Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A bo mnie się te pyrtki z pyrkami kojarzą i dlatego się tak dopytuję.

Ja na moje dorosłe psy i dorosłe koty też mogę patrzeć godzinami, co wyprawiają i jak się komunikują ze sobą. Również międzygatunkowo. Na przykład wczoraj Szlufka (kotka) się wkurzyła na mojego męża i przylała Vigo w pysk, bo się akurat nawinął... :mad:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Eee to moje w domu są nudziarskie, czasem jakieś przeciaganki i nic poza tym. Młoda to by brykała ale Oziemu jego wyżla stateczność nie pozwala na takie durne zabawy :razz:;):eviltong:

Honey a dzie fotki świeze? :D

Posted

Ja też znam słowo "pyrtek" od zawsze :evil_lol: i powiem, że te pyrtki strasznie szybko rosną. Lada dzień przestaną być pyrtkami hehehe...
Moje bydle jeszcze niedawno mieściło mi się w dłoniach!! Heh... teraz waży 25kg i dalej chce na rączki :diabloti:

Proszę, ode mnie po buziaku dla każdego malucha no i dla dzielnej mamy ;)

Posted

...jakas 20-dniowa stonka rozlazla mi sie po kuchni...
biegala...

i biegala...

i sikala...

A po spacerze, jak juz kompletnie zasikala cala kuchnie, stonka w ciagu 3 sekund ... padla :evil_lol: ( zmeczona nowymi wrazeniami i mnostwem nowych bodzcow )

Posted

[quote=Honey;2571744

A po spacerze, jak juz kompletnie zasikala cala kuchnie, stonka w ciagu 3 sekund ... padla :evil_lol: ( zmeczona nowymi wrazeniami i mnostwem nowych bodzcow )

:D:D:D same uroki bycia szczeniaczkiem :lol:

Posted

[quote name='Honey']...jakas 20-dniowa stonka rozlazla mi sie po kuchni...
biegala...

i biegala...

i sikala...

Ja chcę taką stonkę!!!Honey dawaj ją!!:diabloti:
:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Jaka boska stonka :loveu: Dobrze, że w kuchni brak dywanów ;)

Na tym zdjęciu wyglądają tak słodko i niewinnie :evil_lol:
Czy mój przód ukrył się w lewym rogu z tyłu? :cool3:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Tak, bystrooka :lol:

Posted

[quote name='an3czka']Ja chcę taką stonkę!!!Honey dawaj ją!!:diabloti:
:loveu: :loveu: :loveu:

Przyjezdzaj i zabieraj :lol: , a ja za 4 tygodnie ja odbiore ! :diabloti:

Posted

Hania napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:
Ja chcę, zeby moje już takie były!

Zaraz lece twoje poogladac :loveu:

Ps. dobrze wiesz, ze jeszcze chwilka i juz takie beda... :lol:

Posted

Witaj Honey!!!
Jestem w szoku!
Nie było mnie dwa tygodnie a te dzieciaki z ledwo-pełzaków przekształciły się w prawie-galoperów!!!!!!
Kurcze ale Wy teraz przeżywacie cudowne chwile!!!!:loveu:
Uściski dla wszystkich!!!! ( to pewnie by było około 30 sztuk pod jednym dachem....co?)

Posted

[quote name='gochgoch']Witaj Honey!!!
Jestem w szoku!
Nie było mnie dwa tygodnie a te dzieciaki z ledwo-pełzaków przekształciły się w prawie-galoperów!!!!!!
Kurcze ale Wy teraz przeżywacie cudowne chwile!!!!:loveu:
Uściski dla wszystkich!!!! ( to pewnie by było około 30 sztuk pod jednym dachem....co?)

własnie chciałam to samo napisać, wciągnął mnie wir remontów, zagladam tu dziś a tu takie zmiany:cool3:
ale słodki widok:loveu:

Posted

A my dzis zrobilismy sesje zdjeciowa - na specjalne zyczenie przeslane z "hameryki" :cool3:
A brzmialo ono tak : sfotografowac malego Championa, w czapeczce swietego mikolaja i wyslac im w duzej rozdzielczosci, zeby mogli wydrukowac kartki swiateczne :lol: Gotowi byli z Ameryki mi ta czapeczke przyslac, ale buchnelam ja reniferowi corki ( jeszcze nie zauwazyla ;) )
Klient nasz pan :razz:

A to przykladowe zdjecia z sesji :