Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć ...wpadłam pooglądać błekitki a tu same gaduły:razz:

No wiesz... jakie gaduly ? :-o
Przeciez sa nowe zdjecia :evil_lol:

Posted

Jesc tez czasami trzeba :razz:
Kto pierwszy ten lepszy...

I pol kluchy nalezace do Marysi :evil_lol:

(powinnam chyba zrobic jeszcze ujecie z drugiej strony, dla drugiego wspolwlasciciela...:evil_lol: )

Posted

anka11 napisał(a):
Jej to pierwsze zdjecie jak by było tych szczeniaczków 1000 :evil_lol: :loveu: drugie piekniutkie :loveu: tylko popitulać :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Hehe, tysiac to moze nie, ale napewno wiecej niz "miejsc do tankowania", wiec jest o co walczyc ;)

Posted

Shikka napisał(a):
Oj są na pewno popitulane ;)
To Ci się Honey zaczęły darmowe seanse komediowe :lol::lol:
Bomba!!
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Cholera, nic w domu zrobic nie moge, bo czy musze czy nie musze, to siedze i sie na nie gapie ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

są wciagające :evil_lol: tz. Ich rowijanie i ich problemy (hihi) są bardzo ciekawe :D:D tez bym ciągle się gapiła :D:D interesujące jest życie małych psiów :lol:

Posted

[quote name='ameliace']Honey one rosną w oczach:loveu:
Swojego czasu szczeniaczki znajomych też zastąpywały mi telewizor :lol:

:loveu::loveu::loveu:

Prawda ? One tak szybko rosna, szkoda cokolwiek przegapic ;)
A jak pomysle, ze juz za 5 tygodni polowy z nich nie bedzie... to staram sie nacieszyc nimi na zapas ;)
A teraz jest najslodszy okres - jeszcze glownie mama je karmi i po nich sprzata, a maluchy juz nieporadnie chodza i biegac probuja, szczekaja , warcza, zaczepiaja sie nawzajem i garna sie do czlowieka :loveu:
Ach, jak ja uwielbiam szczeniaki :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Honey napisał(a):
Jasne :)

chasseur - mysliwy
chevalier - rycerz
chouchou - ulubieniec (pupilek)
cadeau - prezent
clair - jasna
champion - wiadomo ;)
carat - karat ( jednostka wagi pewnych pieeeeknych kamieni szlachetnych ;) )
caprice - kaprys
caresse - pieszczota
cachemire - kaszmir
comtesse - hrabina

Ajajaj czuje sie DUMNA !!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu:

Posted

Honey napisał(a):

Ach, jak ja uwielbiam szczeniaki :loveu: :loveu: :loveu:

A wiesz, że ja tak generalnie to wolę dorosłe. To znaczy szczeniaki są cudne, piękne, urocze i tak dalej, ale z obydwoma swoimi psami nie mogłam się już doczekać, jak wreszcie będą dorosłe, wychowane i będzie można z nimi robić różne rzeczy...
Przy Vigo jako szczeniaku to cały czas myślałam, że ma on szczęście, że wygląda jak pluszowy miś, i jest taki niebotycznie słodki przez to, bo był tak nieznośny, że tysiąc razy na dzień miałam go ochotę zamordować ;)

Posted

Rauni napisał(a):
A wiesz, że ja tak generalnie to wolę dorosłe. To znaczy szczeniaki są cudne, piękne, urocze i tak dalej, ale z obydwoma swoimi psami nie mogłam się już doczekać, jak wreszcie będą dorosłe, wychowane i będzie można z nimi robić różne rzeczy...
Przy Vigo jako szczeniaku to cały czas myślałam, że ma on szczęście, że wygląda jak pluszowy miś, i jest taki niebotycznie słodki przez to, bo był tak nieznośny, że tysiąc razy na dzień miałam go ochotę zamordować ;)

O to ja mam dokładnie to samo! Szczeniaczki są cudne kochane i w ogóle napatrzeć się na nie nie można. Jednak zawsze czekam kiedy już będę się z psina mogła bez słów porozumieć :loveu: tak koło 4 roku życia jest najfajniej :loveu:

Posted

I tu wlasnie wychodzi na jaw caly urok pracy hodowcy ( troski odkladamy narazie na bok ;) )
Odchowa sie malenstwa i pyrtki ida w swiat do nowych domow, a my je dalej obserwujemy - w relacjach, opisach, zdjeciach czy osobistych spotkaniach. A caly trud wychowawczy spada na barki nowych wlascicieli :razz: :lol:

Posted

alez one sa slodkie:loveu::loveu::loveu:
co do ras - oj, jakbym o sobie czytala:evil_lol::evil_lol: (a i tak skonczy sie na fcrach:eviltong:)