Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

moth napisał(a):
Honey śniłaś mi się dzisiaj. :lol: Mieszkałaś w bloku, nie pamietam w jakim mieście. Spotykałam Cię na wieczornych spacerach. I uwaga! Twoja suka prowadziła samochód, wioząc resztę psów jako pasażerów. :grins:

Ja mam zawsze bardzo pokręcone sny. :razz:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Strrrasznie bym chciala ta scenke w samochodzie zobaczyc :lol:

PS. mam nadzieje, ze ten sen to nie byl horror ;)

Posted

Jureja napisał(a):
Ale piękne:loveu: :loveu: :loveu: A ta nova scotia to czyja:cool3: ?

To pies siostry meza :) Na codzien w Hamburgu mieszka i po niemiecku szczeka :cool3:

Posted

Honey napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Strrrasznie bym chciala ta scenke w samochodzie zobaczyc :lol:

Ja ją doskonale pamiętam. Jak większość moich snów. :oops:

Honey napisał(a):
PS. mam nadzieje, ze ten sen to nie byl horror ;)

No co Ty! Bardzo sympatyczna byłaś. Stałaś na środku skrzyżowania i pokazywałaś suce gdzie ma jechać.

Posted

jo-jo napisał(a):
Pięknie lecą :evil_lol:

Prawda ? :lol:

Sporo czasu spedzam ostatnio w "jojkowej" galerii, nie moge sie napatrzec na male dozie :loveu: :loveu: :loveu: Cudowne !

Posted

moth napisał(a):
No co Ty! Bardzo sympatyczna byłaś. Stałaś na środku skrzyżowania i pokazywałaś suce gdzie ma jechać.

Ojojoj, polakalam sie ze smiechu :lol: :lol: :lol:

A ktora to byla suka ?

(Ja tez chce miec takie sny !!! Mi sie ostatnio same koszmary snia :shake: )

Posted

Nove scotie sa świetne:loveu: szkoda,że tak mało popularne.Hodowca od którego mam Raje ma zamiar je hodować:mad: (ciekawa jestem jak za pare lat będzie wyglądał stan tej rasy w Polsce:-( ).

Stella masz genialne sny:lol: .

Posted

Jureja napisał(a):
Nove scotie sa świetne:loveu: szkoda,że tak mało popularne.Hodowca od którego mam Raje ma zamiar je hodować:mad: (ciekawa jestem jak za pare lat będzie wyglądał stan tej rasy w Polsce:-( ).

Jureja, jak sie zrobia modne, to przeciez wiesz jak to bedzie wygladac...

Posted

Jureja napisał(a):

Stella masz genialne sny:lol: .

Dziekuję. Wczoraj mi sie sniło, że miałam grać w filme, i dostac za rolę 270 tys. zł, i mieli mi zrobic fryzure na Shakirę. Niestety ten piekny sen został przerwany. Obok w pokoju moja mama przez sen krzyczała "pomocy, proszę". Jak zasnęłam, to zaczęło mi się śnić, że mnie policja aresztowała, bo nie pomogłam mamie, gdy wołała, a jej sie cos stało i nie przeżyła.
Najgorzej jest jak mi się śni klasa maturalna. Budzę się wtedy zlana potem :nerwy:, i sprawdzam moje świadectwo dojrzałości, czy oby na pewno zdałam maturę. :stupid:

Posted

moth napisał(a):
Obok w pokoju moja mama przez sen krzyczała "pomocy, proszę". Jak zasnęłam, to zaczęło mi się śnić, że mnie policja aresztowała, bo nie pomogłam mamie, gdy wołała, a jej sie cos stało i nie przeżyła.

:crazyeye: Boże dziewczyno sąd Ci sie takie koszmary biorą!:shake: :lol: .

Najgorzej jest jak mi się śni klasa maturalna. Budzę się wtedy zlana potem :nerwy:, i sprawdzam moje świadectwo dojrzałości, czy oby na pewno zdałam maturę. :stupid:

:lol: :lol: Czyżby niemiłe wspomnienia z LO.jak dobrze,że ja mam to juz za sobą:p .

Posted

Jureja napisał(a):
No wiem:placz: niestety.Chociaż setery są dość popularne a stan rasy jest dobry w porównaniu do innych równie popularnych ras.

Najwiekszy problem jest wtedy, gdy popularna staje sie rasa o malej puli genetycznej w danym kraju. jeden reproduktor kryje wszystkie suki i potem klops gotowy... To tak w duzym uproszczeniu..

(Podobny problem jest z braque d'auvergne w Europie i w Stanach. Dlatego mam szesc psow, z pieciu roznych linii plus wymiana szczeniat i reproduktorow z zaprzyjazniona hodowla. Mysle, ze to umozliwi zachowanie genetycznej roznorodnosci owerniakow w Polsce)

Posted

KaRa_TC napisał(a):

A ja nadal nie wiem ile ich wszystkich masz:-(

Na stronie jest 7 Braków. Szkoda, że nie ma przy nich dat urodzin. No i kilka jest bez przydomków. :roll:

Na drugiej stronie są 2 posokowce.

Posted

moth napisał(a):
Dziekuję. Wczoraj mi sie sniło, że miałam grać w filme, i dostac za rolę 270 tys. zł, i mieli mi zrobic fryzure na Shakirę. Niestety ten piekny sen został przerwany. Obok w pokoju moja mama przez sen krzyczała "pomocy, proszę". Jak zasnęłam, to zaczęło mi się śnić, że mnie policja aresztowała, bo nie pomogłam mamie, gdy wołała, a jej sie cos stało i nie przeżyła.

O matko... jestem pod wrazeniem :crazyeye: jak to dobrze, ze nie tylko mi sie koszmary potrafia przysnic :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):

sliczny:loveu: :loveu: :loveu: a gdzie fotki posokowcow?;)
A ja nadal nie wiem ile ich wszystkich masz:-(

Kara, ale to przeciez proste dodawanie jest ! :evil_lol: Zaraz wkleje jakiegos posoka :)

Posted

Jureja napisał(a):
:crazyeye: Boże dziewczyno sąd Ci sie takie koszmary biorą!:shake: :lol: .

Tu musiałby się wypowiedzieć psycholog, albo lepiej psychiatra. Może jakieś traumatyczne przeżycia z dzieciństwa. :hmmmm: Ale ja przynajmniej nie krzyczę przez sen jak moja mama. :cool3:
Czasem mam sny prorocze, ale to nie wątek na takie opowieści. :eviltong:

Jureja napisał(a):
:lol: :lol: Czyżby niemiłe wspomnienia z LO.jak dobrze,że ja mam to juz za sobą:p .

W liceum było nawet znośnie. Nie wiem czemu ta matura się tak ciągnie, to juz 4 lata jak zdawałam.

Posted

Posokowiec:loveu: :loveu: .

Honey masz racje z ta pulą genetyczną ale większym problemem jest to,że takie 'hodowle'jak ta z której wzięłam Raje mają w d.... pule genetyczną,nawet jak by było mnóstwo pięknych reproduktorów będą kryły tym,któremu sie najmniej płaci:shake: ).

Posted

Honey napisał(a):
O matko... jestem pod wrazeniem :crazyeye: jak to dobrze, ze nie tylko mi sie koszmary potrafia przysnic :lol:

To jeszcze nie był taki straszny koszmar (poza tą nieszczęsną maturą). Najgorzej jest, jak mi sie śni, że mnie ktoś goni a ja nie mam siły aby biec, a jak krzyczę to żaden dźwięk się nie wydobywa.

Zanim zostałam kierowcą, czesto śnilo mi się, że hamulce w aucie nie działają. :evil_lol: Prowadziłam autobus PKS po krętej, górskiej drodze.

Posted

moth napisał(a):
Na stronie jest 7 Braków. Szkoda, że nie ma przy nich dat urodzin. No i kilka jest bez przydomków. :roll:

Na drugiej stronie są 2 posokowce.

Daty sa w rodowodach. Nie wszystkie maja przydomki, we Francji nie ma obowiazku posiadania przydomka hodowlanego. Dwoch rodowodow brak, bo... ich jeszcze nie mam :( Procedury eksportowo - nostryfikacyjne sa koszmarnie czasochlonne, ciekwe tylko dlaczego ? wrrrrrr