Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

gonek napisał(a):
Jak tam stadko? Pomniejszone?:placz:

Pomniejszone.

Clair

i Chasseur

sa juz w drodze do domu. Raniutko wyjechaly i poznym wieczorem powinny byc juz w domku.
Wlascicieli maja sympatycznych, caly dom przygotowany, a reszta rodziny z niecierpliwoscia czeka na psiaki.

Posted

Honey napisał(a):

i Chasseur

ojoj jak go wykropkowało!!! :crazyeye: ciężko chyba oddawać szczeniaczki? :( plus jest taki, że bez dwóch zawsze będzie ciut mniej sprzątania :)

wszystkie psiaki coraz piękniejsze :loveu:

Posted

Honey napisał(a):
Po co wychodzic z miski, skoro mozna wyskoczyc :lol:

Kocham te powiewajace uchole :loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu:sama słodycz

alive napisał(a):
o a rodzeństwo będzie razem mieszkało czy oddzielnie?
:razz:o to samo chciałam zapytać

Posted

alive napisał(a):
ojoj jak go wykropkowało!!! :crazyeye: ciężko chyba oddawać szczeniaczki? :( plus jest taki, że bez dwóch zawsze będzie ciut mniej sprzątania :)

wszystkie psiaki coraz piękniejsze :loveu:

Chasseur z biegiem czasu moze sie upodobnic umaszczeniem do Aychy

Czlowiek sie najpierw cieszy, ze wyjezdzaja i ciut mniej pracy przy nich bedzie, ale jak juz sa 'na wylocie' to serce boli...
Ale jednego jestem pewna - jak ktos robi kilka tysiecy kilometrow, zeby przyjechac po psa, a podroz go kosztuje wiecej niz sam szczeniak -to napewno krzywdy psiakowi nie zrobi i bedzie naprawde o niego dbal. ICieszy mnie to, ze psy trafia do zapalencow i milosnikow tej rasy.

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu:sama słodycz

:razz:o to samo chciałam zapytać

To rodzenstwo bedzie razem :loveu:
Juz widze jak im dom do gory nogami przewroca :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
To rodzenstwo bedzie razem :loveu:
Juz widze jak im dom do gory nogami przewroca :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyniufałam w tych słowach satysfakcję:evil_lol:...a poślą fotki maluchów za jakiś czas:razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyniufałam w tych słowach satysfakcję:evil_lol:...a poślą fotki maluchów za jakiś czas:razz:

Taaaak? :p

Napewno co jakis czas przysla. Jedyny problem to to, ze niektorzy nie potrafia robic zdjec. Pamietam zdjecia jednej suczki posokowca, nie dosc, ze zawsze z lotu ptaka robione, to na co drugim glowa byla ucieta, a do pokazania nie nadawalo sie ani jedno... :roll:

Posted

Smutno że stadko pomniejszone, ale i fajnie że pierwsze overniaczki Made in Poland poszły do nowych domków :multi: Honey :B-fly:

To ucholki latające mnie też powalają :-)

Posted

gonek napisał(a):
Smutno że stadko pomniejszone, ale i fajnie że pierwsze overniaczki Made in Poland poszły do nowych domków :multi: Honey :B-fly:

To ucholki latające mnie też powalają :-)

Gonek, poszmeraj ode mnie za uszkiem mojego ulubionego borzoja :loveu:

Posted

Moj aparat wie chyba, ze zamowilam inny, zirytowana nieco jego kaprysami, i teraz zupelnie odmawia mi wspolpracy, a zrobienie udanej fotki graniczy z cudem... zanim dotrze nowy i zanim go opanuje... chyba zbyt predko nie bede miala wielu nowych zdjec nadajacych sie do pokazania :shake:

A robi np takie 'artystyczne' cuda :

albo takie, typu "zjawa" :

Posted

Honey napisał(a):

"Pamiętaj, zakręty bierz po wewnetrznej, po wewnętrznej"

Ale wielgachne kluski ;) A właściwie nie kluski bo takie coraz to smuklejsze są ;)
BOMBA!!! :loveu::loveu:

Posted

Shikka napisał(a):
"Pamiętaj, zakręty bierz po wewnetrznej, po wewnętrznej"

Ale wielgachne kluski ;) A właściwie nie kluski bo takie coraz to smuklejsze są ;)
BOMBA!!! :loveu::loveu:

Shikka, mam cos apropos zakretow, udalo mi sie uchwycic, jak wyglada pies, ktory sie na zakrecie nie wyrobil :lol:
Bidulek..;)

Posted

Honey napisał(a):
Shikka, mam cos apropos zakretow, udalo mi sie uchwycic, jak wyglada pies, ktory sie na zakrecie nie wyrobil :lol:
Bidulek..;)

O Dżizassssss :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ręka, noga, mózg na ścianie :evil_lol:
Bidny, tarcie zbyt małe ;)
Dawno już nie widzialam czegoś takiego :lol::lol:

Posted

Honey napisał(a):
Ale milo, ze wstapilas na chwilke ! :loveu:
:cool3:mi tak nie mówisz:razz:

Honey napisał(a):

Honey napisał(a):
...Buzi daj, buzi daj, nie odmawiaj... :lol:

:loveu::loveu::loveu::loveu:bosz jakie oba fotaski słodkie aż serducho rośnie:loveu:

Honey napisał(a):
Bidulek..;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o dżizys ale sie wyłożył:lol: