Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Dobrze zrozumiałaś - nie poluję, mieszkam w mieście...
Ale gończy to taki pies, który tak bardzo chce COŚ robić, zaczęło się więc od problemów z przywołaniem :lol: a skończyło startem (udanym ;-) ) w obedience - bo psica tak bardzo chciała dawać się szkolić, choć nie pozwalała mi zapomnieć, że to pies myśliwski, niezależny i pomimo ogromnej inteligencji - niełatwy :lol: Potem były różne sztuczki, które dają nam mnóstwo frajdy. A potem dałam się namówić na kurs tropowców... prawdę mówiąc - niechętnie :lol: zaprowadziłam moje suczydło na zestrzał i ZOBACZYŁAM :crazyeye: Una wąchnęła, ogonem zakręciła i poszła - bez wahania, bez wątpliwości, z taką roześmianą mordą... :razz: To było niesamowite! Jak tu odmówić psu takiej frajdy? Jak mam możliwość, to układam jej jakąś ścieżkę :) Zresztą w dziczej zagrodzie też Una była i podobno "sprawdziła się" i zadatki ma, ale obawiam się, że tego to nie chcę rozwijać...
A oprócz tego bawimy się frisbee, chciałybyśmy spróbować agility (jak wreszcie będzie tor!) - pies się nie nudzi :)

Ups, ale się rozgadałam! Wybacz!

Pozdrawiam!
Marysia i Una

PS. W podziękowaniu za grupę VI :):) "Braków" niestety żadnych nie mam, ale...
- mam wyżła, a więc tą samą grupę :)

- mam pointera, a więc podobna morda ;)

- mam setera, a więc podobne kropki :p

Śliczne fotki, dziękuję :loveu:

I nie przepraszaj, że się rozgadałaś, miło Cię czytać !

• 2 weeks later...
  • Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Eh... brak czasu.... :( Brak czasu na wklejanie "braków" ;)

Ale spróbuję.

Pierwszy dzień bez śniegu w ogrodzie - Amadeus

najmłodsza posokówna

zabawa

Aronek

Aycha

a tu o nas we francuskiej klubowej gazecie :)

Posted

Honey, Ty żyjesz!! :multi: Tak dawno Cię nie było, że już się martwiłam!:mad:
Cóż to za śliczny malec? :loveu: Jakieś plany ciekawe jak widzę? :razz:
"Braki" piękne jak zwykle :biggrina: (tylko dlaczego foteczki takie maciupkie??)

Pozdrawiam cieplutko!
Marysia i Una

Posted

[quote name='Honey']
śliczny:loveu: -jak zresztą wszystkie Twoje psiaki, Kasiu :lol:
jak dajecie sobie radę z utrzymaniem ogrodu przy takiej liczbie sporych łapek???

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Honey, Ty żyjesz!! :multi: Tak dawno Cię nie było, że już się martwiłam!:mad:
Cóż to za śliczny malec? :loveu: Jakieś plany ciekawe jak widzę? :razz:
"Braki" piękne jak zwykle :biggrina: (tylko dlaczego foteczki takie maciupkie??)

Pozdrawiam cieplutko!
Marysia i Una

Witaj Marysiu, ostatnio oprocz zwyklych "brakow" doszedl mi jeszcze jeden - brak czasu :lol:
Milo, ze sie martwilas :loveu:
A fotki male, bo nie umiem innych wstawic, ale lepsze to niz nic (chyba..) ;)
A co u Was nowego?
Pozdrawiam bardzo serdecznie!

Posted

aga1215 napisał(a):
śliczny:loveu: -jak zresztą wszystkie Twoje psiaki, Kasiu :lol:
jak dajecie sobie radę z utrzymaniem ogrodu przy takiej liczbie sporych łapek???

Dziekuje!
A ogrod - troche pracy to wymaga, ale pieski sie nauczyly, ze ogrod jest moj nie ich i tam porzadkow nie wolno im robic ! No i jest jeszcze osobny wybieg, to tez sporo daje :)
Ale najprawdopodobniej wyniesiemy sie niebawem na lono natury i problem przestanie byc istotny :lol:

Serdecznie pozdrawiam!

Posted

Honey napisał(a):
Witaj Marysiu, ostatnio oprocz zwyklych "brakow" doszedl mi jeszcze jeden - brak czasu :lol:
Milo, ze sie martwilas :loveu:
A fotki male, bo nie umiem innych wstawic, ale lepsze to niz nic (chyba..) ;)
A co u Was nowego?
Pozdrawiam bardzo serdecznie!

Witaj Honey :) Brak czasu, skąd ja go znam? :cool1:
No martwiłam się, martwiłam, mam nadzieję, że nie dasz mi więcej powodów do zmartwień :p
Mam nadzieję, że nauczysz się wstawania nieco większych fotek!! :cool3:
U nas nic ciekawego, Una miała kontuzję (spadła z trzymetrowgo bunkra :-o) i o dziwo wyszła z tego niemal bez szwanku, choć musiała przez jakiś czas chodzić spokojnie i statecznie :evil_lol: Zresztą - zapraszam na wieści do naszego topiku :p

Pozdrawiam cieplutko!!
Marysia i Una