Honey Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='sylrwia']Jeszcze, jeszcze:multi: :lol: Ok BRIGAND Quote
Honey Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Jeszcze raz CLEA jej siostra CITA i BELLA Quote
Honey Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Mala BELLA duza BELLA ;) maly BARONEK duzy BARONEK ;) Quote
alive Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Że Ty jeszcze potrafisz spamiętać te wszystkie imiona!!! A może masz kajecik ze zdjęciami i podpisami? :evil_lol: Najtrudniejsza sprawa z posokowcami bo one na pierwszy rzut oka takie same... :lol: Quote
Mudik Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 A dla mnie ciotki Czuszki tyż idetiko ja bym się pogubiła , która jest która:-D A overniaki cudne:-D Quote
Dzaga Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Co za porcja zdjęć:D oby tak codziennie ;) Quote
sylrwia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Honey czy w takiej sforze gryza sie faceci o baby? Quote
Mudik Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Najbardziej mi się podobają BRIGAND i BELLA, to rodzeństwo? Fotki Briganda super ,te fruwające uszy i ma czaderski dwukolorowy ogon:loveu::loveu: Quote
Rauni Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 O super! :loveu::loveu::loveu: Dziewczynki mi się podobają: Cita i Bella. I Baronek :loveu: Ale możliwości uszowo-fafułkowo-fotogeniczne! :loveu: Quote
bigos Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ale piękności:loveu::loveu::loveu: wszystkie, bez wyjatku Quote
gonek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Piękności :loveu: ale chyba wolę owerniaczki :p Quote
Honey Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 alive napisał(a):Że Ty jeszcze potrafisz spamiętać te wszystkie imiona!!! A może masz kajecik ze zdjęciami i podpisami? :evil_lol: Najtrudniejsza sprawa z posokowcami bo one na pierwszy rzut oka takie same... :lol: Ale to dokladnie tak samo jak z wegrami ! Dla osob postronnych takie same, ale ty chyba widzisz roznice, prawda ? ;):lol: Mudik napisał(a):A dla mnie ciotki Czuszki tyż idetiko ja bym się pogubiła , która jest która:-D A overniaki cudne:-D Mudik, to gaskonce ! Owerniaki sa takie: Dzaga napisał(a):Co za porcja zdjęć:D oby tak codziennie ;) Witam w mojej skromnej galerii ! :) A co do codziennie... to se ne da ! :evil_lol: sylrwia napisał(a):Honey czy w takiej sforze gryza sie faceci o baby? Faceci generalnie sa trudniejsi niz baby. baby sie ustawiaja bezkrwawo, a faceci, jak juz wyrosna z mlodzienczego wieku, a na dodatek juz kryli, nagle nabieraja strasznie wysokiego mniemania o sobie (podobienstwo do homo sapiens jest przypadkowe!:evil_lol:). Generalnie dorosle samce oddzielam od siebie, wole zapobiegac niz leczyc. Mudik napisał(a):Najbardziej mi się podobają BRIGAND i BELLA, to rodzeństwo? Fotki Briganda super ,te fruwające uszy i ma czaderski dwukolorowy ogon:loveu::loveu: Tak, rodzenstwo. Baron tez jest ich bratem. Rauni napisał(a):O super! :loveu::loveu::loveu: Dziewczynki mi się podobają: Cita i Bella. I Baronek :loveu: Ale możliwości uszowo-fafułkowo-fotogeniczne! :loveu: Prawda? okolica, te psy i dobry aparat... i nic wiecej do szczescia nie potrzeba ! :lol: Quote
Honey Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 bigos napisał(a):Ale piękności:loveu::loveu::loveu: wszystkie, bez wyjatku Dzieki ! :multi: gonek napisał(a):Piękności :loveu: ale chyba wolę owerniaczki :p A ja wszystkie lubie ;) (czasami :evil_lol:) Quote
alive Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Honey napisał(a):Ale to dokladnie tak samo jak z wegrami ! Dla osob postronnych takie same, ale ty chyba widzisz roznice, prawda ? ;):lol: Dokładnie :lol: wszystkie znajome węgry rozpoznaję po mordach! A niektóre obce na pierwszy rzut oka wiem z jakiej są hodowli :lol: Dopóki nie miałam psa to w życiu bym nie powiedziała, że każdy osobnik jednej rasy ma inną twarz... kiedyś mi się wydawało, że to takie klony, że każdy bokser czy wyżeł wygląda tak samo! :cool3: Quote
Mudik Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 alive napisał(a):Dokładnie :lol: wszystkie znajome węgry rozpoznaję po mordach! A niektóre obce na pierwszy rzut oka wiem z jakiej są hodowli :lol: Dopóki nie miałam psa to w życiu bym nie powiedziała, że każdy osobnik jednej rasy ma inną twarz... kiedyś mi się wydawało, że to takie klony, że każdy bokser czy wyżeł wygląda tak samo! :cool3: To jak u mnie same powiecie,że Vic i Sikra się róznią i to znacznie a postronne osoby na ulicy twierdzą,że są jednakowe ,nawet Mama Uli je myli mimo,że je dobrze zna.Jedyne mudiki jakich nie byłąm w stanie rozpoznać to było 3 braci ,czarnych jak smoła no istne klony.Hodowczyni mi pokazała, który jest który, a ja po klku sekundach już z powrotem ich nie rozróżniałam.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dzaga Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dziękuję za cieplutkie powitanie, a co do fot, to da się, z moją pomocą się da :diabloti: Quote
alena Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Kitek, a gdzie podzialo sie zdjecie "jeszcze mniejszego Baronka"....? :) tego, przez ktore momentalnie sie w nim zakochalam.... Quote
Honey Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 alena napisał(a):Kitek, a gdzie podzialo sie zdjecie "jeszcze mniejszego Baronka"....? :) tego, przez ktore momentalnie sie w nim zakochalam.... No jak to gdzie ?! Jest w moim podpisie !!! :lol: Quote
Honey Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='alena']tylko taaaaakie male..... ;) Niunia, specjalnie dla Ciebie ! :lol: Zupelnie malutki Baronek ( do zakochania :loveu:, jak go zobaczylam od razu wiedzialam, ze moj ci on ! ) malutka Bellusia i malutki Brigand Kolorki zmieniaja jeszcze lepiej niz owerniaki :p I jeszcze 'nie zupelnie duzy' Baronek - 7 m-cy, 30 kg :crazyeye: Cita i Clea sa drobniejszej budowy, "maluchy" sa nabite, grubokosciste i ciezkie :) Tych fotek jeszcze nie widzialas : Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :loveu::loveu::loveu:a uchi żyją własnym zyciem :loveu: cudo:loveu::loveu: http://img20.imageshack.us/img20/2459/baronsi5.jpg dziękujemy za śliczne życzonka :loveu: Quote
bigos Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 dziękujemy i równiez życzymy cieplutkich świąt Quote
Dzaga Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 śliczne i życzenia i choineczka :loveu: Quote
moon_light Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Honey'] To najsłodszy widok jaki w zyciu widziałam :loveu::loveu::loveu: Nie mam słów ! Zakochałam się.... :loveu: az się chce do monitora przytulić;) Quote
Recommended Posts