Jupi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Honey napisał(a): Kocham te powiewajace uchole :loveu: ja też:loveu: Quote
Honey Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 gonek napisał(a):Jak tam stadko? Pomniejszone?:placz: Pomniejszone. Clair i Chasseur sa juz w drodze do domu. Raniutko wyjechaly i poznym wieczorem powinny byc juz w domku. Wlascicieli maja sympatycznych, caly dom przygotowany, a reszta rodziny z niecierpliwoscia czeka na psiaki. Quote
Honey Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Jupi napisał(a):ja też:loveu: To jestesmy juz dwie ;) :lol: Quote
alive Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Honey napisał(a): i Chasseur ojoj jak go wykropkowało!!! :crazyeye: ciężko chyba oddawać szczeniaczki? :( plus jest taki, że bez dwóch zawsze będzie ciut mniej sprzątania :) wszystkie psiaki coraz piękniejsze :loveu: Quote
alive Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 o a rodzeństwo będzie razem mieszkało czy oddzielnie? Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Honey napisał(a):Po co wychodzic z miski, skoro mozna wyskoczyc :lol: Kocham te powiewajace uchole :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu:sama słodycz alive napisał(a):o a rodzeństwo będzie razem mieszkało czy oddzielnie?:razz:o to samo chciałam zapytać Quote
Honey Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 alive napisał(a):ojoj jak go wykropkowało!!! :crazyeye: ciężko chyba oddawać szczeniaczki? :( plus jest taki, że bez dwóch zawsze będzie ciut mniej sprzątania :) wszystkie psiaki coraz piękniejsze :loveu: Chasseur z biegiem czasu moze sie upodobnic umaszczeniem do Aychy Czlowiek sie najpierw cieszy, ze wyjezdzaja i ciut mniej pracy przy nich bedzie, ale jak juz sa 'na wylocie' to serce boli... Ale jednego jestem pewna - jak ktos robi kilka tysiecy kilometrow, zeby przyjechac po psa, a podroz go kosztuje wiecej niz sam szczeniak -to napewno krzywdy psiakowi nie zrobi i bedzie naprawde o niego dbal. ICieszy mnie to, ze psy trafia do zapalencow i milosnikow tej rasy. Quote
Honey Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu:sama słodycz :razz:o to samo chciałam zapytać To rodzenstwo bedzie razem :loveu: Juz widze jak im dom do gory nogami przewroca :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Honey napisał(a):To rodzenstwo bedzie razem :loveu: Juz widze jak im dom do gory nogami przewroca :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyniufałam w tych słowach satysfakcję:evil_lol:...a poślą fotki maluchów za jakiś czas:razz: Quote
Honey Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyniufałam w tych słowach satysfakcję:evil_lol:...a poślą fotki maluchów za jakiś czas:razz: Taaaak? :p Napewno co jakis czas przysla. Jedyny problem to to, ze niektorzy nie potrafia robic zdjec. Pamietam zdjecia jednej suczki posokowca, nie dosc, ze zawsze z lotu ptaka robione, to na co drugim glowa byla ucieta, a do pokazania nie nadawalo sie ani jedno... :roll: Quote
gonek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Smutno że stadko pomniejszone, ale i fajnie że pierwsze overniaczki Made in Poland poszły do nowych domków :multi: Honey :B-fly: To ucholki latające mnie też powalają :-) Quote
Honey Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 gonek napisał(a):Smutno że stadko pomniejszone, ale i fajnie że pierwsze overniaczki Made in Poland poszły do nowych domków :multi: Honey :B-fly: To ucholki latające mnie też powalają :-) Gonek, poszmeraj ode mnie za uszkiem mojego ulubionego borzoja :loveu: Quote
Honey Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Siedmiotygodniowy owerniaczek :loveu: Quote
tamiczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Honey napisał(a):Siedmiotygodniowy owerniaczek :loveu: O jak mnie tu dawno nie było:loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Moj aparat wie chyba, ze zamowilam inny, zirytowana nieco jego kaprysami, i teraz zupelnie odmawia mi wspolpracy, a zrobienie udanej fotki graniczy z cudem... zanim dotrze nowy i zanim go opanuje... chyba zbyt predko nie bede miala wielu nowych zdjec nadajacych sie do pokazania :shake: A robi np takie 'artystyczne' cuda : albo takie, typu "zjawa" : Quote
Honey Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 tamiczek napisał(a):O jak mnie tu dawno nie było:loveu::loveu::loveu: Ale milo, ze wstapilas na chwilke ! :loveu: Quote
Honey Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Ostatnie zabawy w "rodzinnym" domu i jeszcze jeden marnej jakosci portrecik Quote
Honey Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 ...Buzi daj, buzi daj, nie odmawiaj... :lol: Quote
Moniś Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Honey napisał(a):...Buzi daj, buzi daj, nie odmawiaj... :lol: No po prostu CUDO !!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Moniś napisał(a):No po prostu CUDO !!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziekuje Moniś ! :) Quote
Shikka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Honey napisał(a): "Pamiętaj, zakręty bierz po wewnetrznej, po wewnętrznej" Ale wielgachne kluski ;) A właściwie nie kluski bo takie coraz to smuklejsze są ;) BOMBA!!! :loveu::loveu: Quote
Honey Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Shikka napisał(a):"Pamiętaj, zakręty bierz po wewnetrznej, po wewnętrznej" Ale wielgachne kluski ;) A właściwie nie kluski bo takie coraz to smuklejsze są ;) BOMBA!!! :loveu::loveu: Shikka, mam cos apropos zakretow, udalo mi sie uchwycic, jak wyglada pies, ktory sie na zakrecie nie wyrobil :lol: Bidulek..;) Quote
Shikka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Honey napisał(a):Shikka, mam cos apropos zakretow, udalo mi sie uchwycic, jak wyglada pies, ktory sie na zakrecie nie wyrobil :lol: Bidulek..;) O Dżizassssss :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ręka, noga, mózg na ścianie :evil_lol: Bidny, tarcie zbyt małe ;) Dawno już nie widzialam czegoś takiego :lol::lol: Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Honey napisał(a):Ale milo, ze wstapilas na chwilke ! :loveu::cool3:mi tak nie mówisz:razz: Honey napisał(a): Honey napisał(a):...Buzi daj, buzi daj, nie odmawiaj... :lol: :loveu::loveu::loveu::loveu:bosz jakie oba fotaski słodkie aż serducho rośnie:loveu: Honey napisał(a):Shikka, mam cos apropos zakretow, udalo mi sie uchwycic, jak wyglada pies, ktory sie na zakrecie nie wyrobil :lol: Bidulek..;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o dżizys ale sie wyłożył:lol: Quote
Recommended Posts