Honey Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):To Prezent, prawda? Cadeau? :) Przyjmuję! Przód jego mój! :multi: :multi: Prosze, prosze... same specjalistki tutaj mamy :evil_lol: Wystarczy pokazac kawalek szczeniaka, a juz wiedza, ktory to ! Naprawde jestem pod wrazeniem :-o , ja je widze na okraglo, a Wy - tylko na zdjeciach :lol: Quote
Honey Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 A niektore maluchy maja podobne mordki ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Honey']A niektore maluchy maja podobne mordki Tak, ale Chevalier ma różowo przy nosku :cool3: a Cadeau ma czarno :cool3: Quote
Honey Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Tak, ale Chevalier ma różowo przy nosku :cool3: a Cadeau ma czarno :cool3: Dobra jestes ! :cool3: ( z rozpoznawaniem swoich przyszlych maluchow nie bedziesz miala najmniejszych problemow, hihi ) PS. chevalier ma ciut bardziej symetryczna mordke, na tym zdjeciu ten z rozowym to kaszmirek ;) Quote
tamiczek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Honey napisał(a):Jasne Tamiczek, oddam ci ta dupeczke, ktora jest do kompletu z lepkiem Marysi ! :razz: :evil_lol: Słysząłś Marysiu :D Zostałam posiadaczką pierwszego w polsce tyłeczka , i to nie bylejakiego, bo wybrakowanego !!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Honey']Sprytnie pomyslane :razz: A jak sie nazywa zwiazek hodowcow szczurow ? Stowarzyszenie Hodowców Szczurów Rasowych czyli SHRS;) [quote name='alive']a to KaRa_TC hoduje szczurki?? świetne zwierzaczki :loveu: miałam trzy ale im się poumierało na nowotwory :-( Tak,tak Kara hoduje szczury;) Quote
Rauni Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 A czy ja mogę też zostać taką wirtualną ciocią dla jakiegoś braka? bo ja chcę tego, co jest najciemniejszy :) Quote
Honey Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 KaRa_TC napisał(a):Stowarzyszenie Hodowców Szczurów Rasowych czyli SHRS;) Tak,tak Kara hoduje szczury;) Hm.. to ja juz nic nie powiem ...:oops: ( oprocz tego, ze tez czasami hoduje szczury ...:razz: , ale nie rasowe ! ) Quote
Honey Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Rauni napisał(a):A czy ja mogę też zostać taką wirtualną ciocią dla jakiegoś braka? bo ja chcę tego, co jest najciemniejszy :) Czy o tym laciatym mowisz ? Quote
tamiczek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']To Prezent, prawda? Cadeau? :) Przyjmuję! Przód jego mój! :multi: :multi: CADEAU NASZYM IDOLEM !!!!! przekazać Quote
KaRa_ Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Honey napisał(a):Hm.. to ja juz nic nie powiem ...:oops: ( oprocz tego, ze tez czasami hoduje szczury ...:razz: , ale nie rasowe ! ) Karmowe:razz: Quote
Honey Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 KaRa_TC napisał(a):Karmowe:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
cuciola Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 tak dawno mnie tu nie bylo a tu juz maluszki dreptac probuja :D sa sliczne! Quote
Honey Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 cuciola napisał(a):tak dawno mnie tu nie bylo a tu juz maluszki dreptac probuja :D sa sliczne! Niedawno Twoj byl taki maly :lol: Quote
sylrwia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Honey'] Honey czy Ty je dogrzewasz lampą "kwoką" bo tak czerwoniutko różowiutko na środku? Quote
Honey Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 sylrwia napisał(a):Honey czy Ty je dogrzewasz lampą "kwoką" bo tak czerwoniutko różowiutko na środku? Teraz juz wylaczylam, ale przez pierwsze dni zawsze trzymam maluchy w cieple. Swieci tylko na czesc kojca i szczeniorki moga sobie wybrac, gdzie wola przebywac. Quote
gonek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 A ja chcę takiego praaawdziweeegooo!!! :placz:Honey zaraziłaś mnie lebleuvirusem :p Ja jestem jakoś niewierna rasom, chciałabym mieć wszystkie inne (oczywiście w obrębie wyżłów i chartów). Tylko życia mi nie starczy... :evil_lol: Quote
Honey Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='gonek']A ja chcę takiego praaawdziweeegooo!!! :placz:Honey zaraziłaś mnie lebleuvirusem :p Ja jestem jakoś niewierna rasom, chciałabym mieć wszystkie inne (oczywiście w obrębie wyżłów i chartów). Tylko życia mi nie starczy... :evil_lol: Heh, znam ten bol. Tez sobie wyliczylam, ze na wszystkie rasy (te, ktore mi sie podobaja ) zycia nie starczy i trzeba podejmowac takie cieeeezkie decyzje, ktora wybrac ... ( ale powiem Ci w sekrecie, ze mialam juz psy roznych ras, wybierajac ponownie w niektorych przypadkach dokonalabym innych wyborow... ale ... moich le bleu nie zamienilabym na zadne inne !! ) Ps. jaka ladna nazwe znalazlas dla tego schorzenia ! :loveu: :evil_lol: Quote
Honey Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 PS2. a borzoja to ja Ci zazdroszcze... ;) Quote
Rauni Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 O matko, ja też to mam z tymi rasami. Tylko u mnie jeszcze postać gorsza, bo te psy, co mam, to też jestem nimi zachwycona. Więc zawsze chciałabym mieć spaniela, zawsze pyrka i jeszcze w dodatku to o i owo. Na przykład springer spaniele mi się szalenie podobają. I owczarki pikardyjskie. I mallinois. I pudel duży (tego to przynajmniej realistycznie wiem, że nigdy sobie nie sprawię). Parson russell terrier. No i tak dla hecy papillon. A na starość clumber spaniel... Mam tylko jedno słowo na moją chorobę, ale mi dogo wykropkuje albo mod wytnie ;) Quote
alive Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Honey napisał(a):Hm.. to ja juz nic nie powiem ...:oops: ( oprocz tego, ze tez czasami hoduje szczury ...:razz: , ale nie rasowe ! ) takie ładne, kochane i mądre zwierzątka na pożarcie :shake: :motz: Quote
Honey Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 alive napisał(a):takie ładne, kochane i mądre zwierzątka na pożarcie :shake: :motz: A takie ladne i madre zimnokrwiste zwierzatka mialyby umrzec z glodu ? Na sucha karme nie da sie ich przestawic. I tak sa u mnie na 'glodowej' diecie i jedza tylko tyle, zeby zdrowo przezyc :razz: PS. swinia to tez bardzo inteligentne i nie brzydkie zwierze ... ( o takim cielaczku czy kurce juz nie wspomne ;) ) Quote
Honey Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Rauni napisał(a):O matko, ja też to mam z tymi rasami. Tylko u mnie jeszcze postać gorsza, bo te psy, co mam, to też jestem nimi zachwycona. Więc zawsze chciałabym mieć spaniela, zawsze pyrka i jeszcze w dodatku to o i owo. Na przykład springer spaniele mi się szalenie podobają. I owczarki pikardyjskie. I mallinois. I pudel duży (tego to przynajmniej realistycznie wiem, że nigdy sobie nie sprawię). Parson russell terrier. No i tak dla hecy papillon. A na starość clumber spaniel... Mam tylko jedno słowo na moją chorobę, ale mi dogo wykropkuje albo mod wytnie ;) Springer spaniele i belgi tez lubie :) Milo wiedziec, ze sa inni, ktorzy na te same schorzenia cierpia :razz: :evil_lol: Quote
sylrwia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Honey napisał(a):A takie ladne i madre zimnokrwiste zwierzatka mialyby umrzec z glodu ? Na sucha karme nie da sie ich przestawic. I tak sa u mnie na 'glodowej' diecie i jedza tylko tyle, zeby zdrowo przezyc :razz: PS. swinia to tez bardzo inteligentne i nie brzydkie zwierze ... ( o takim cielaczku czy kurce juz nie wspomne ;) ) Honey czy Ty hodujesz sznurówki??:crazyeye: Co jeszcze kryje Twój dom?? Quote
Honey Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 sylrwia napisał(a):Honey czy Ty hodujesz sznurówki??:crazyeye: Co jeszcze kryje Twój dom?? Nie, sznurowki mam tylko w butach :cool3: :lol: Quote
Recommended Posts