sylrwia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Honey napisał(a):Noo.... ;) Jak pelnym speeedem w kolano uderza, to naprawde w powietrze mozna wyleciec...:evil_lol: Na taki snieg to można upadać:diabloti: Quote
Honey Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 sylrwia napisał(a):Na taki snieg to można upadać:diabloti: Jak kolano nie w ta co zwykle strone wygiete, to nawet trzeba... :diabloti: Quote
Nugatowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Honey napisał(a):Moje psy kochaja snieg :loveu: I dzikie w nim wyglupy :evil_lol: Ale psie uśmiechy :loveu: :loveu: Siedzać przed monitorem sama bym z nimi pobrykała :cool3: Quote
Honey Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Prezencik ze swoja nowa pania jest w drodze do domu, gdzie czekaja juz na niego dwa bracco italiano i niemiecki szorstki staruszek :) A mi na pocieszenie zostaly dwa robione recznie 'swieczniki'... Ladne , prawda ? :) Quote
sylrwia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Mój ulubieniec pojechał:roll: A świecznik super:lol: Quote
olcha Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Honey napisał(a):Prezencik ze swoja nowa pania jest w drodze do domu, gdzie czekaja juz na niego dwa bracco italiano i niemiecki szorstki staruszek :) A mi na pocieszenie zostaly dwa robione recznie 'swieczniki'... Ladne , prawda ? :) :crazyeye: Jakie piękne! Jak takie cudo się ręcznie robi?? Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Honey napisał(a):Prezencik ze swoja nowa pania jest w drodze do domu, gdzie czekaja juz na niego dwa bracco italiano i niemiecki szorstki staruszek :) A mi na pocieszenie zostaly dwa robione recznie 'swieczniki'... Ladne , prawda ? :) :razz:a gdzie pojechal maluszek..... Swiecznik debeściarski cudo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a gdzie pojechal maluszek..... Maluszek bedzie teraz szczekal w dziwnym jezyku... finski na niego mowia :razz: Quote
Honey Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 olcha napisał(a)::crazyeye: Jakie piękne! Jak takie cudo się ręcznie robi?? Sa takie srodki do wytrawiania szkla, np. nakleja sie folie tam gdzie ma zostac przezroczyste szklo, a reszte sie smaruje srodkiem, ktory je zmatowi. To tak w duzym uproszczeniu :) Quote
Honey Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Ps. znow potwierdza mi sie zasada - im dalej wyjada psy, tym lepszy i czestszy mam kontakt z wlascicielami :lol: Quote
gonek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Honey napisał(a): Super fotka :loveu: Normalnie sielanka że sama bym się chciała wyadoptować do tego USA :evil_lol: Honey czy ty planujesz jakieś wystawy w tym roku? Quote
sylrwia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Honey']Chouchou i Champion :loveu: Patrząc na te zdjęcia to naprawde super, że wyjechały razem:loveu: Zastanawia mnie tylko jak Pan będzie je brał na kolanka jak podrosną:diabloti: Quote
Hania Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Honey']Chouchou i Champion :loveu: Aaaaaaaaaaaaa - ja też chcę być sprzedana w takie miejsce!! Quote
Rauni Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 O, fuksiarze, ocean mają :) W ogóle zresztą widać, że mają jak pączki w maśle :) Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :loveu::loveu::loveu:super że bąble razem pojechały ...szczęściarze ...i pańciostwo i błękitki;) To prezencik nie tak daleko wyjechał jak do Finlandii;) Quote
KaRa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ale swietnie one maja za tym oceanem az im zazdroszcze:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Honey Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Gonek - jeszcze nic konkretnego nie zaplanowalam. Tak duzo roznych zadan do wykonania w tym roku i tak malo czasu... Zastanawia mnie tylko jak Pan będzie je brał na kolanka jak podrosną:diabloti: Sylrwia - na zmiane :evil_lol: Hania, Rauni, Kara - ja tez im troszeczke zazdroszcze :p Tej pogody nad oceanem najbardziej ! Czasami tak sobie mysle, ze moje psy maja lepiej niz ja :evil_lol: Alu, prezencik dotarl w nocy do domu, szorstki niemiec podobno go natychmiast pokochal, a bracco na razie nieufnie obwa****a zastanawiajac sie co to takiego jest :evil_lol: A tu kolejna parka :) Quote
Honey Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Zdjecia Carata, niestety robione telefonem komorkowym, ale wazne, ze sa i ze dostaje co kilka dni nowe :) Quote
Honey Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 I na koniec Chevalier ze swoja ulubiona zabawka :lol: Quote
Rauni Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Honey']I na koniec Chevalier ze swoja ulubiona zabawka :lol: Ale CZAAAAAAD! Chevalier pogromca tygrysów! Ja chcę taką zabawkę! (wybudowałabym sobie do niej kominek... tygrys musi leżeć przed kominkiem...). Quote
gonek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Honey to daj cynk jak będziesz się gdzieś wybierała :-) bo ja muszę wymiętolić pewne unikalne wyżlaste pieski :evil_lol: A fotki z nowych domków świetne :-) Pogromca tygrysów rewela :razz: Quote
gonek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Rauni napisał(a): Ja chcę taką zabawkę! (wybudowałabym sobie do niej kominek... tygrys musi leżeć przed kominkiem...). Do Viga dobuduj kominek! Będziesz miała hiperaktywną skórę dzikiego zwierza przy kominku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hania Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Honey']I na koniec Chevalier ze swoja ulubiona zabawka :lol: Po prostu piękne.... Quote
gochgoch Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Honey napisał(a):Prezencik ze swoja nowa pania jest w drodze do domu, gdzie czekaja juz na niego dwa bracco italiano i niemiecki szorstki staruszek :) O KURCZE!!!! TEż TAK KIEDYś BęDę MIAłA!!!!! Dwa bracco, dwa Braque, dwa weimary.....i może jeszcze jakies dwa... Quote
Recommended Posts