Honey Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 sylrwia napisał(a):Tak po amerykańsku:evil_lol: w zależności od humoru i pogody:evil_lol: No fakt, tam maja troche inna mentalnosc ;) Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Honey napisał(a):Moj pupilek i jego najlepszy kumpel rosna jak na drozdzach i probuja ponadgryzac wszystkie kable, ktore napotkaja na swojej drodze :evil_lol: Maja sie swietnie i podobno te dwa male zboje sa uwielbiane przez wszystkich. Milo to slyszec :) (fotek dostalam wiecej, ale na pozostalych szaleja i tylko rozmyte plamy widac... :lol: ) o dziwo lisiego ogona jeszcze nie zjadly :-o a ich ulubiony pan nieodmiennie im towarzyszy :) i moj skarb :loveu: , ktory faktycznie sie na wysokosc wyciagnal ! Na fotkach maja 9 tygodni.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:cudeńka dobrze że sa w dwojkę ...tak im raźniej;) Quote
Jupi Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 O jest mój ślicznotek ulubiony:multi: :loveu: bardzo miło z Amerykańców strony że Tobie i nam:lol: fotki przesyłają:lol: Quote
Honey Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Jupi napisał(a):O jest mój ślicznotek ulubiony:multi: :loveu: bardzo miło z Amerykańców strony że Tobie i nam:lol: fotki przesyłają:lol: Prawda? To bardzo mili Amerykanie :lol: :lol: :lol: Quote
Honey Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Moje psy kochaja snieg :loveu: I dzikie w nim wyglupy :evil_lol: Quote
Honey Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 I potrecik hrabianki, ktora jeszcze dluugo u nas zostanie :) I dwie hrabianki ;) Quote
gonek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Honey napisał(a):Moje psy kochaja snieg :loveu: I dzikie w nim wyglupy :evil_lol: OO jak ja kocham takie rozwianoucholcowe fotki :loveu::laugh2_2:ta ciemniejsza to Aycha? u mnie łyżwiasty nadal szaleje po śniegu natomiast młoda się na śnieg poważnie obraziła bo jej 'okulkował' łapy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 gonek napisał(a):OO jak ja kocham takie rozwianoucholcowe fotki :loveu::laugh2_2:ta ciemniejsza to Aycha? u mnie łyżwiasty nadal szaleje po śniegu natomiast młoda się na śnieg poważnie obraziła bo jej 'okulkował' łapy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak, to Aycha. a ta druga to Brume. Zrobilas zdjecia obrazonej "okulkowanej" ? Ja je chce zobaczyc !!! :evil_lol: (ide sprawdzic, moze cos na Twoim blogu znajde :lol: ) Edit - bylam ,sprawdzilam, nie ma sniegowych zdjec :placz: :placz: :placz: Quote
Jupi Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 a ja uwielbiam fotki z psimi wygupami:lol: ucholce boskie:loveu: Quote
gochgoch Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 boskie szaleństwa...skadś to znam..:loveu: ( z resztą mój staruszek dalmatyńczyk podobnie na śniegu się prezentował..tylko ucholce krótsze...) aż mi żal, że Hugol nie ma takiej ekipy do szaleństw.. trochę próbujemy mu ją zastąpić....ale wiesz jak to jest...nie te prędkości...:evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Honey napisał(a):I potrecik hrabianki, ktora jeszcze dluugo u nas zostanie :) I dwie hrabianki ;) Obie panny sliczne:loveu: Ale szaleja:lol: :lol: :lol: moj wyzelek tez szaleje na sniegu te nakrapiane tak to chyba lubia:lol: :evil_lol: Quote
gonek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Honey napisał(a):Tak, to Aycha. a ta druga to Brume. Zrobilas zdjecia obrazonej "okulkowanej" ? Ja je chce zobaczyc !!! :evil_lol: (ide sprawdzic, moze cos na Twoim blogu znajde :lol: ) Edit - bylam ,sprawdzilam, nie ma sniegowych zdjec :placz: :placz: :placz: Aycha chyba ściemniała? Zdrobiłam, właśnie się akumulatorki ładują, więc za godzinkę wstawię. Ale nic ciekawego, biały łaciaty placek w śniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Patka napisał(a):ale bosko na sniegu wyglądają!!! Uwielbiam ich widok na sniegu. Sa takie monochromatyczne :evil_lol: Quote
Honey Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 gochgoch napisał(a): boskie szaleństwa...skadś to znam..:loveu: ( z resztą mój staruszek dalmatyńczyk podobnie na śniegu się prezentował..tylko ucholce krótsze...) aż mi żal, że Hugol nie ma takiej ekipy do szaleństw.. trochę próbujemy mu ją zastąpić....ale wiesz jak to jest...nie te prędkości...:evil_lol::evil_lol: Wiem i musze Ci powiedziec, ze strasznie sie ciesze, ze az dwie rodziny zdecydowaly sie zabrac po dwa maluchy. Czlowiek psu drugiego psa nie zastapi. Te wspolne zapasy, gonitwy, podgryzanie... :) Quote
Honey Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 KaRa_TC napisał(a):Obie panny sliczne:loveu: Ale szaleja:lol: :lol: :lol: moj wyzelek tez szaleje na sniegu te nakrapiane tak to chyba lubia:lol: :evil_lol: Chyba tak ;) Ale od kiedy sie "zaszczurkowalas" na calego, fotek pieskow jakby troche mniej u Ciebie ;) ( za to z imprez calkiem sporo :evil_lol: ) Quote
Honey Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 gonek napisał(a):Aycha chyba ściemniała? Zdrobiłam, właśnie się akumulatorki ładują, więc za godzinkę wstawię. Ale nic ciekawego, biały łaciaty placek w śniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za godzinke polece je ogladac :multi: Aycha faktycznie jeszcze troche sciemniala :) Quote
KaRa_ Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Honey napisał(a):Chyba tak ;) Ale od kiedy sie "zaszczurkowalas" na calego, fotek pieskow jakby troche mniej u Ciebie ;) ( za to z imprez calkiem sporo :evil_lol: ) Dzisiaj im zrobilam duuuzo bo z mordek im usmiech nie schodzil na widok sniegu;) Lecz album cos mnie nie slucha:lol: A co do imprez no przeciez karnawal jest:evil_lol: Quote
Honey Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 KaRa_TC napisał(a):Dzisiaj im zrobilam duuuzo bo z mordek im usmiech nie schodzil na widok sniegu;) Lecz album cos mnie nie slucha:lol: A co do imprez no przeciez karnawal jest:evil_lol: No fakt, karnawal... Widzisz, ja juz stara baba jestem i nawet nie zauwazylam, kiedy z imprez wyroslam :razz: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Honey napisał(a):No fakt, karnawal... Widzisz, ja juz stara baba jestem i nawet nie zauwazylam, kiedy z imprez wyroslam :razz: :evil_lol: Jaka tam stara baba , na Dogomani wszyscy maja po 16lat jak ktos to powiedzial kiedys:lol: :lol: :lol: Quote
Honey Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 KaRa_TC napisał(a):Jaka tam stara baba , na Dogomani wszyscy maja po 16lat jak ktos to powiedzial kiedys:lol: :lol: :lol: Ekhm...hm... zapomnialam ! :lol: :lol: :lol: Quote
Vogue Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Honey napisał(a): I dwie hrabianki ;) Sliczne dziewczyny!!! Quote
Honey Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Dzis tylko przez chwile swiecilo sloneczko... Pozniej zaslonily je wstretne chmurzyska... Quote
sylrwia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Honey napisał(a):Dzis tylko przez chwile swiecilo sloneczko... Pozniej zaslonily je wstretne chmurzyska... Bombowe pogonie :loveu: Quote
Honey Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 sylrwia napisał(a):Bombowe pogonie :loveu: Noo.... ;) Jak pelnym speeedem w kolano uderza, to naprawde w powietrze mozna wyleciec...:evil_lol: Quote
Recommended Posts