Rauni Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 A mnie sie zachciało szczeniaków (chwilowo pomińmy tu fakt, że nie mam z czego hodować) po obejrzeniu tych filmików: http://www.puppyprodigies.org/VideoClips.htm :loveu: To są filmiki o szkoleniu takich bąbli od 20 dnia życia do przyszłej pracy jako psy asystujące. A te szczeniaczki, co zostają u Ciebie dłużej to w celu szkolenia? Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Kasiu, dawno mnie u Was nie było... Chciałam Wam życzyć dobrego roku. Bardzo dobrego... Szczeniaczki śliczne. Zwłaszcza w akkcji samodzielnego otwierania worka z karmą :loveu: Quote
gochgoch Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 bigos napisał(a): :crazyeye::crazyeye::crazyeye:halo, mogłabyś to rozwinąć:razz::razz::razz:? Kasiula a co tu rozwijać? Przyszłościowo myślę....:p Quote
KaRa_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 JAkie już duże:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Ależ mnie tu dawno nie było...a maluszki przez ten czas tak podrosly...:loveu: :loveu: Quote
Honey Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 No i teraz nie moge ich obfotografowac.... moje owerniaki zamienily sie w ufoludki... sa CALE ZIELONE !!! :crazyeye: Quote
an3czka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Honeyku dawno nie pozostawiałam po sobie śladu w Waszej galeryjce, ale wpadałam regularnie. Maluchy są piękne!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='an3czka']Honeyku dawno nie pozostawiałam po sobie śladu w Waszej galeryjce, ale wpadałam regularnie. Maluchy są piękne!!!:loveu: :loveu: :loveu: Ja jak mam chwilke tez u Ciebie kota podgladam ! :p Przesmieszny jest :loveu: Quote
Honey Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Aneczka, Rauni, Haniu, Kara, Gonek, Bigos, Gochgoch... (pewnie zapamnialam kogos wymienic...:oops: ) - dziekuje za odwiedziny w mojej galerii i obecuje rewizyty jak tylko czesci zasrancow sie pozbede ;) Quote
Rauni Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Honey napisał(a):No i teraz nie moge ich obfotografowac.... moje owerniaki zamienily sie w ufoludki... sa CALE ZIELONE !!! :crazyeye: JAK TO??? Co one wymyśliły? A na rewizytę zapraszam, latające pieski były niedawno i zdjęcia dowodzące, że Sunday i Vigo to bliźniaki... (umie się zanęcać, co?) Quote
Shikka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Zielone??? :mad::mad: Jakaś samowolka fryzjerska...?? :evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Shikka napisał(a):Zielone??? :mad::mad: Jakaś samowolka fryzjerska...?? :evil_lol::evil_lol: Grubo nalozony tusz do tatuazu... Po tatuowaniu i wspolnych zapasach okazlo sie, ze od stop do glow sa ... cale zielone... :roll: Quote
Shikka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 To masz teraz Braque d AuVERTe :evil_lol::evil_lol: Quote
Shikka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ale nawet w wersji zielonej kluski są słodkie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Honey to dla ciebie dzięki że nam pokazujesz te śliczności :-) Zielone też ładne 0X :evil_lol: Shikka napisał(a):To masz teraz Braque d AuVERTe :evil_lol::evil_lol: albo Braque d Avangarde :eviltong: Quote
Honey Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Bardzo ladnie je 'przezywacie', podoba mi sie ! :loveu: A ja wlasnie nowe fotki obrabiam...;) Quote
Shikka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Honey']Bardzo ladnie je 'przezywacie', podoba mi sie ! :loveu: A ja wlasnie nowe fotki obrabiam...;) Yuppi!!! Będą foty będą foty!! :multi::multi::multi: Quote
Honey Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Shikka napisał(a):Wow wow...nauka przez zabawę czyżby??? ;) Taka nauka najlepsza :) A jednoczesnie mozna juz obserwowac cietosc, pasje, zamilowanie do aportu i takie tam ;) Quote
Shikka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Honey napisał(a):Taka nauka najlepsza :) A jednoczesnie mozna juz obserwowac cietosc, pasje, zamilowanie do aportu i takie tam ;) No tak...w końcu to zawodowcy ;) Zostawiasz sobie jakiegoś Pyrtka...?? Quote
Honey Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 I wyglada na to, ze zadnej z powyzszych cech im nie brakuje :lol: Quote
Recommended Posts