gochgoch Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Honey napisał(a):Gochgoch - wrrrr..... Nastepnym razem, jak Cie spotkam, to udusze ! Zobaczysz ! :evil_lol: przynajmniej wzbudzam konkretne emocje!!!:evil_lol::evil_lol: ale tak sobie patrze na te Twoje psiaki i gdybym miała np. jednego wybrać ...to bym kurde nie umiała....(wszystkie są piękne) może i dobrze, że nie muszę wybierać.... czekam na miot Herki!:loveu::loveu::loveu: Quote
gonek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 gochgoch napisał(a): czekam na miot Herki!:loveu::loveu::loveu: A ja na miot Herki wnuczki :evil_lol: Quote
gochgoch Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 gonek napisał(a):A ja na miot Herki wnuczki :evil_lol: w sumie jakbym tak miała bardziej realistycznie....to ja też na prawnuczęta czekam!!!!:p Quote
gonek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Honey nie masz wyboru:shake: musisz jeszcze wyhodować conajmniej 2 pokolenia 'herkowate' - my już czekamy! :p Quote
Shikka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 hej Honey ;) Jak tam Pimpki?? ;) Ja może też bedę mieć pieguska...zastanawiam się właśnie... ;) Quote
tamiczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 gochgoch napisał(a):w sumie jakbym tak miała bardziej realistycznie....to ja też na prawnuczęta czekam!!!!:p ciekawe na którego pokolenia ja sie doczekam :D Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :multi::multi::multi:śliczności ale ci się dziatwa rozjeżdża po swiecie:razz: Quote
wiq Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 gochgoch, cos slabo wymuszasz fotki:evil_lol: faktycznie Honey sie nie daje do niczego zmuszac:evil_lol: Quote
Honey Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Ech... dom rozbrzmiewa trzema roznymi jezykami, szczenieta paletaja sie pod nogami a dziecko usmarowane podarowanymi slodyczami dopytuje sie kiedy ktos znowu przyjedzie po pieska :evil_lol: Carat skoro swit wyjezdza juz do nowego domku, amerykanie juz sa, w niedziele raniutko wylatuja z Championem, a wlasciciele Chevaliera zycza sobie pozwiedzac Gdansk i wyjezdzaja z nim dopiero we wtorek. Prosze sie wiec nie upominac o fotki :razz: A tu zwierz wystawowy z rodzina, ktora chyba wlasnie kynologicznego bakcyla zlapala :lol: Quote
wiq Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 u Ciebie jest jak w hotelu.. a wlasciwie jak na lotnisku, bo ruch wiekszy:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Jak tam zwiedzanie ? Nie zwiało Was przypadkiem ? Hej, hej ???? Quote
Honey Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Ruch duzy i duzo sie dzieje... Wichura u nas paskudna, drzewa sie przewracaja. Dzis tylko wycieczka do knajpy i z nakarmionymi goscmi do domu. Jutro ma byc lepsza pogoda na spacery, podobno... Goscie bawili sie klockami :evil_lol: .... psy byly rozpieszczane i przytulane .... a po dzikich harcach zaspokajaly swe lowieckie instynkty Generalnie rzecz biorac bylo bardzo milo i sympatycznie :loveu: Quote
gonek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Jaka fajna atmosfera na tych fotach :biggrina: Quote
Honey Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 gonek napisał(a):Jaka fajna atmosfera na tych fotach :biggrina: Fajna, pomimo tego, ze u nas gosci przyjmuje sie tak: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... a moze wlasnie dlatego ?... :lol: A tak serio - to przesympatyczni ludzie, z ktorymi od razu przypadlismy sobie do gustu. Wszystkie trzy zdjecia sa autorstwa mojej corki, co najlepiej widac na ostatnim :lol: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :loveu:fantastyczne foty ..i chyba masz rację tym nowym ludzieńkom twoich malców dobrze z oczu patrzya najważniejsze te uśmiechy i dobra zabawa;) :loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:fantastyczne foty ..i chyba masz rację tym nowym ludzieńkom twoich malców dobrze z oczu patrzya najważniejsze te uśmiechy i dobra zabawa;) :loveu::loveu::loveu: Prawda? Juz z zalozenia powinno tak byc, ze skoro jada szmat drogi po psa, to napewno beda o niego dbac. Ale kiedy przyjada i lezac na podlodze bawia sie z psami - to poprostu serce rosnie :loveu: Quote
Martinee Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jaki cudny psiak a to zdjecie superowe to sie nazywa poranna gimnastyka :) Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Honey napisał(a):Prawda? Juz z zalozenia powinno tak byc, ze skoro jada szmat drogi po psa, to napewno beda o niego dbac. Ale kiedy przyjada i lezac na podlodze bawia sie z psami - to poprostu serce rosnie :loveu::ptak właśnie myślę , te pierwsze spotkanie , pierwsze wrażenia ,kontakt z maluchami :loveu:....bosz dlaczego nie wszystkie psiaki mają tyle szczęścia:shake: Quote
gonek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 hahahah te fotki jeszcze lepsze :D Pełzający właściciel ze szczeniakiem na głowie bardzo dobrze rokuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widać że zauroczeni na max:lol: ...ale jak tu się nie zauroczyć takimi rozkoszniaczkami :loveu::p Quote
Honey Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 gonek napisał(a):hahahah te fotki jeszcze lepsze :D Pełzający właściciel ze szczeniakiem na głowie bardzo dobrze rokuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widać że zauroczeni na max:lol: ...ale jak tu się nie zauroczyć takimi rozkoszniaczkami :loveu::p To fakt, takim rozkoszniaczkom to latwo przychodzi ... :loveu: Quote
Guest aneta_w Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Honey napisał(a):To fakt, takim rozkoszniaczkom to latwo przychodzi ... :loveu: Jaki śliczny!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 aneta_w napisał(a):Jaki śliczny!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Tez tak mysle ! ;) :lol: Quote
an3czka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Honey napisał(a):Fajna, pomimo tego, ze u nas gosci przyjmuje sie tak: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... a moze wlasnie dlatego ?... :lol: A tak serio - to przesympatyczni ludzie, z ktorymi od razu przypadlismy sobie do gustu. Wszystkie trzy zdjecia sa autorstwa mojej corki, co najlepiej widac na ostatnim :lol: Super, że maluszki trafią do fajnych domów:loveu: Czekam na kolejne zdjęcia przyszłych rodziców:p Quote
Recommended Posts