Alicja Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ale dzieciarnia ostro trenuje przed wystawami;) Quote
Honey Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 alive napisał(a):jestem pod wrażeniem pozycji :mdleje: żeby moja gwiazda zawsze chciała tak stać ech... :) Ba.... Zeby moje dorosle potwory tak chcialy...... Ale ich nikt w dziecinstwie nie uczyl ;) Quote
Honey Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Ale dzieciarnia ostro trenuje przed wystawami;) No przeciez wiesz, ze u mnie "Ordnung muss sein !" :lol: Quote
Kati Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Szczenory pięknie rosną, a na wystawach napewno świetnie będą się prezentować, bo już teraz ładnie stoją. Quote
olcha Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Mi też się bardzo Chevalier podoba :loveu: bardzo ładnie stoi. Kompletnie się nie znam ale wydaje się taki idealnie równy :eviltong: Szkoda, że już 2 nie ma ale przynajmniej właściciele zdjęcia ślą. Lepsze takie niż żadne. Wycałuj wymiziaj maluchy od cioci olchy :loveu: Quote
anushka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 KaRa_TC napisał(a): Cudne zdjęcie:loveu: :loveu: :loveu: cooodne i zarazem boooskie :loveu: :loveu: :loveu: tyle tych galerii że nigdy nie zdąże wszędzie napisać gdzie chcę :-( dzieciaki udane...i te fotki wysatwowe wzruszające :razz: Quote
tamiczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Honey napisał(a):Wczoraj z dzieckiem robilysmy sesje szczeniorom - ja nie bardzo potrafie je ustawic i utrzymac w odpowiedniej pozycji, ona - nie bardzo potrafi robic zdjecia :razz: , ale cos tam nam wyszlo, co od biedy da sie pokazac... np Chevalier albo Chouchou Champion i zwierz wystawowy juz od urodzenia Carat Caresse Pozostale sa "takie se" ;) i sprobujemy je dzis lub jutro poprawic :) BEDA Z NICH LUDZIE...A raczej psy :D Quote
Nugatowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Honey napisał(a):Wczoraj z dzieckiem robilysmy sesje szczeniorom - ja nie bardzo potrafie je ustawic i utrzymac w odpowiedniej pozycji, ona - nie bardzo potrafi robic zdjecia :razz: , ale cos tam nam wyszlo, co od biedy da sie pokazac... np Chevalier albo Chouchou Champion i zwierz wystawowy juz od urodzenia Carat Caresse Pozostale sa "takie se" ;) i sprobujemy je dzis lub jutro poprawic :) Chłolera takie gówniarzyki a takie kątowanie już mają :-o :-o :-o :klacz: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Honey :loveu: :loveu: :loveu: Chevalier cuuudnie stoi :loveu: a fotka dużego z małym jest abolutnie rozczulająca :loveu: :loveu: :loveu: A gdzie fotki mojego overniaka? :mad: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
an3czka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Honey napisał(a):...Buzi daj, buzi daj, nie odmawiaj... :lol: Jeju:loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Honey napisał(a):Elitesse, juz tego probowalam... wyslalam mailem instrukcje w stylu: jak zrobic zdjecie psu, zeby bylo widac na nim psa... tez nie pomoglo :shake: Czy ja cos wspominalam o zdjeciach robionych z lotu ptaka? Tak? No to sobie wykrakalam. :diabloti: Oto fotki psiakow zrobione zaraz po przybyciu do nowego domu... Do zabawy ze szczeniakiem ludzie potrafia ukucnac, ale do zdjecia juz nie :roll: :evil_lol: Honey zdradź, gdzie się maluchy przeprowadziły? Quote
wiq Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 był lis, czas na postawy;) dual purpose;) (prawie jak flat:evil_lol:) Quote
Honey Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Kati - dzieki ! :loveu: Olcha - juz wymiziane ! :lol: Ania-k - ja tez biegam po roznych galeriach, kazda inna, kazda piekna, ale nie sposob w kazdej zostawic swoj slad ;) Dzieki za odwiedziny ! Tamiczek - mam nadzieje, ze z nich lu.. tfu, psy wyrosna :razz: Jupi - ja tez, ja tez ! :evil_lol: Kingus - jakie gowniarzyki ? Toz to szlachta prawie ;) :lol: Marysiu - zaraz wkleje :) Aneczka - pod Norymberge. Wig - jak to bylo z tym 'prawie' ? :razz: :evil_lol: Quote
Honey Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Marysiu - voila ! Od nosa do latki - wszystko Twoje :evil_lol: A czyja byla doopka ?.. Quote
Marysia_i_gończy Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Honey napisał(a):Marysiu - voila ! Od nosa do latki - wszystko Twoje :evil_lol: Ooooooo, jest pięęęęęęęęęekny :loveu: :loveu: :loveu: Kiedy mi go przyślesz? :cool3: Dziękuję za tą foteczkę :buzi: (a widziałaś, że ja cosik z dedykacyją wkleiłam u siebie? :eviltong:) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Honey Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 nathaniel napisał(a): Boski :loveu: Oj ciiiicho, no... bo go faktycznie nikomu nie oddam :evil_lol: Quote
Honey Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Ooooooo, jest pięęęęęęęęęekny :loveu: :loveu: :loveu: Kiedy mi go przyślesz? :cool3: Dziękuję za tą foteczkę :buzi: (a widziałaś, że ja cosik z dedykacyją wkleiłam u siebie? :eviltong:) Pozdrawiam Marysia i Una Kiedy przysle?.. Jak przetne ! :razz: W Finlandii bedzie go mozna odwiedzic.... :p Juz ide do Ciebie, ale ta dedykacja to pewnie po tym, jak sie o fotke upomnialam...eee ( a do mnie cos dzisiaj poczta przyszlo i i K10D ma w nazwie ! :multi: ) Buziaczki ! Quote
Marysia_i_gończy Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Honey napisał(a):( a do mnie cos dzisiaj poczta przyszlo i i K10D ma w nazwie ! :multi: ) Kupiłaś "kadyszkę"???? Gdzie? jak? Za ile? Ja wczoraj kliknęłam w sklepie "zamów", ale mnie uprzejmie poinformowali, że nie mogą mi sprzedać samego body :roll: bo dystrybutor sprzedaje im tylko z kitami. A po #$^NJWS$% mi kit? :roll: Więc zrezygnowałam :-( I teraz nie wiem co robić, czy brać od dystrybutora z kitem i zniżką (tylko 200zł więcej niż było tam bez kita), czy brać z tego sklepu, którego trochę się boję, bo ma siedzibę w Niemczech. Ale może niesłusznie. Niedługo osiwieję jak nic! A w ogóle to super i Ci serdecznie gratuluję!!! :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
an3czka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Honey napisał(a): Aneczka - pod Norymberge. A to super! Wszystkie trafią do myśliwych? Quote
Honey Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 an3czka napisał(a):A to super! Wszystkie trafią do myśliwych? Prawie wszystkie, za wyjatkiem Carata i Caprica. Quote
Nugatowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Honey napisał(a):Marysiu - voila ! Od nosa do latki - wszystko Twoje :evil_lol: A czyja byla doopka ?.. Chyba Gocha :lol: :lol: :lol: Moje były poduszeczki :loveu: :loveu: Masz racje toż to burżułazja juz prawie :eviltong: Quote
gochgoch Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 NO NARESZCIE SPEłNIłAś MOJE PROśBY I BłAGANIA!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: np Chevalier albo Chouchou Champion i zwierz wystawowy juz od urodzenia Carat Caresse Pozostale sa "takie se" ;) i sprobujemy je dzis lub jutro poprawic :) NO TO JESZCZE PORTRETY I ZDJęCIA W GALOPIE!!!!!!:evil_lol: Quote
Honey Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Gochgoch - wrrrr..... Nastepnym razem, jak Cie spotkam, to udusze ! Zobaczysz ! :evil_lol: Quote
Recommended Posts