Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie dostalam list z Ameryki, ze psiury maja sie swietnie, rosna w oczach, snieg lezy, a plaszczyki dla nich jeszcze nie dotarly :evil_lol:

No i znalazla sie waliza wlascicielki. Wiecie co sie okazalo? Ze kontrola niemiecka ( a na lotniskach juz fiola maja i paranoje ) przeswietlajac kufer zobaczyla psie zarcie, ktore im dalam i wziela je za zabronione i niebezpieczne materialy ! :crazyeye: (pewnie wybuchowe...)
No i potrzebowali dwa tygodnie, zeby stwierdzic, ze to tylko Hundefutter.....
Paranoja !

Posted

[quote name='Honey']Dokladnie po raz pierwszy. Bo po raz pierwszy od kilku tygodni nie wialo i nie lalo przez chwile...

No tak pogoda nas nie rozpieszcza:cool1:

[quote name='Honey']A tu - "polowanie na lisa" :razz:

Juz gdzieś widziałam to zdjecie jest fajnie zrobione:p

Posted

I ciag dalszy lenia, tym razem przez szybe ;) :evil_lol:

Brumchen

Aycha

Hera

I trzy tajniaczki, mysla, ze zza suchych badyli ich nie widac :evil_lol:

Posted

ale fruwaki :loveu: tutaj temeramentem bardziej odpowiadaja moim wiercipieta:eviltong:

jak one stoja ! :crazyeye: ja jak chcialabym swoim zrobic taka fote to bym im musiala betonowe buiki zafundowac :evil_lol: a i tak by sie pewno poruszyly :diabloti:

Posted

[quote name='Honey']Panienki z okienka,
czyli fotki robione 'na lenia' ;)

Ps. jak widac - mamy zime...
łojeju :loveu::loveu::loveu: jakie mordziuchy kochane
Macie śnieg :-O I ona tak spokojnie stoją, bez korbowania? Czy to fotka 'po' :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
Honey na jakie polowania sa uzywane twoje laciatki ? ( tzn do zcego sluza)

To wszechstronne burki, czyli pracujace przed i po strzale. W polowaniach na ptactwo znajda, wystawia i zaaportuja strzelona zwierzyne, znajda zbarczona i przyniosa. Z ladu i z wody. Szkodnika (np lisa) zdlawia i przyniosa, swietnie pracuja dolnym wiatrem, czyli jako tropowce.

Vogue napisał(a):
Pogoda przepiekna to i humor lepszy:evil_lol:
No i na szczescie jest coraz lepiej. Chorobska powoli odchodza precz:lol:

To sie ciesze !
Troche slonka i od razu czlowiek inaczej na zycie patrzy :p

gonek napisał(a):
łojeju :loveu::loveu::loveu: jakie mordziuchy kochane
Macie śnieg :-O I ona tak spokojnie stoją, bez korbowania? Czy to fotka 'po' :evil_lol:

Nie, to fotki pod tytulem: no czemu tam stoisz??? Chodz tu do nas ! :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
To wszechstronne burki, czyli pracujace przed i po strzale. W polowaniach na ptactwo znajda, wystawia i zaaportuja strzelona zwierzyne, znajda zbarczona i przyniosa. Z ladu i z wody. Szkodnika (np lisa) zdlawia i przyniosa, swietnie pracuja dolnym wiatrem, czyli jako tropowce.

Uniwersalne sa:lol:

Posted

[quote name='sylrwia']Ja chcem snieg!!!!

:lol: :lol: :lol:
A ja wlasnie przezwyciezylam lenia i wyszlam na zewnatrz, pogoda mnie wywabila ;)
Napstrykalam psiskom zdjec, no i obfocilam Amadeusa, zeby miec pamiatke jak wygladal w swoje drugie urodzinki !

PS. choc raz u mnie jest ladniej, a nie wciaz brzydko i brzydko ! :razz: :evil_lol:

Posted

Vogue napisał(a):
Honey!!!!
A gdzie Herka??
Pokaz dziewczynke:lol:

Herka ? Hm.. tego czarnego diabla uchwycic na bialym sniego, tak zeby cos zdatnego do ogladania wyszlo..to naprawde sztuka. Zobacze, czy sie cos da wybrac :roll: