Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='diabelkowa']ja ogladam! ile ty masz psoow ?:>

Juhuuu ! :multi:
A juz myslalam, ze mnie wszyscy porzucili... ;)

PS. Jakis czas temu zupelnie "na psy" zeszlam :cool3: i mam ich calkiem sporo :evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Bo psy, psze pani, to muszą znać swoje miesjce! :mad: :mad: :mad: Żadnych kanap! Zimny kąt i tyla :eviltong:

(więcej fotek, więcej fotek! :lol:)

Nie mam fotek... ale mam anegdotke :)
Wlascicielka wyzej pokazanych bracco poszla z prezentem ( ktory teraz nazywa sie Yvan ) do swojego weterynarza na szczepienie. Ten pyta - to bracco moga byc czarne?? Ona na to - nie moga. A wet - to co to w takim razie jest ????

Posted

[quote name='gonek']Jak to co -
Wy-braque-owany bracco :evil_lol:

:lol: :lol: :lol:
Czyli inaczej - Auvergnenseisoja :evil_lol:

( co to za dziwny jezyk... :roll: )

Posted

Honey napisał(a):
...
Sylwia - a moj ! I to nie jedyny :cool1:

O rany a co to je? To Twój pomysł mieć w domu do niczego nei przydatne sznurówki? Czy raczej drugiej połowy?

A Prezencik ma wyborowe towarzystwo :loveu:

Posted

[quote name='sylrwia']O rany a co to je? To Twój pomysł mieć w domu do niczego nei przydatne sznurówki? Czy raczej drugiej połowy?

A Prezencik ma wyborowe towarzystwo :loveu:

Hm..hm.... to nie sznurowka ... zuuuupelnie inne gabaryty ! :evil_lol:
To moje zamilowanie ;), a druga polowa je poprostu akceptuje :lol:

Prezencik, podobnie jak reszta rodzenstwa, mam nadzieje, ze dobrze trafil :p

Posted

A ja chcę zobaczyć inne węże...

A co, węże nie są tak wrażliwe jak jaszczury?
Ale jaszczury mają łapki i niektóre wyglądają jak smoki :loveu:

Fiński jest super, mam mocne postanowienie, że się go kiedyś nauczę :o) Nie ma to jak taki cakiem odjechany język, zgoła do niczego nie podobny (tzn. tak naprawdę pono podobny jest do węgierskiego, bo to jedna grupa).

Małe braki superowe są nadal :loveu:

Posted

Witaj Honey:multi:
Weze tez z przyjemnoscia obejrze.
Jednak na cos wiecej chyba bym nie miala odwagi:shake:
Fajnie, ze wlasciciele maluchow przysylaja fotki i nadal mozemy
je podziwiac:loveu:

Posted

[quote name='Rauni']AA co, węże nie są tak wrażliwe jak jaszczury?
Ale jaszczury mają łapki i niektóre wyglądają jak smoki :loveu:

Wiekszosc wezy jest poprostu mniej wymagajaca od roznego rodzaju 'jaszczurow' ;)
Tym drugim trzeba zapewnic np codzienna dostawe swierszczy czy innych pedrakow (co moze byc proste tylko wtedy, gdy sie ma ich hodowle albo...sklep zoologiczny ;) ), a jezeli gadziny sa roslinozerne - cale mnostwo zdrowej, nie pryskanej i zawsze 'frisch' zieleniny i trzeba sie do tego naprawde przylozyc, bo bledy zywieniowe wychodza szybko i sa trudne badz niemozliwe do naprawienia. A widzialam juz bidaki, ktore zeszly po salatce czy kielkach z marketu...
A co do lapek... stado malych kociat moze sie zazwyczaj schowac, przy pazurach takiego czterolapego gada :lol:
Reasumujac - lubie, podobaja mi sie itd ale wolalam za darmo oddac duzego 'smoka' komus, kto zobowiazal sie do porzadnej opieki nad nim, niz trzymac go w domu. Brak mi na to czasu.

Małe braki superowe są nadal :loveu:

No pewnie, ze nadal ! Myslalas, ze zbrzydna z czasem ? ;) :evil_lol:

Posted

Vogue - witaj ! :)
Jak tam smutki - poszly precz ?
Ze zdjec sie ciesze, bardzo mi na nich zalezy, chce obserwowac jak psiaki rosna i sie rozwijaja.

nathaniel - skad wiesz? Nie mow, ze znasz... :crazyeye:

Posted

Wiesz, ja jestem wzrokowiec, pisania i czytania ucze sie blyskawicznie. Potrafie w ten sposob sama dosc szybko opanowac jezyk na tyle, by sie porozumiec. Z jednym 'ale' - porozumiec na pismie :evil_lol: Wymowa i rozumienie ze sluchu to niestety calkiem inna bajka....

Posted

[quote name='Nugatowa']O widzę Honeyku, że robisz postępy we francuskim :multi: :multi:

Taaak? A skad te wnioski ? :evil_lol:
(moj francuski lezy i kwiczy... a wszystko ten chroniczny brak czasu...)

PS. Klikniecie w Twoj baner przenosi mnie na strone glowna portalu zamiast do twojej galerii....

Posted

Honey napisał(a):
Vogue - witaj ! :)
Jak tam smutki - poszly precz ?
Ze zdjec sie ciesze, bardzo mi na nich zalezy, chce obserwowac jak psiaki rosna i sie rozwijaja.

Jest ok!! No i wreszcie zaczynamy ferie.:multi:
Mialam juz dosc tego rannego wstawania.
A za 3 dni mlody wyjezdza i zostajemy sami ze starszym synem.
LUZ,BLUES:loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

Witajcie :loveu:. Szkoda że odkryłam waszą galerię dopiero teraz :shake:. W poniedziałek koniec feri :placz:. I nie będzie mnie tak często na komputerze :placz::placz:. Ale i tak liczę na to że będę miać czas na odwiedzanie różnych galeri , w tym waszej :multi:.

Posted

[quote name='Honey']Mala zmiana tematyki :razz:

:crazyeye: ależ piekny, cudo:loveu: uwielbiam węże, chciałabym mieć gadzinę kiedyś
pochwal się i pokaż cały swój gadzi zwierzyniec i napisz coś więcej o nich, długo je masz?w jakim sa wieku, chłopcy czy dziewczynki, maja imiona?czym je karmisz?wyciągasz z klatki, biezasz na ręce?psy jakoś na nie reagują?
dużo pytań ale mnie zaskoczyłaś nie wiedziała że masz węże:-)