwany. Obok w pokoju moja mama przez sen krzyczała "pomocy, proszę". Jak zasnęłam, to zaczęło mi się śnić, że mnie policja aresztowała, bo nie pomogłam mamie, gdy wołała, a jej sie cos stało i nie przeżyła. Najgorzej jest jak mi się śni klasa maturalna. Budzę się wtedy zlana potem :nerwy:, i sprawdzam moje świadectwo dojrzałości, czy oby na pewno zdałam maturę. :stupid: O matko... jestem pod wrazeniem :crazyeye: jak to dobrze, ze nie tylko mi sie koszmary potrafia przysnic :lol: Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 KaRa_TC napisał(a): sliczny:loveu: :loveu: :loveu: a gdzie fotki posokowcow?;) A ja nadal nie wiem ile ich wszystkich masz:-( Kara, ale to przeciez proste dodawanie jest ! :evil_lol: Zaraz wkleje jakiegos posoka :) Quote
moth Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Jureja napisał(a)::crazyeye: Boże dziewczyno sąd Ci sie takie koszmary biorą!:shake: :lol: . Tu musiałby się wypowiedzieć psycholog, albo lepiej psychiatra. Może jakieś traumatyczne przeżycia z dzieciństwa. :hmmmm: Ale ja przynajmniej nie krzyczę przez sen jak moja mama. :cool3: Czasem mam sny prorocze, ale to nie wątek na takie opowieści. :eviltong: Jureja napisał(a)::lol: :lol: Czyżby niemiłe wspomnienia z LO.jak dobrze,że ja mam to juz za sobą:p . W liceum było nawet znośnie. Nie wiem czemu ta matura się tak ciągnie, to juz 4 lata jak zdawałam. Quote
Jureja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Posokowiec:loveu: :loveu: . Honey masz racje z ta pulą genetyczną ale większym problemem jest to,że takie 'hodowle'jak ta z której wzięłam Raje mają w d.... pule genetyczną,nawet jak by było mnóstwo pięknych reproduktorów będą kryły tym,któremu sie najmniej płaci:shake: ). Quote
moth Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Honey napisał(a):O matko... jestem pod wrazeniem :crazyeye: jak to dobrze, ze nie tylko mi sie koszmary potrafia przysnic :lol: To jeszcze nie był taki straszny koszmar (poza tą nieszczęsną maturą). Najgorzej jest, jak mi sie śni, że mnie ktoś goni a ja nie mam siły aby biec, a jak krzyczę to żaden dźwięk się nie wydobywa. Zanim zostałam kierowcą, czesto śnilo mi się, że hamulce w aucie nie działają. :evil_lol: Prowadziłam autobus PKS po krętej, górskiej drodze. Quote
Honey Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 moth napisał(a):Na stronie jest 7 Braków. Szkoda, że nie ma przy nich dat urodzin. No i kilka jest bez przydomków. :roll: Na drugiej stronie są 2 posokowce. Daty sa w rodowodach. Nie wszystkie maja przydomki, we Francji nie ma obowiazku posiadania przydomka hodowlanego. Dwoch rodowodow brak, bo... ich jeszcze nie mam :( Procedury eksportowo - nostryfikacyjne sa koszmarnie czasochlonne, ciekwe tylko dlaczego ? wrrrrrr Quote
Jureja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 A co z tym posokowcem:mad: :lol: .ja chce fotki... Quote
moth Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Honey napisał(a):Daty sa w rodowodach Tego nie zauważyłam. :oops: Quote
Recommended Posts