Honey Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Vogue - tylko jedno, ale za to z dedykacja ;) :lol: (juz edytuje - z dedykacja dla wszystkich jej milosnikow :D) Quote
Vogue Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dzieki!!!! Jest piekna:loveu: :loveu: Ona i Amadeus to moi faworyci:loveu: Quote
Saskja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 No a Honey, jak będziesz kryć Herkę, to poszukasz jej takiego ciemnego kawalera? Quote
Honey Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Saskja napisał(a):No a Honey, jak będziesz kryć Herkę, to poszukasz jej takiego ciemnego kawalera? I bez ciemnego kawalera wiekszosc jej dzieci powinna miec takie umaszczenie jak Hera. :) Quote
gochgoch Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Honey']Vogue - tylko jedno, ale za to z dedykacja ;) :lol: (juz edytuje - z dedykacja dla wszystkich jej milosnikow :D) masz szczęście, że edytowałaś....:mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale tu cudeńka pokazują:loveu: Quote
Honey Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 gochgoch napisał(a):masz szczęście, że edytowałaś....:mad::mad::mad: No wlasnie, edytowalam, wiec czemu mi grozisz ? I to kijem ?! Przstrasze sie, uciekne i juz nie wroce.....:-( Quote
Honey Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:ale tu cudeńka pokazują:loveu: A tam zaraz cudenka ;), francuskie pieski i tyle :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Honey']A tam zaraz cudenka ;), francuskie pieski i tyle :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:takie tam francuskie psieski...... Quote
Jupi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 piękności:loveu: apropo czarny pies+śnieg+foto=tragedia:evil_lol: skąd ja to znam:evil_lol: Quote
Honey Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Jupi'] piękności:loveu: apropo czarny pies+śnieg+foto=tragedia:evil_lol: skąd ja to znam:evil_lol: Hehe, no wlasnie... :lol: Quote
sylrwia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Honey a masz maluchy na sniegu?? Czy może za zimno? Quote
Rauni Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 O, fajnie, dużo ładnych zdjęć :loveu: Ale śnieg to ja bym wolała, żeby u Ciebie został chyba, nie jestem taką znowu fanką śniegu (chociaż ma jedną dobrą cechę: czyści spaniela, jak się spaniel trochę przez kopny śnieg poprzedziera :)). Quote
Honey Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)jak tam nakrapiane na śniegu:razz: Nakrapiane na sniegu sie maskuja ! Dzis ich nie wypatrzylam, wiec i fotek niet :razz: :evil_lol: Quote
gonek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 My też mamy duuuuużo śniegu :multi: i się cieszymy bo i ja i psy śniegolubne:sweetCyb: a ja dziś odkryłam że moja Jopencja jest bruudna :oops: natomiast Ozi tradycyjnie rozpoczął sezon śniegowy - rozwalił łape :shake: Quote
Honey Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 gonek napisał(a):My też mamy duuuuużo śniegu :multi: i się cieszymy bo i ja i psy śniegolubne:sweetCyb: a ja dziś odkryłam że moja Jopencja jest bruudna :oops: natomiast Ozi tradycyjnie rozpoczął sezon śniegowy - rozwalił łape :shake: Brzydka pani, pieska nie kapie.. :evil_lol: A te rozwalone lapy to prawdziwa plaga teraz...:shake: Quote
gonek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Tak sobie myślę że jak ją wykąpię to jej na śniegu nie dojrzę i fotki nie zrobię... więc się zastanawiam :eviltong: Ozi rozwala łapy dość często, ale przy jego wariackim bieganiu to się wcale nie dziwię. Taki ma styl :evil_lol: A najlepsze że on się tymi rozwalonymi łapami nie przejmuje jakby nic nie czuł :-o Dzisiaj sobie przeciął płytko poduchę i koło pazura mocno, zabandażowałam i włożyłam w buta łapę a ten nadal biega jakby nic się nie stało:-o Honey napisał(a):Vogue - tylko jedno, ale za to z dedykacja ;) :lol: (juz edytuje - z dedykacja dla wszystkich jej milosnikow :D) Ale ładna dziewczynka :loveu: Quote
Honey Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Moj pupilek i jego najlepszy kumpel rosna jak na drozdzach i probuja ponadgryzac wszystkie kable, ktore napotkaja na swojej drodze :evil_lol: Maja sie swietnie i podobno te dwa male zboje sa uwielbiane przez wszystkich. Milo to slyszec :) (fotek dostalam wiecej, ale na pozostalych szaleja i tylko rozmyte plamy widac... :lol: ) o dziwo lisiego ogona jeszcze nie zjadly :-o a ich ulubiony pan nieodmiennie im towarzyszy :) i moj skarb :loveu: , ktory faktycznie sie na wysokosc wyciagnal ! Na fotkach maja 9 tygodni. Quote
Vogue Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 o dziwo lisiego ogona jeszcze nie zjadly :-o a ich ulubiony pan nieodmiennie im towarzyszy :) i moj skarb :loveu: , ktory faktycznie sie na wysokosc wyciagnal ! Na fotkach maja 9 tygodni. :multi: :multi: Kochane amerykance :multi: :multi: Quote
Vogue Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Chouchou (JAX) swietnie wyglada w szeleczkach:lol: :lol: Quote
Honey Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Vogue napisał(a):Chouchou (JAX) swietnie wyglada w szeleczkach:lol: :lol: Hehe, na dwoch fotkach byly w czerwonych, a na innych - w czarnych. Czyzby tamte zezarly ? :cool3: :evil_lol: Quote
Vogue Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Honey napisał(a):Hehe, na dwoch fotkach byly w czerwonych, a na innych - w czarnych. Czyzby tamte zezarly ? :cool3: :evil_lol: Pewnie maja kilka i zakladaja w zaleznosci od okolicznosci:lol: Eleganciki:evil_lol: Quote
sylrwia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Vogue napisał(a):Pewnie maja kilka i zakladaja w zaleznosci od okolicznosci:lol: Eleganciki:evil_lol: Tak po amerykańsku:evil_lol: w zależności od humoru i pogody:evil_lol: Quote
Recommended Posts