Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Honey']
A my mamy odroczenie wyroku, neo byc moze do konca m-ca pociagnie ( oby, oby), a po pieknej pogodzie zostaly tylko wspomnienia... :placz:

i moj prywatny czolg ;)

To podajmy sobie rece...:loveu:
A jakie macie plany na przyszlosc w zwiazku z internetem???
Psiaki piekne...ale sie powtarzam:loveu:

Posted

Mam Alu, mam ! :multi: :multi: :multi:

Jeszcze znalazlam fotke czolgu ( ktory pomimo masy wcale nie jest pozbawiony szybkosci i gracji :razz: )

Axa zapalala wielka miloscia do szczeniakow, ale ze wzgledu na jej gabaryty i ogromny temperament - chwilowo nieodwzajemniona :evil_lol:

Posted

Vogue napisał(a):
To podajmy sobie rece...:loveu:
A jakie macie plany na przyszlosc w zwiazku z internetem???
Psiaki piekne...ale sie powtarzam:loveu:

Vogue - Ty tez skorzystalas z okazji i wypowiedzialas neo ?
My mamy miec teraz multimo, 1 mega transferu, czyli dwa razy wiecej niz mielismy w tepsie za trzykrotnie nizsza cene.

Posted

Honey napisał(a):
Dzieki Alive, komplement nie zasluzony, ale bardzo mily :)

czemu nie zasłużony? naprawdę nie wiedzieć czemu bardzo podoba mi sie to zdjęcie :)

Posted

alive napisał(a):
czemu nie zasłużony? naprawdę nie wiedzieć czemu bardzo podoba mi sie to zdjęcie :)

No widzisz, sama piszesz "nie wiedziec czemu" !:evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Vogue - Ty tez skorzystalas z okazji i wypowiedzialas neo ?

Nie, nigdy nie mialam neostrady. Od poczatku jestem zwiazana z UPC.
Teraz mamy 4 mega, ale chyba jesze zwiekszymy:loveu:
Mamy podlaczone 3 komputery, a jak wraca z rejsu TZ to 4.
Ja na ich uslugi nie narzekam, choc cena moglaby byc nizsza:shake:

Posted

[quote name='Honey']No tak, to mozemy klub kontuzjowanych zalozyc... :p
ja jak najbardziej w szerefach takiego klubu mogłabym się znaleźć:roll: :evil_lol:

Ale najbardziej ze wszystkich "pazurzastych" to mnie... legwan podrapal ! A goi sie duzo gorzej niz po kocie. Brr.

o to nie fajnie:shake: ja już 3 tygodnie podrapane ręce po ktach jedną i drugą rękę mi załatwiły w lecznicy:roll: pers i ładny dachowiec, ale moja zemsta na tym drugim była słodka, bo go...wykastrowałam:diabloti: :evil_lol:

piękności:loveu:

Posted

Jupi napisał(a):
o to nie fajnie:shake: ja już 3 tygodnie podrapane ręce po ktach jedną i drugą rękę mi załatwiły w lecznicy:roll: pers i ładny dachowiec, ale moja zemsta na tym drugim była słodka, bo go...wykastrowałam:diabloti: :evil_lol:

Hehe, Ty mu sie dziwisz, ze sie bronil ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']Mam Alu, mam ! :multi: :multi: :multi:

Jeszcze znalazlam fotke czolgu ( ktory pomimo masy wcale nie jest pozbawiony szybkosci i gracji :razz: )

tak jest, taka baletnica-taran :D:D:D
Ad posoków to fotka skaczącego do wody z pomostu rudzielca mnie powaliła :loveu:

Jaaakie udkooo:sabber:

Posted

[quote name='gonek']tak jest, taka baletnica-taran :D:D:D
Ad posoków to fotka skaczącego do wody z pomostu rudzielca mnie powaliła :loveu:

Ta ?

To mamusia Axy, skacze do kazdej wody, z kazdej wysokosci, idzie pod wode ( cala !) i wyplywa dwa matry dalej, po czym pruje jak motorowka :lol: A kaczki aportuje lepiej niz wyzel :evil_lol:

Posted

Honey może kożystając z okazji że jesteś offline-online- na gg to by było niewidoczny:evil_lol: to wrzucisz jakieś nowe fotki, Amerykanie nie przesyłali zadnych nowych foteczek mojego ulubieńca:cool3:

Posted

Jupi, zazwyczaj przy szczeniakach przychodzi taki moment, kiedy nowy wlasciciel wycisza sie na chwile, bo przeszedl juz przez etap zachwytow ( jak on ladnie spi, jak slicznie je !;) ) i przy byle okazji nie lapie juz za aparat (noo...chyba, ze to dogomaniak :evil_lol: ).
Na osiagniecia na niwie lowieckiej czy podboje wystaw za wczesnie. Fotki i informacje zaczynaja wiec przychodzic nieregularnie, a niektorzy milkna na dluzszy czas.
Juz sie nauczylam, ze brak wiadomosci oznacza, iz wszystko jest ok i nalezy ten okres przeczekac :)

Reasumujac - nowych fotek niet :cool1:

Posted

Honey napisał(a):
Jupi, zazwyczaj przy szczeniakach przychodzi taki moment, kiedy nowy wlasciciel wycisza sie na chwile, bo przeszedl juz przez etap zachwytow ( jak on ladnie spi, jak slicznie je !;) ) i przy byle okazji nie lapie juz za aparat (noo...chyba, ze to dogomaniak :evil_lol: ).

już się chciałam z toba niezgodzić, ale ostatnie zdanie zaważyło:evil_lol:

Posted

Hania napisał(a):
Ja myślałam, że Cię nie ma i że tylko wszyscy piszą jak za Tobą tęsknią!! A Ty fotki wklejasz!!:mad:

Haniu, tepsa mnie jeszcze nie odlaczyla, a gdybym liczyla na te wyrazy tesknoty, to juz bym dawno na setnej stronie gdzies w niepamieci zaginela... ;)
Ale sie ciesze, ze mnie odwiedzilas ! :multi:
Teraz lece do Ciebie :lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Honey czy ty też nie lubisz pająków ? Czytałam twój post w galeri Ali ;) U niej zamiast fot Ozziego to foty tego obrzydlistwa przeważąją :evil_lol:.

Posted

Też bym się chciała pozbyć neostrady :shake: i telekomunikacji z chęcią też. Ale u mnie na wsi nie mam innej możliwości, a ponieważ jestem skazana na neostrade, która idzie tymi samymi kablami co telekomunikacja to automatycznie i na ta druga jestem skazana :angryy: Nieźle to sobie wykombinowali :angryy:

• 2 weeks later...