Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
To Prezent, prawda? Cadeau? :)
Przyjmuję! Przód jego mój! :multi: :multi:

Prosze, prosze... same specjalistki tutaj mamy :evil_lol:
Wystarczy pokazac kawalek szczeniaka, a juz wiedza, ktory to !
Naprawde jestem pod wrazeniem :-o , ja je widze na okraglo, a Wy - tylko na zdjeciach :lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Tak, ale Chevalier ma różowo przy nosku :cool3: a Cadeau ma czarno :cool3:

Dobra jestes ! :cool3:
( z rozpoznawaniem swoich przyszlych maluchow nie bedziesz miala najmniejszych problemow, hihi )

PS. chevalier ma ciut bardziej symetryczna mordke, na tym zdjeciu ten z rozowym to kaszmirek ;)

Posted

Honey napisał(a):
Jasne Tamiczek, oddam ci ta dupeczke, ktora jest do kompletu z lepkiem Marysi ! :razz: :evil_lol:

Słysząłś Marysiu :D Zostałam posiadaczką pierwszego w polsce tyłeczka , i to nie bylejakiego, bo wybrakowanego !!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']Sprytnie pomyslane :razz:
A jak sie nazywa zwiazek hodowcow szczurow ?

Stowarzyszenie Hodowców Szczurów Rasowych czyli SHRS;)

[quote name='alive']a to KaRa_TC hoduje szczurki?? świetne zwierzaczki :loveu: miałam trzy ale im się poumierało na nowotwory :-(
Tak,tak Kara hoduje szczury;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Stowarzyszenie Hodowców Szczurów Rasowych czyli SHRS;)

Tak,tak Kara hoduje szczury;)

Hm.. to ja juz nic nie powiem ...:oops:
( oprocz tego, ze tez czasami hoduje szczury ...:razz: , ale nie rasowe ! )

Posted

Rauni napisał(a):
A czy ja mogę też zostać taką wirtualną ciocią dla jakiegoś braka? bo ja chcę tego, co jest najciemniejszy :)

Czy o tym laciatym mowisz ?

Posted

sylrwia napisał(a):
Honey czy Ty je dogrzewasz lampą "kwoką" bo tak czerwoniutko różowiutko na środku?

Teraz juz wylaczylam, ale przez pierwsze dni zawsze trzymam maluchy w cieple. Swieci tylko na czesc kojca i szczeniorki moga sobie wybrac, gdzie wola przebywac.

Posted

A ja chcę takiego praaawdziweeegooo!!! :placz:Honey zaraziłaś mnie lebleuvirusem :p
Ja jestem jakoś niewierna rasom, chciałabym mieć wszystkie inne (oczywiście w obrębie wyżłów i chartów). Tylko życia mi nie starczy... :evil_lol:

Posted

[quote name='gonek']A ja chcę takiego praaawdziweeegooo!!! :placz:Honey zaraziłaś mnie lebleuvirusem :p
Ja jestem jakoś niewierna rasom, chciałabym mieć wszystkie inne (oczywiście w obrębie wyżłów i chartów). Tylko życia mi nie starczy... :evil_lol:

Heh, znam ten bol. Tez sobie wyliczylam, ze na wszystkie rasy (te, ktore mi sie podobaja ) zycia nie starczy i trzeba podejmowac takie cieeeezkie decyzje, ktora wybrac ...
( ale powiem Ci w sekrecie, ze mialam juz psy roznych ras, wybierajac ponownie w niektorych przypadkach dokonalabym innych wyborow... ale ... moich le bleu nie zamienilabym na zadne inne !! )

Ps. jaka ladna nazwe znalazlas dla tego schorzenia ! :loveu: :evil_lol:

Posted

O matko, ja też to mam z tymi rasami. Tylko u mnie jeszcze postać gorsza, bo te psy, co mam, to też jestem nimi zachwycona. Więc zawsze chciałabym mieć spaniela, zawsze pyrka i jeszcze w dodatku to o i owo. Na przykład springer spaniele mi się szalenie podobają. I owczarki pikardyjskie. I mallinois. I pudel duży (tego to przynajmniej realistycznie wiem, że nigdy sobie nie sprawię). Parson russell terrier. No i tak dla hecy papillon. A na starość clumber spaniel...
Mam tylko jedno słowo na moją chorobę, ale mi dogo wykropkuje albo mod wytnie ;)

Posted

Honey napisał(a):
Hm.. to ja juz nic nie powiem ...:oops:
( oprocz tego, ze tez czasami hoduje szczury ...:razz: , ale nie rasowe ! )

takie ładne, kochane i mądre zwierzątka na pożarcie :shake:
:motz:

Posted

alive napisał(a):
takie ładne, kochane i mądre zwierzątka na pożarcie :shake:
:motz:

A takie ladne i madre zimnokrwiste zwierzatka mialyby umrzec z glodu ? Na sucha karme nie da sie ich przestawic. I tak sa u mnie na 'glodowej' diecie i jedza tylko tyle, zeby zdrowo przezyc :razz:

PS. swinia to tez bardzo inteligentne i nie brzydkie zwierze ... ( o takim cielaczku czy kurce juz nie wspomne ;) )

Posted

Rauni napisał(a):
O matko, ja też to mam z tymi rasami. Tylko u mnie jeszcze postać gorsza, bo te psy, co mam, to też jestem nimi zachwycona. Więc zawsze chciałabym mieć spaniela, zawsze pyrka i jeszcze w dodatku to o i owo. Na przykład springer spaniele mi się szalenie podobają. I owczarki pikardyjskie. I mallinois. I pudel duży (tego to przynajmniej realistycznie wiem, że nigdy sobie nie sprawię). Parson russell terrier. No i tak dla hecy papillon. A na starość clumber spaniel...
Mam tylko jedno słowo na moją chorobę, ale mi dogo wykropkuje albo mod wytnie ;)

Springer spaniele i belgi tez lubie :)

Milo wiedziec, ze sa inni, ktorzy na te same schorzenia cierpia :razz: :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
A takie ladne i madre zimnokrwiste zwierzatka mialyby umrzec z glodu ? Na sucha karme nie da sie ich przestawic. I tak sa u mnie na 'glodowej' diecie i jedza tylko tyle, zeby zdrowo przezyc :razz:

PS. swinia to tez bardzo inteligentne i nie brzydkie zwierze ... ( o takim cielaczku czy kurce juz nie wspomne ;) )

Honey czy Ty hodujesz sznurówki??:crazyeye: Co jeszcze kryje Twój dom??