Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Honey napisał(a):
Moj pupilek i jego najlepszy kumpel rosna jak na drozdzach i probuja ponadgryzac wszystkie kable, ktore napotkaja na swojej drodze :evil_lol:
Maja sie swietnie i podobno te dwa male zboje sa uwielbiane przez wszystkich. Milo to slyszec :)

(fotek dostalam wiecej, ale na pozostalych szaleja i tylko rozmyte plamy widac... :lol: )

o dziwo lisiego ogona jeszcze nie zjadly :-o

a ich ulubiony pan nieodmiennie im towarzyszy :)

i moj skarb :loveu: , ktory faktycznie sie na wysokosc wyciagnal !

Na fotkach maja 9 tygodni.
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:cudeńka
dobrze że sa w dwojkę ...tak im raźniej;)

Posted

Jupi napisał(a):
O jest mój ślicznotek ulubiony:multi: :loveu:

bardzo miło z Amerykańców strony że Tobie i nam:lol: fotki przesyłają:lol:

Prawda? To bardzo mili Amerykanie :lol: :lol: :lol:

Posted

Honey napisał(a):
Moje psy kochaja snieg :loveu:
I dzikie w nim wyglupy :evil_lol:

OO jak ja kocham takie rozwianoucholcowe fotki :loveu::laugh2_2:ta ciemniejsza to Aycha?

u mnie łyżwiasty nadal szaleje po śniegu natomiast młoda się na śnieg poważnie obraziła bo jej 'okulkował' łapy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

gonek napisał(a):
OO jak ja kocham takie rozwianoucholcowe fotki :loveu::laugh2_2:ta ciemniejsza to Aycha?

u mnie łyżwiasty nadal szaleje po śniegu natomiast młoda się na śnieg poważnie obraziła bo jej 'okulkował' łapy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak, to Aycha. a ta druga to Brume.

Zrobilas zdjecia obrazonej "okulkowanej" ? Ja je chce zobaczyc !!! :evil_lol:

(ide sprawdzic, moze cos na Twoim blogu znajde :lol: )

Edit - bylam ,sprawdzilam, nie ma sniegowych zdjec :placz: :placz: :placz:

Posted

boskie szaleństwa...skadś to znam..:loveu: ( z resztą mój staruszek dalmatyńczyk podobnie na śniegu się prezentował..tylko ucholce krótsze...)
aż mi żal, że Hugol nie ma takiej ekipy do szaleństw.. trochę próbujemy mu ją zastąpić....ale wiesz jak to jest...nie te prędkości...:evil_lol::evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
I potrecik hrabianki, ktora jeszcze dluugo u nas zostanie :)

I dwie hrabianki ;)

Obie panny sliczne:loveu:

Ale szaleja:lol: :lol: :lol: moj wyzelek tez szaleje na sniegu te nakrapiane tak to chyba lubia:lol: :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Tak, to Aycha. a ta druga to Brume.

Zrobilas zdjecia obrazonej "okulkowanej" ? Ja je chce zobaczyc !!! :evil_lol:

(ide sprawdzic, moze cos na Twoim blogu znajde :lol: )

Edit - bylam ,sprawdzilam, nie ma sniegowych zdjec :placz: :placz: :placz:

Aycha chyba ściemniała?

Zdrobiłam, właśnie się akumulatorki ładują, więc za godzinkę wstawię. Ale nic ciekawego, biały łaciaty placek w śniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

gochgoch napisał(a):

boskie szaleństwa...skadś to znam..:loveu: ( z resztą mój staruszek dalmatyńczyk podobnie na śniegu się prezentował..tylko ucholce krótsze...)
aż mi żal, że Hugol nie ma takiej ekipy do szaleństw.. trochę próbujemy mu ją zastąpić....ale wiesz jak to jest...nie te prędkości...:evil_lol::evil_lol:

Wiem i musze Ci powiedziec, ze strasznie sie ciesze, ze az dwie rodziny zdecydowaly sie zabrac po dwa maluchy. Czlowiek psu drugiego psa nie zastapi. Te wspolne zapasy, gonitwy, podgryzanie... :)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Obie panny sliczne:loveu:

Ale szaleja:lol: :lol: :lol: moj wyzelek tez szaleje na sniegu te nakrapiane tak to chyba lubia:lol: :evil_lol:

Chyba tak ;)
Ale od kiedy sie "zaszczurkowalas" na calego, fotek pieskow jakby troche mniej u Ciebie ;) ( za to z imprez calkiem sporo :evil_lol: )

Posted

gonek napisał(a):
Aycha chyba ściemniała?

Zdrobiłam, właśnie się akumulatorki ładują, więc za godzinkę wstawię. Ale nic ciekawego, biały łaciaty placek w śniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Za godzinke polece je ogladac :multi:

Aycha faktycznie jeszcze troche sciemniala :)

Posted

Honey napisał(a):
Chyba tak ;)
Ale od kiedy sie "zaszczurkowalas" na calego, fotek pieskow jakby troche mniej u Ciebie ;) ( za to z imprez calkiem sporo :evil_lol: )

Dzisiaj im zrobilam duuuzo bo z mordek im usmiech nie schodzil na widok sniegu;) Lecz album cos mnie nie slucha:lol: A co do imprez no przeciez karnawal jest:evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Dzisiaj im zrobilam duuuzo bo z mordek im usmiech nie schodzil na widok sniegu;) Lecz album cos mnie nie slucha:lol: A co do imprez no przeciez karnawal jest:evil_lol:

No fakt, karnawal... Widzisz, ja juz stara baba jestem i nawet nie zauwazylam, kiedy z imprez wyroslam :razz: :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
No fakt, karnawal... Widzisz, ja juz stara baba jestem i nawet nie zauwazylam, kiedy z imprez wyroslam :razz: :evil_lol:

Jaka tam stara baba , na Dogomani wszyscy maja po 16lat jak ktos to powiedzial kiedys:lol: :lol: :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Jaka tam stara baba , na Dogomani wszyscy maja po 16lat jak ktos to powiedzial kiedys:lol: :lol: :lol:

Ekhm...hm... zapomnialam ! :lol: :lol: :lol: