Honey Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='diabelkowa']ja ogladam! ile ty masz psoow ?:> Juhuuu ! :multi: A juz myslalam, ze mnie wszyscy porzucili... ;) PS. Jakis czas temu zupelnie "na psy" zeszlam :cool3: i mam ich calkiem sporo :evil_lol: Quote
gonek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ech......:loveu: ale trafiła mu się wyżłomaniacka rodzinka :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko wziąąść iiii wymiętolićć Quote
Marysia_i_gończy Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Honey'] Bo psy, psze pani, to muszą znać swoje miesjce! :mad: :mad: :mad: Żadnych kanap! Zimny kąt i tyla :eviltong: (więcej fotek, więcej fotek! :lol:) Quote
Honey Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Bo psy, psze pani, to muszą znać swoje miesjce! :mad: :mad: :mad: Żadnych kanap! Zimny kąt i tyla :eviltong: (więcej fotek, więcej fotek! :lol:) Nie mam fotek... ale mam anegdotke :) Wlascicielka wyzej pokazanych bracco poszla z prezentem ( ktory teraz nazywa sie Yvan ) do swojego weterynarza na szczepienie. Ten pyta - to bracco moga byc czarne?? Ona na to - nie moga. A wet - to co to w takim razie jest ???? Quote
gonek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jak to co - Wy-braque-owany bracco :evil_lol: Quote
Honey Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='gonek']Jak to co - Wy-braque-owany bracco :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Czyli inaczej - Auvergnenseisoja :evil_lol: ( co to za dziwny jezyk... :roll: ) Quote
Honey Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Swoja droga ciekawe dlaczego na bracco nikt nie mowi, ze sa wybrakowane...? Czuje sie ...DYSKRYMINOWANA ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :pno ten to ma obstawe;) Ale Amerykany mają się super:loveu: Quote
Nugatowa Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 No chyba lepiej nie mogł trafić R*E*W*E*L*A*C*J*A:loveu: :loveu: Quote
sylrwia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Honey napisał(a):... Sylwia - a moj ! I to nie jedyny :cool1: O rany a co to je? To Twój pomysł mieć w domu do niczego nei przydatne sznurówki? Czy raczej drugiej połowy? A Prezencik ma wyborowe towarzystwo :loveu: Quote
Honey Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='sylrwia']O rany a co to je? To Twój pomysł mieć w domu do niczego nei przydatne sznurówki? Czy raczej drugiej połowy? A Prezencik ma wyborowe towarzystwo :loveu: Hm..hm.... to nie sznurowka ... zuuuupelnie inne gabaryty ! :evil_lol: To moje zamilowanie ;), a druga polowa je poprostu akceptuje :lol: Prezencik, podobnie jak reszta rodzenstwa, mam nadzieje, ze dobrze trafil :p Quote
Rauni Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 A ja chcę zobaczyć inne węże... A co, węże nie są tak wrażliwe jak jaszczury? Ale jaszczury mają łapki i niektóre wyglądają jak smoki :loveu: Fiński jest super, mam mocne postanowienie, że się go kiedyś nauczę :o) Nie ma to jak taki cakiem odjechany język, zgoła do niczego nie podobny (tzn. tak naprawdę pono podobny jest do węgierskiego, bo to jedna grupa). Małe braki superowe są nadal :loveu: Quote
Vogue Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Witaj Honey:multi: Weze tez z przyjemnoscia obejrze. Jednak na cos wiecej chyba bym nie miala odwagi:shake: Fajnie, ze wlasciciele maluchow przysylaja fotki i nadal mozemy je podziwiac:loveu: Quote
nathaniel Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Honey']:lol: :lol: :lol: ( co to za dziwny jezyk... :roll: ) Fajny jest :loveu: Quote
Honey Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Rauni']AA co, węże nie są tak wrażliwe jak jaszczury? Ale jaszczury mają łapki i niektóre wyglądają jak smoki :loveu: Wiekszosc wezy jest poprostu mniej wymagajaca od roznego rodzaju 'jaszczurow' ;) Tym drugim trzeba zapewnic np codzienna dostawe swierszczy czy innych pedrakow (co moze byc proste tylko wtedy, gdy sie ma ich hodowle albo...sklep zoologiczny ;) ), a jezeli gadziny sa roslinozerne - cale mnostwo zdrowej, nie pryskanej i zawsze 'frisch' zieleniny i trzeba sie do tego naprawde przylozyc, bo bledy zywieniowe wychodza szybko i sa trudne badz niemozliwe do naprawienia. A widzialam juz bidaki, ktore zeszly po salatce czy kielkach z marketu... A co do lapek... stado malych kociat moze sie zazwyczaj schowac, przy pazurach takiego czterolapego gada :lol: Reasumujac - lubie, podobaja mi sie itd ale wolalam za darmo oddac duzego 'smoka' komus, kto zobowiazal sie do porzadnej opieki nad nim, niz trzymac go w domu. Brak mi na to czasu. Małe braki superowe są nadal :loveu: No pewnie, ze nadal ! Myslalas, ze zbrzydna z czasem ? ;) :evil_lol: Quote
Honey Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Vogue - witaj ! :) Jak tam smutki - poszly precz ? Ze zdjec sie ciesze, bardzo mi na nich zalezy, chce obserwowac jak psiaki rosna i sie rozwijaja. nathaniel - skad wiesz? Nie mow, ze znasz... :crazyeye: Quote
nathaniel Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Honey napisał(a): nathaniel - skad wiesz? Nie mow, ze znasz... :crazyeye: Nie znam... bo do Katowic mi się dojeżdżać nie chce :diabloti: Podobuje mi się :) Quote
Honey Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 nathaniel napisał(a):Nie znam... bo do Katowic mi się dojeżdżać nie chce :diabloti: Podobuje mi się :) Hm... to ja juz chyba wole francuski ;) Quote
nathaniel Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dla mnie francuski za trudny ... tj. wymowa Nie potrafię, nie czuyłam się nigdy, a tu babka z włoskiego chcecie się nauczyć piosenki francuskiej? No i śpiewaliśmy :) Quote
Honey Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Wiesz, ja jestem wzrokowiec, pisania i czytania ucze sie blyskawicznie. Potrafie w ten sposob sama dosc szybko opanowac jezyk na tyle, by sie porozumiec. Z jednym 'ale' - porozumiec na pismie :evil_lol: Wymowa i rozumienie ze sluchu to niestety calkiem inna bajka.... Quote
Nugatowa Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 O widzę Honeyku, że robisz postępy we francuskim :multi: :multi: Quote
Honey Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Nugatowa']O widzę Honeyku, że robisz postępy we francuskim :multi: :multi: Taaak? A skad te wnioski ? :evil_lol: (moj francuski lezy i kwiczy... a wszystko ten chroniczny brak czasu...) PS. Klikniecie w Twoj baner przenosi mnie na strone glowna portalu zamiast do twojej galerii.... Quote
Vogue Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Honey napisał(a):Vogue - witaj ! :) Jak tam smutki - poszly precz ? Ze zdjec sie ciesze, bardzo mi na nich zalezy, chce obserwowac jak psiaki rosna i sie rozwijaja. Jest ok!! No i wreszcie zaczynamy ferie.:multi: Mialam juz dosc tego rannego wstawania. A za 3 dni mlody wyjezdza i zostajemy sami ze starszym synem. LUZ,BLUES:loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Witajcie :loveu:. Szkoda że odkryłam waszą galerię dopiero teraz :shake:. W poniedziałek koniec feri :placz:. I nie będzie mnie tak często na komputerze :placz::placz:. Ale i tak liczę na to że będę miać czas na odwiedzanie różnych galeri , w tym waszej :multi:. Quote
Jupi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Honey']Mala zmiana tematyki :razz: :crazyeye: ależ piekny, cudo:loveu: uwielbiam węże, chciałabym mieć gadzinę kiedyś pochwal się i pokaż cały swój gadzi zwierzyniec i napisz coś więcej o nich, długo je masz?w jakim sa wieku, chłopcy czy dziewczynki, maja imiona?czym je karmisz?wyciągasz z klatki, biezasz na ręce?psy jakoś na nie reagują? dużo pytań ale mnie zaskoczyłaś nie wiedziała że masz węże:-) Quote
Recommended Posts