Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :multi::multi::multi:o masz jeszcze necik Quote
Vogue Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Honey'] A my mamy odroczenie wyroku, neo byc moze do konca m-ca pociagnie ( oby, oby), a po pieknej pogodzie zostaly tylko wspomnienia... :placz: i moj prywatny czolg ;) To podajmy sobie rece...:loveu: A jakie macie plany na przyszlosc w zwiazku z internetem??? Psiaki piekne...ale sie powtarzam:loveu: Quote
Honey Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Mam Alu, mam ! :multi: :multi: :multi: Jeszcze znalazlam fotke czolgu ( ktory pomimo masy wcale nie jest pozbawiony szybkosci i gracji :razz: ) Axa zapalala wielka miloscia do szczeniakow, ale ze wzgledu na jej gabaryty i ogromny temperament - chwilowo nieodwzajemniona :evil_lol: Quote
Honey Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Vogue napisał(a):To podajmy sobie rece...:loveu: A jakie macie plany na przyszlosc w zwiazku z internetem??? Psiaki piekne...ale sie powtarzam:loveu: Vogue - Ty tez skorzystalas z okazji i wypowiedzialas neo ? My mamy miec teraz multimo, 1 mega transferu, czyli dwa razy wiecej niz mielismy w tepsie za trzykrotnie nizsza cene. Quote
alive Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Honey'] Śliczne zdjęcie :loveu: świetne światło :) Quote
Honey Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 alive napisał(a):Śliczne zdjęcie :loveu: świetne światło :) Dzieki Alive, komplement nie zasluzony, ale bardzo mily :) Quote
alive Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Honey napisał(a):Dzieki Alive, komplement nie zasluzony, ale bardzo mily :) czemu nie zasłużony? naprawdę nie wiedzieć czemu bardzo podoba mi sie to zdjęcie :) Quote
Honey Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 alive napisał(a):czemu nie zasłużony? naprawdę nie wiedzieć czemu bardzo podoba mi sie to zdjęcie :) No widzisz, sama piszesz "nie wiedziec czemu" !:evil_lol: Quote
Vogue Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Honey napisał(a):Vogue - Ty tez skorzystalas z okazji i wypowiedzialas neo ? Nie, nigdy nie mialam neostrady. Od poczatku jestem zwiazana z UPC. Teraz mamy 4 mega, ale chyba jesze zwiekszymy:loveu: Mamy podlaczone 3 komputery, a jak wraca z rejsu TZ to 4. Ja na ich uslugi nie narzekam, choc cena moglaby byc nizsza:shake: Quote
Jupi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Honey']No tak, to mozemy klub kontuzjowanych zalozyc... :p ja jak najbardziej w szerefach takiego klubu mogłabym się znaleźć:roll: :evil_lol: Ale najbardziej ze wszystkich "pazurzastych" to mnie... legwan podrapal ! A goi sie duzo gorzej niz po kocie. Brr. o to nie fajnie:shake: ja już 3 tygodnie podrapane ręce po ktach jedną i drugą rękę mi załatwiły w lecznicy:roll: pers i ładny dachowiec, ale moja zemsta na tym drugim była słodka, bo go...wykastrowałam:diabloti: :evil_lol: piękności:loveu: Quote
Honey Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Jupi napisał(a):o to nie fajnie:shake: ja już 3 tygodnie podrapane ręce po ktach jedną i drugą rękę mi załatwiły w lecznicy:roll: pers i ładny dachowiec, ale moja zemsta na tym drugim była słodka, bo go...wykastrowałam:diabloti: :evil_lol: Hehe, Ty mu sie dziwisz, ze sie bronil ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gonek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Honey']Mam Alu, mam ! :multi: :multi: :multi: Jeszcze znalazlam fotke czolgu ( ktory pomimo masy wcale nie jest pozbawiony szybkosci i gracji :razz: ) tak jest, taka baletnica-taran :D:D:D Ad posoków to fotka skaczącego do wody z pomostu rudzielca mnie powaliła :loveu: Jaaakie udkooo:sabber: Quote
Honey Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='gonek']tak jest, taka baletnica-taran :D:D:D Ad posoków to fotka skaczącego do wody z pomostu rudzielca mnie powaliła :loveu: Ta ? To mamusia Axy, skacze do kazdej wody, z kazdej wysokosci, idzie pod wode ( cala !) i wyplywa dwa matry dalej, po czym pruje jak motorowka :lol: A kaczki aportuje lepiej niz wyzel :evil_lol: Quote
gonek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dokładnie ta! Fantastyczna, w tym skoku właśnie widać takie 'idź na całość':evil_lol: Quote
Jupi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Honey może kożystając z okazji że jesteś offline-online- na gg to by było niewidoczny:evil_lol: to wrzucisz jakieś nowe fotki, Amerykanie nie przesyłali zadnych nowych foteczek mojego ulubieńca:cool3: Quote
Honey Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Jupi, zazwyczaj przy szczeniakach przychodzi taki moment, kiedy nowy wlasciciel wycisza sie na chwile, bo przeszedl juz przez etap zachwytow ( jak on ladnie spi, jak slicznie je !;) ) i przy byle okazji nie lapie juz za aparat (noo...chyba, ze to dogomaniak :evil_lol: ). Na osiagniecia na niwie lowieckiej czy podboje wystaw za wczesnie. Fotki i informacje zaczynaja wiec przychodzic nieregularnie, a niektorzy milkna na dluzszy czas. Juz sie nauczylam, ze brak wiadomosci oznacza, iz wszystko jest ok i nalezy ten okres przeczekac :) Reasumujac - nowych fotek niet :cool1: Quote
Hania Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ja myślałam, że Cię nie ma i że tylko wszyscy piszą jak za Tobą tęsknią!! A Ty fotki wklejasz!!:mad: Quote
Jupi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Honey napisał(a):Jupi, zazwyczaj przy szczeniakach przychodzi taki moment, kiedy nowy wlasciciel wycisza sie na chwile, bo przeszedl juz przez etap zachwytow ( jak on ladnie spi, jak slicznie je !;) ) i przy byle okazji nie lapie juz za aparat (noo...chyba, ze to dogomaniak :evil_lol: ). już się chciałam z toba niezgodzić, ale ostatnie zdanie zaważyło:evil_lol: Quote
Honey Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Hania napisał(a):Ja myślałam, że Cię nie ma i że tylko wszyscy piszą jak za Tobą tęsknią!! A Ty fotki wklejasz!!:mad: Haniu, tepsa mnie jeszcze nie odlaczyla, a gdybym liczyla na te wyrazy tesknoty, to juz bym dawno na setnej stronie gdzies w niepamieci zaginela... ;) Ale sie ciesze, ze mnie odwiedzilas ! :multi: Teraz lece do Ciebie :lol: Quote
tamiczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A ja bede oryginalana i sie zapytam co u twojego wenza:evil_lol: :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Honey czy ty też nie lubisz pająków ? Czytałam twój post w galeri Ali ;) U niej zamiast fot Ozziego to foty tego obrzydlistwa przeważąją :evil_lol:. Quote
olcha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Też bym się chciała pozbyć neostrady :shake: i telekomunikacji z chęcią też. Ale u mnie na wsi nie mam innej możliwości, a ponieważ jestem skazana na neostrade, która idzie tymi samymi kablami co telekomunikacja to automatycznie i na ta druga jestem skazana :angryy: Nieźle to sobie wykombinowali :angryy: Quote
KaRa_ Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Faktycznie taki czołg:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gonek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :candle:Honey i stado, proszę wracać online!!!!:placz: Quote
Recommended Posts