KaRa_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ale świetne mają te kurteczki:lol: :lol: :lol: Ach te psy maja wspanialoe zycie:loveu: Quote
gonek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A tu ciekawostka - filmiki o rasach - zobaczcie pointery i ich ogony :o (trzeba wejść w 'sporting dogs') http://animal.discovery.com/beyond/index.html?playerId=203719213&categoryId=211217098 Chłopaki jak się zamerykanizują tez tak będą miały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gonek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='alive']chyba wszystkie psy mają takie radosne spojrzenia jak się je ubierze :lol: Racja: http://wyzel.ozi.w.interia.pl/3/19.JPG :evil_lol: Quote
Rauni Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 alive napisał(a):chyba wszystkie psy mają takie radosne spojrzenia jak się je ubierze :lol: Wyjątkiem jest Sunday, która uwielbia być elegancka. Jak po sterylce nosiła ubranko pooperacyjne, to uwielbiała się w nie ubierać, sama wkładała łapki w rękawki, a zimowy kubrak też nosi z uśmiechem. Quote
alive Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='gonek']Racja: http://wyzel.ozi.w.interia.pl/3/19.JPG :evil_lol: a to moja "szczęśliwa" Czuszka :lol: - Honey przepraszam za samowolkę :oops: Quote
gonek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 alive napisał(a):a to moja "szczęśliwa" Czuszka :lol: - Honey przepraszam za samowolkę :oops: Łojezuuu jaka bida :loveu::calus: Quote
Vogue Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Witaj Kasiu!! Dzisiaj u nas tam cieplutko i slonecznie a ja mnie jakis wirus dopadl:placz: Amerykance super wygladaja w kubraczkac:loveu: Quote
Alicja Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 i jak tam z tym sexem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Honey napisał(a):Twoja polowa... :oops: Ups... zapomnialam..? Nieee ! To byla TWOJA PORZUCONA POLOWA ! O !! I wyjechala razem z zadkiem :evil_lol: Ja NIE PORZUCAŁAM mojej połowy! :mad: :mad: :mad: To Ty ją bezczelnie sprzedałaś :placz: :placz: :placz: Masz może chociaż jakieś wieści od niej? :roll: Quote
gonek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Właśnie właśnie co u niebieskich piesków słychać? :candle: Quote
Jupi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 a co tu tak pusto, z 10 strony Was wyciągam Quote
sylrwia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Może szalone niebieskie szczeniaczki zjadły kabel od internetu:evil_lol: Quote
Honey Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Pracy duzo, czasu malo, ot co... Ale kilka fotek wkleje, zanim znowu znikne ;) Quote
Honey Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Sniegowe juz byly, to jeszcze domowe :) Quote
Honey Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 I cos z serii BRAQUE I BRACCO :evil_lol: I zasluzony odpoczynek :) Quote
gonek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nooo w koońcuuu :p Ale fajnie że młody ma wyżełkowe towarzycho :D Quote
Marysia_i_gończy Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Honey żyje!! :multi: :multi: :multi: Jej braki też! :multi: :multi: :multi: Quote
Honey Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Honey żyje!! :multi: :multi: :multi: Jej braki też! :multi: :multi: :multi: Oooo, chwile mnie nie bylo i juz na mnie wszyscy krzyzyk postawili ? :razz: A stypa byla udana ? :evil_lol: Ps. nie wiem czy zauwazylas, ale to Twoja polowka jest na zdjeciach ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Honey'] Ps. nie wiem czy zauwazylas, ale to Twoja polowka jest na zdjeciach ;) Tak się przejęłam, że żyjesz, że nawet nie spojrzałam na zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: Ooo, zdjęcia!! :multi: :multi: :multi: Jaki piękny Prezencik na nich!! :multi: :loveu: :placz: :loveu: :placz: :loveu: :multi: :placz: Quote
Honey Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Tak się przejęłam, że żyjesz, że nawet nie spojrzałam na zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: Ooo, zdjęcia!! :multi: :multi: :multi: ................ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jupi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 boskie:loveu: fajnie że znalazłaś chwilkę:lol: tylko nie znikaj na zadługo Quote
Gazuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Piekne psiaki ;-) Mały jak drepta dzielnie z piórem! :lol: Quote
Honey Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Jupi'] boskie:loveu: fajnie że znalazłaś chwilkę:lol: tylko nie znikaj na zadługo Postaram sie nie znikac.... na za dlugo :razz: :evil_lol: Quote
Recommended Posts