Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bonita napisał(a):

A Chevalier gdzie zamieszkał?
Wszystkie piękne, ale nim jestem oczarowana- cudowny :).

W Niemczech, jakies 1200km od Gdanska...

Posted

Honey napisał(a):
W Niemczech, jakies 1200km od Gdanska...

To go raczej na zywo na wystawach nie zobaczę:p szkoda.
Gdyby we mnie choć nuta mysliwska drzemała to bym pewno na takie piękności się skusiła:loveu: .
A jako psy typowo domowe to one się pewno nie nadają:cool3: .

Posted

bonita napisał(a):
To go raczej na zywo na wystawach nie zobaczę:p szkoda.
Gdyby we mnie choć nuta mysliwska drzemała to bym pewno na takie piękności się skusiła:loveu: .
A jako psy typowo domowe to one się pewno nie nadają:cool3: .

I tu akurat jestes w bledzie, te psy nawet we wzorcu maja linijke poswiecona ich mozliwosciom adaptacji do zycia jako pies rodzinny ;)
A jezeli chodzi o atuty rasy, to wyglad, choc piekny, nie jest tym najwazniejszym :)

Ale fakt, staralam sie, by wiekszosc trafila do domow, gdzie ktos poluje.

Posted

[quote name='gochgoch']

a Ty sobie możesz je tak mientolić.......:loveu::loveu::loveu::loveu:
a ja nie mogę:placz::placz::placz::placz::placz:

Gosiu!Przywołuję Cię do porządku!:diabloti:Proszę się nie mazać!

Każdy by chciał:placz::placz::placz::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='bigos']Gosiu!Przywołuję Cię do porządku!:diabloti:Proszę się nie mazać!

Każdy by chciał:placz::placz::placz::loveu::loveu::loveu:

oj każdy :placz:

Posted

Oj tak, mietosic, przytulac, miziac :loveu:
Mozecie mi zazdroscic :diabloti:

Ale i tak z Wami sobie pobecze, bo mojego ulubienca mietosic juz nie moge... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Honey']Oj tak, mietosic, przytulac, miziac :loveu:

Ale i tak z Wami sobie pobecze, bo mojego ulubienca mietosic juz nie moge... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

bosz! ma o jednego mniej i juz marudzi....to jest szczyt!!!!!

Posted

gochgoch napisał(a):
bosz! ma o jednego mniej i juz marudzi....to jest szczyt!!!!!

Cztery mi zostaly, a za dwa tygodnie - dwa zostana, te z najpozniejszym terminem odbioru.
A marudze, bo pupilka nie mam, o !!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='alive']:-( :-( :-( źli ludzie... :shake: mogliby się chociaż przeprowadzić gdzieś bliżej... :shake:

Nio... :-(
Mowia, ze zawsze kiedy chce moge do nich przyleciec w odwiedziny..heh...chyba, ze wizy zniosa...

Posted

[quote name='Nugatowa']

Nie mamo ja nie chce :shake: :placz: :placz: :placz: :placz:
Idż dziecko idź masz zielona kartę to jedż :cool3: :cool3:

tylko pamiętaj synku, przesyłaj mamusi dewizy... :evil_lol:

Nugatowa - powaliłaś mnie :lol:

Posted

Chouchou trafił do tego pana ze szczeniakiem na głowie:evil_lol:? Oni przyjechali po jednego i wyjechali z dwoma? :lol: Bo jak tak to nawet fajnie :multi:

Tylko jak oni sobie poradzą z 2 brykaczami na raz :p

Posted

[quote name='Honey']Oj tak, mietosic, przytulac, miziac :loveu:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz::oops:zazdroszcę miętolenia .....ale stanowczo nie zazdroszczę pożegnań:shake:

Posted

[quote name='gonek']Chouchou trafił do tego pana ze szczeniakiem na głowie:evil_lol:? Oni przyjechali po jednego i wyjechali z dwoma? :lol: Bo jak tak to nawet fajnie :multi:

Tylko jak oni sobie poradzą z 2 brykaczami na raz :p

Zgadza sie :) To ten sam pan :evil_lol:

Carolinn zakochana w Championie, ale jej maz jak zobaczyl Chouchou, to blysk w jego oczach prawie nas oslepil ;) Zwlaszcza, ze juz wczesniej na zdjeciach sobie go upatrzyl i pierwsze o co pytal, to czy jest wciaz jeszcze wolny. Okazalo sie, ze wszyscy znajomi namawiali ich na dwa szczeniaki ( nawet jej fryzjer :evil_lol: ) i choc ona miala w pierwszej chwili watpliwosci, to Woody stwierdzil, ze on sie nimi bedzie tak zajmowal, ze ona nawet nie odczuje, ze ma dwa zamiast jednego. Podsumowal to tak: "wreszcie bede mial 'full time job', bo do tej pory pracowalem tylko godzine dziennie" :evil_lol:
To fajni, wyksztalceni i na poziomie ludzie. Nikomu innemu bym mojego pupilka nie oddala.

Wlasnie napisali, ze dotarli do domu. Po ponad 17 godzinach podrozy, w trakcie ktorej LOT zmienil im przewoznika na takiego, ktory nie wozi zwierzat (pomimo, ze rezerwowali bilety na lot z psem), alarmie bombowym na lotnisku we Frankfurcie, czterokrotnym trzepaniem bagazu, kiedy okazalo sie , ze w walizce jest okragly noz do masla, lacznie z akcja w samolocie, kiedy psy kazali zamknac osobno w przedziale bagazowym na pokladzie, z ktorego Champion sie wygryzl i w wielkiej maszynie odnalazl nogi swojego wlasciciela, co doprowadzilo do tego, ze personel pokladowy pozwolil im wziac psy na kolana :lol: . Przy tym wszystkim zagubiona przez linie lotnicze waliza z pamiatkami z podrozy i innymi cennymi akcesoriami to juz pikus...
Napisali, ze najwazniejsze, ze maja dwa cudowne szczeniaki i sa wreszcie w domu... :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Honey napisał(a):

Wlasnie napisali, ze dotarli do domu. Po ponad 17 godzinach podrozy, w trakcie ktorej LOT zmienil im przewoznika na takiego, ktory nie wozi zwierzat (pomimo, ze rezerwowali bilety na lot z psem), alarmie bombowym na lotnisku we Frankfurcie, czterokrotnym trzepaniem bagazu, kiedy okazalo sie , ze w walizce jest okragly noz do masla, lacznie z akcja w samolocie, kiedy psy kazali zamknac osobno w przedziale bagazowym na pokladzie, z ktorego Champion sie wygryzl i w wielkiej maszynie odnalazl nogi swojego wlasciciela, co doprowadzilo do tego, ze personel pokladowy pozwolil im wziac psy na kolana :lol: . Przy tym wszystkim zagubiona przez linie lotnicze waliza z pamiatkami z podrozy i innymi cennymi akcesoriami to juz pikus...
Napisali, ze najwazniejsze, ze maja dwa cudowne szczeniaki i sa wreszcie w domu... :loveu: :loveu: :loveu:

Jak to dobrze, że mój tylko jeden za granicę i to za bliską.

Posted

[quote name='Nugatowa']

Nie mamo ja nie chce :shake: :placz: :placz: :placz: :placz:
Idż dziecko idź masz zielona kartę to jedż :cool3: :cool3:

tylko pamiętaj synku, przesyłaj mamusi dewizy... :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobre !