Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Honey']

Nieźle, a nie miał zapędów aby oskubac z piórek??:cool3: Mój dziś mi jedno skrzydło kacze rozebrał na mniejsze części, przez nieuwage zostawiłam dzrzwi otwarte do pokoju:angryy:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Honey']Ala- bardzo mile w dotyku sa :p

Gonek - to nudne wciaz psy i psy i psy... :evil_lol:

Sylwia - a moj ! I to nie jedyny :cool1:
:pkiedyś miziałam i miałam na rączkach ...i milutki był ...zrobiłam sobie terapię ....bo bojałam troszkę:oops:

Posted

też miałam okazję 'podotykać' gada:evil_lol:, faktycznie fajna skóra, zdziwiona byłam że one takie gładkie i przyjemne w dotyku:razz:

Honey co Ty piszesz, wyżłowe stworki nigdy nie są nudne :shake::p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pkiedyś miziałam i miałam na rączkach ...i milutki był ...zrobiłam sobie terapię ....bo bojałam troszkę:oops:

Ja wszystkim chetnym przelamac opory moge zafundowac terapie :cool3:
Nooo, chyba ze ktos blednie jak sciana na sam dzwiek slowa waz :diabloti: Taki jest niezdatny do leczenia :evil_lol:

Posted

[quote name='gonek']też miałam okazję 'podotykać' gada:evil_lol:, faktycznie fajna skóra, zdziwiona byłam że one takie gładkie i przyjemne w dotyku:razz:

Honey co Ty piszesz, wyżłowe stworki nigdy nie są nudne :shake::p

Hehe, wyzlowe stworki potrafia byc nudne, podobnie jak wszystkie inne stwory. A precyzujac - nudne sa pewne czynnosci powtarzane na okraglo:roll: . Zwlaszcza te nie lubiane (jak akcja "szajse" na przyklad :evil_lol: )

Posted

O, jaki piękny wąż :o)

Ja bym chciała mieć jakiegoś jaszczura, tylko mam wrażenie, że obłędnie wymagające są takie zwierzątka, a ja jestem roztrzepana trochę, jeszcze by mi zmarzł albo się przegrzał albo wilgotność by się zrobiła nie taka i zwierzaczek kaput...

Posted

Honey napisał(a):
Ja wszystkim chetnym przelamac opory moge zafundowac terapie :cool3:
Nooo, chyba ze ktos blednie jak sciana na sam dzwiek slowa waz :diabloti: Taki jest niezdatny do leczenia :evil_lol:

Ja ja ja chce :eviltong: !

Posted

[quote name='Rauni']O, jaki piękny wąż :o)

Ja bym chciała mieć jakiegoś jaszczura, tylko mam wrażenie, że obłędnie wymagające są takie zwierzątka, a ja jestem roztrzepana trochę, jeszcze by mi zmarzł albo się przegrzał albo wilgotność by się zrobiła nie taka i zwierzaczek kaput...

Dlatego ja mam weze nie jaszczury ...

Ja ja ja chce :eviltong: !

Nie ma problemu :evil_lol:

Posted

alena napisał(a):
wpadlam sprawdzic czy nie ma jakis zdjec Kaszmirka...i co widze...te "potwory" przez ktore spac nie moglam... ;)

Wszelki duch Pana Boga chwali ! To Ty jeszcze pamietasz swoj login na dogo ?? :diabloti:

Posted

alena napisał(a):
Kitek, chwala Bogu jest tam taka opcja pamietaj moje logowanie albo przypomnij haslo... ;)
o potworach zdania nie zmienie :)

Bo Ty z tych jestes, co bledna jak sciana :evil_lol: