Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jupi - opisze ci wszystko, ale nie teraz. Korzystam wlasnie z okazji i rozwiazuje umowe z TPSA na neostrade. Ale niestety nie tylko ja jestem taka madra, chetnych na podlaczenie jest duuuzo wiecej, wiec z dnia na dzien nikt mi nowego lacza nie uruchomi, trzeba bedzie poczekac... A biorac pod uwage, ze tepsa utrudnia to jak moze, to czekac zapewne trzeba bedzie dlugo... :placz:

WIEC ZEGNAM SIE I BYC MOZE ZA JAKIS CZAS POJAWIE SIE ZNOWU ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wcale Ci się nie dziwię, sama bym chętnie uciekła od Tepsy, tylko nie mam do kogo, tak to jest jak się mieszka na peryferiach...
Ale jak mi czasem wieczorami internet działa jak ze sterego durnego kawału pt Murzyn na pasach (jest-nie ma-jest-nie ma...), to mam ochotę wziąć siekierkę i komuś przyrąbać.

Posted

[quote name='Jupi']no cóż to poczekam;)
pamietaj żeby nie było na za długo:cool3: :evil_lol:

Baa... zebym ja na to wplyw miala. Zobaczymy kiedy mnie tepsa wylaczy...

To szybko leć oglądać zdjęcia Uny i kandydata na jej męża :evil_lol: Byliśmy wspólnie na spacerku, zaraz wkleję fotki :evil_lol:

Marysiu - to moj faworyt ! :loveu: :lol:

O nieeee :shake: Honey będziesz musiała mi pocztą polską fotki wysyłać, uzalezniłaś mnie więc..... ;-)

Gonek, nie zartuj ! U nas poczta funkcjonuje jeszcze gorzej niz internet :shake:

Wcale Ci się nie dziwię, sama bym chętnie uciekła od Tepsy, tylko nie mam do kogo, tak to jest jak się mieszka na peryferiach...
Ale jak mi czasem wieczorami internet działa jak ze sterego durnego kawału pt Murzyn na pasach (jest-nie ma-jest-nie ma...), to mam ochotę wziąć siekierkę i komuś przyrąbać.

Hm... z tym 'przyrabaniem' to sie chetnie zgodze ! :evil_lol:

Czuje sie jakbym szla na odwyk. Zobaczymy jak (i czy) to przezyje. A za jakis czas - powtorka z rozrywki bedzie...tylko pytanie - kto mi na koniec swiata internet dostarczy ?

Posted

Witajto! :lol:

My pierwszy raz - przejrzałam tylko część galerii na razie bo jest straaasznie duża, ale psy cudowne i ten wężyk - ja bym chętnie pisała się na odwrażliwianie - z tym, że w drugą strone, żeby mi zbrzydły - bo mi w domu na takiego nie pozwalają, a są słodzie! :loveu:

... i mam pytania: :diabloti:
1. Jakie masz ziwerzaki? - nawet jeśli pisze gdzieś to mogło to się zmienić, a poza tym to na pewno nie uda mi się przeczytac całej galerii - jak coś ma ponad 200 stron to tylko fotki oglądam i do nich podpisy czytam, ale to wsio co zdołam :roll:
2. Skąd jesteście? - nie masz w profilu napisanego :mad: ...a chciałabym odwiedzić wężowidło, jak byś mi pozwoliła - tyle, że nie pojade na drugi koniec Polski, żeby węża pogłaskać :evil_lol:
3. Kiedy będą jakieś nowe fotki Twoich psów? ...mi już mało! - na pewno szybko się rozprawie z tą galerią :p

EDIT: doczytałam, że masz zniknąć, a my
nawet was jeszcze nie poznaliśmy :placz:

Posted

[quote name='Vogue']Kasiu !!!
Gratulacje:laola:
Twoje zdjecie zajelo III miejsce w styczniowym konkursie!!!

Dzieki Vogue ! :)

Rozbestwiona powodzeniem :cool3: i korzystajac z cudzego kompa w lutym zglosze tez fotke, a co... :evil_lol:

Caresse

Posted

[quote name='Honey']Dzieki Vogue ! :)

Rozbestwiona powodzeniem :cool3: i korzystajac z cudzego kompa w lutym zglosze tez fotke, a co... :evil_lol:

Caresse

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:bowska

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:bowska

Dzieki Alu :)
Ta 'bowska' panienka wygryzla mi dzisiaj dziure w scianie :mad: wrrrrrrr....

Posted

[quote name='Honey']Dzieki Alu :)
Ta 'bowska' panienka wygryzla mi dzisiaj dziure w scianie :mad: wrrrrrrr....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widać potrzebowała ...przestrzeni:p

Posted

Faktycznie bowska panieneczka - prosimy o więcej!!!!
Hehehe Honey ty pozwalasz takim młodym na trawę..???? :shake: a tak w ogóle skąd ty masz taką trawę :crazyeye:i słońce :-o

Ależ ona szybko rosną....

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
W gdańsku cudna wiosenna pogoda:D Zero śniegu, słonko grzeje, cudnie jest:)

To prawda, bylo slicznie, wiosennie :loveu:

Gonek, przyjezdzaj, pogoda sie podzielimy :lol: