gonek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Honey']Na zakonczenie 'dnia obfitosci' ;) jeszcze maluchy. Szalejace w domu Widzę tu agilitomiszcza :crazyeye: świetna fotka :p Quote
Honey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Wlasnie dostalam list z Ameryki, ze psiury maja sie swietnie, rosna w oczach, snieg lezy, a plaszczyki dla nich jeszcze nie dotarly :evil_lol: No i znalazla sie waliza wlascicielki. Wiecie co sie okazalo? Ze kontrola niemiecka ( a na lotniskach juz fiola maja i paranoje ) przeswietlajac kufer zobaczyla psie zarcie, ktore im dalam i wziela je za zabronione i niebezpieczne materialy ! :crazyeye: (pewnie wybuchowe...) No i potrzebowali dwa tygodnie, zeby stwierdzic, ze to tylko Hundefutter..... Paranoja ! Quote
sylrwia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Honey']Dokladnie po raz pierwszy. Bo po raz pierwszy od kilku tygodni nie wialo i nie lalo przez chwile... No tak pogoda nas nie rozpieszcza:cool1: [quote name='Honey']A tu - "polowanie na lisa" :razz: Juz gdzieś widziałam to zdjecie jest fajnie zrobione:p Quote
Honey Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Panienki z okienka, czyli fotki robione 'na lenia' ;) Ps. jak widac - mamy zime... Quote
Honey Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 I ciag dalszy lenia, tym razem przez szybe ;) :evil_lol: Brumchen Aycha Hera I trzy tajniaczki, mysla, ze zza suchych badyli ich nie widac :evil_lol: Quote
Elitesse Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ale fruwaki :loveu: tutaj temeramentem bardziej odpowiadaja moim wiercipieta:eviltong: jak one stoja ! :crazyeye: ja jak chcialabym swoim zrobic taka fote to bym im musiala betonowe buiki zafundowac :evil_lol: a i tak by sie pewno poruszyly :diabloti: Quote
Honey Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Vogue'] :loveu: Pelna synchronizacja:loveu: Witaj Vogue :) Jak tam nastroj dzisiaj, mam nadzieje, ze dobry ? :) Quote
Elitesse Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Honey na jakie polowania sa uzywane twoje laciatki ? ( tzn do zcego sluza) Quote
Vogue Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Pogoda przepiekna to i humor lepszy:evil_lol: No i na szczescie jest coraz lepiej. Chorobska powoli odchodza precz:lol: Quote
gonek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Honey']Panienki z okienka, czyli fotki robione 'na lenia' ;) Ps. jak widac - mamy zime... łojeju :loveu::loveu::loveu: jakie mordziuchy kochane Macie śnieg :-O I ona tak spokojnie stoją, bez korbowania? Czy to fotka 'po' :evil_lol: Quote
Honey Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Elitesse napisał(a):Honey na jakie polowania sa uzywane twoje laciatki ? ( tzn do zcego sluza) To wszechstronne burki, czyli pracujace przed i po strzale. W polowaniach na ptactwo znajda, wystawia i zaaportuja strzelona zwierzyne, znajda zbarczona i przyniosa. Z ladu i z wody. Szkodnika (np lisa) zdlawia i przyniosa, swietnie pracuja dolnym wiatrem, czyli jako tropowce. Vogue napisał(a):Pogoda przepiekna to i humor lepszy:evil_lol: No i na szczescie jest coraz lepiej. Chorobska powoli odchodza precz:lol: To sie ciesze ! Troche slonka i od razu czlowiek inaczej na zycie patrzy :p gonek napisał(a):łojeju :loveu::loveu::loveu: jakie mordziuchy kochane Macie śnieg :-O I ona tak spokojnie stoją, bez korbowania? Czy to fotka 'po' :evil_lol: Nie, to fotki pod tytulem: no czemu tam stoisz??? Chodz tu do nas ! :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Honey napisał(a):To wszechstronne burki, czyli pracujace przed i po strzale. W polowaniach na ptactwo znajda, wystawia i zaaportuja strzelona zwierzyne, znajda zbarczona i przyniosa. Z ladu i z wody. Szkodnika (np lisa) zdlawia i przyniosa, swietnie pracuja dolnym wiatrem, czyli jako tropowce. Uniwersalne sa:lol: Quote
sylrwia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Honey u Was naprawde jest zima?? Czy to może stare zdjęcia? Quote
Honey Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 sylrwia napisał(a):Honey u Was naprawde jest zima?? Czy to może stare zdjęcia? Nie ! Wczoraj trawa, a dzis - snieg po kostki ! Quote
Honey Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='sylrwia']Ja chcem snieg!!!! :lol: :lol: :lol: A ja wlasnie przezwyciezylam lenia i wyszlam na zewnatrz, pogoda mnie wywabila ;) Napstrykalam psiskom zdjec, no i obfocilam Amadeusa, zeby miec pamiatke jak wygladal w swoje drugie urodzinki ! PS. choc raz u mnie jest ladniej, a nie wciaz brzydko i brzydko ! :razz: :evil_lol: Quote
Jupi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dobre:evil_lol: ale u Was śnieżnie:crazyeye: u nas dzisiaj tylko mrozik, ale ładna pogoda super słonko świeci:lol: Quote
Honey Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Mamy snieg, sloneczko i nie ma wiatru ! :multi: Przyzwoita pogoda po raz pierwszy od .. juz nie pamietam od kiedy... ;) Moj dwulatek :) Quote
Vogue Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Powtorze, bo Amadeus jest naprawde przepiekny:loveu: Warto popatrzec:loveu: Quote
Vogue Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Honey!!!! A gdzie Herka?? Pokaz dziewczynke:lol: Quote
Honey Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Moje malenkie (kiedy to bylo, ze bylo malenkie?..) Brumsiatko z Aycha i Aycha solo Quote
Honey Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Vogue napisał(a):Honey!!!! A gdzie Herka?? Pokaz dziewczynke:lol: Herka ? Hm.. tego czarnego diabla uchwycic na bialym sniego, tak zeby cos zdatnego do ogladania wyszlo..to naprawde sztuka. Zobacze, czy sie cos da wybrac :roll: Quote
gochgoch Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 toż to sielanka!!!!! a ja chcę Herkę!!!!!!!:loveu::loveu: proszęęęęę!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts