Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Honey']Masz racje, wola kontaktu musi byc po dwoch stronach.
A hodowcy nie zainteresowanego utrzymaniem kontaktow z nabywcami nie rozumiem. Pozbawia sie w ten sposob mozliwosci obserwowania rozwoju wyhodowanych psow i wyciagania z tego wnioskow na przyszlosc.

Widać takie wnioski są im obojętne..:roll: Swoją drogą dziwnie się czuje właściel, któremu hodowca na maile nawet nie odpowiada (takie moje luźne wnioski)

Honey - co tu dużo mówić.....naprawdę piękne są Twoje szczenięta :lol: (śledzę wątek na bieżąco ;) )

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

W naszym przypadku sprawdziła się teoria większej odległości = lepszego kontaktu, bo z hodowczynią Vigo (900 km w jedną stronę) mam kontakt (i to mimo niejakich trudności językowych, he he), a z hodowczynią Sunday (raptem w Legnicy) mi się urwał...

Posted

Ja jestem ciekawe jak to będzie w moim przypadku narazie mam kontakt z wszystkimi przyszlymi wlascicielami moich maluchow,ale nie wiem jak to bedzie po odbiorze;) A maluszki rozjada sie po Polsce;)

Posted

U mnie też duża odległość od hodowcy przekłada się na dobry kontakt :lol: Teraz już nie tak aktywny jak w szczenięctwie, ale jak Una miała problemy z łapą to wysłała nas do najlepszego ortopedy w mojej okolicy i załatwiła u niego wizytę :loveu:

Mam nadzieję, że Twoje maluszki świetnie trafiły :loveu: i czekam na fotki tych, co zostały, i tych, co dotarły do nowych domów! :) A taka podróż do domu :mdleje:

Pozdrawiam i nie zazdroszczę rozstań!
Ściskam! :calus:
Marysia i Una

Posted

Honey napisał(a):
Masz racje, wola kontaktu musi byc po dwoch stronach.
A hodowcy nie zainteresowanego utrzymaniem kontaktow z nabywcami nie rozumiem. Pozbawia sie w ten sposob mozliwosci obserwowania rozwoju wyhodowanych psow i wyciagania z tego wnioskow na przyszlosc.
Moim zdaniem ktos, kto tylko sprzedaje szczenieta to nie hodowca.

Amen.

Świetne takie rodzinne fotki :loveu:

I wiesz co? Tak ten Pan Woody i jego żona idealnie pasowali do obu maluchów. Tak jakoś naturalnie się przypasowali chyba :eviltong:

Posted

Sluchajcie , w stanach jest teraz wsciekla zima... Pytalam jak im tam, pisza, ze jest 19 st. farenheita. Ile to do licha jest w celsjuszach ??!!

Edit- znalazlam w necie jakis wzor, z ktorego mi wyszlo ok -7 celsjusza. Dla nas to nie tak zle, dla nich baaardzo nietypowo ;)
Jeszcze mi sie pieski przeziebia ! ;)

Posted

gonek napisał(a):
ok -7 chyba
faktycznie w tv mówili że tam śnieżyce szaleją, szczylki pewnie kożuszki dostaną :D

hehe, wlasnie pytaja czy im plaszczyki kupic :lol:

Posted

Nora - dzieki i milo, ze sie odezwalas :)

Alu - mnie zawsze tam ciagnelo... Ech, moze kiedys pojade :p

Rauni, Marysiu - potwierdzacie moja teorie :multi: :evil_lol:

Kara - wszystkie maluchy juz maja wlascicieli ?

Wiq, Olcha - :p :p :p

Posted

[quote name='Honey']A to nowa pani mojego pupilka, za ktorym wciaz tesknie...

łoooł:crazyeye: :razz:
Nie tęskniaj, fajnie chłopak trafił - a wspaniałościami należy się dzielić !!!;):evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):

Kara - wszystkie maluchy juz maja wlascicieli ?

Tak wszystkie już gdy sie urodziły z całej listy musiałam wybrać tych najlepszych;)

Posted

[quote name='Honey']hehe, wlasnie pytaja czy im plaszczyki kupic :lol::razz:i co doradziłaś;)

[quote name='Honey']A to nowa pani mojego pupilka, za ktorym wciaz tesknie...

;)
no faftycznie Lara C.

Będą mieć dzieciaczki dobrze:loveu:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Tak wszystkie już gdy sie urodziły z całej listy musiałam wybrać tych najlepszych;)

Taka sytuacja to marzenie kazdego hodowcy ! Super :)

Posted

Jeden z dwoch, ktore w przyszlym tygodniu wyjezdzaja
(drugiego innym razem pstrykne, bo dzis mi sie nic nie chce... to pewnie ta parszywa pogoda jest temu winna...)

Posted

[quote name='Honey']I na koniec "jeden diabel w objeciach drugiego" ;)
(tak, tak, pozory myla..)

Śliczne :loveu: , będzie się Jej trochę nudziło jak wszystkie wyjadą:cool3: .