Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Honey napisał(a):
Jasne, ze mozesz pomieszkac !
Jedenascie malych pyrtkow z przyjemnoscia sie do Ciebie przytuli :loveu:

Szkoda, że technika nie poszła aż tak do przodu ;)

Mam pozwolenie mam :multi: "nic mi dzisiaj nie potrzeba" ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Honey']Francuskiej kuchni nie lubie, ale te maluchy sa slodkie :lol:

Jeszcze jeden z dedykacja dla Ciebie ;)

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Może dla mnie znajdzie sie jeszcze jakis kawałek dupeczki

:loveu:

Posted

[quote name='Honey']Jasne :)

chasseur - mysliwy
chevalier - rycerz
chouchou - ulubieniec (pupilek)
cadeau - prezent
clair - jasna
champion - wiadomo ;)
carat - karat ( jednostka wagi pewnych pieeeeknych kamieni szlachetnych ;) )
caprice - kaprys
caresse - pieszczota
cachemire - kaszmir
comtesse - hrabina

Pięknie:loveu::loveu::loveu::loveu:

A ta kluseczka jak ma na imię????

Posted

[quote name='bigos']Pięknie:loveu::loveu::loveu::loveu:

A ta kluseczka jak ma na imię????

oj Bigos chyba nieuważnie oglądasz galerię... :mad:
to chyba chouchou ulubieniec Honey :razz:

a szczeniaczki są prześliczne! i jak one strasznie szybko rosną!!! już nie wyglądają jak kluski :)

Posted

[quote name='alive']oj Bigos chyba nieuważnie oglądasz galerię... :mad:
to chyba chouchou ulubieniec Honey :razz:

wlaśnie, napisalaś "chyba":mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']Kazdy okres rozwoju jest inny i na swoj sposob fajny, ale ja ten tez najbardziej lubie :loveu:
A skoro "babci" Hani malo jej dziesieciorga wnuczat - ode mnie jeszcze dwa, z dedykacja ;) ( mysliwy i kaszmirek )

:loveu: :loveu: :loveu:
Dziękuję - są śliczne. Będa na "C"? To tak jak moje :p . Tylko moim jakieś takie bardziej polskie imiona muszę wybrać :lol:

Posted

[quote name='bigos']wlaśnie, napisalaś "chyba":mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:mad: :mad: :mad: nie czepiać się!!
to napewno chouchou!!!
:eviltong:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Tak,tak:cool3: u mnie to wyszlo przypadkiem bo Kara jako ja, a rat jako szczur i wyszlo karat:lol: i stwierdzilam pozniej ze to idealna nazwa taka szlachetna;)

Sprytnie pomyslane :razz:
A jak sie nazywa zwiazek hodowcow szczurow ?

Posted

[quote name='Honey']Sprytnie pomyslane :razz:
A jak sie nazywa zwiazek hodowcow szczurow ?

a to KaRa_TC hoduje szczurki?? świetne zwierzaczki :loveu: miałam trzy ale im się poumierało na nowotwory :-(

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
O jej, JAK TU NAGADANE !

Kasiu, dobry wieczór Tobie - i Twoim rozlicznym dzieciom :p :p :p
Dobrze się zapowiadają :lol:

A moja Aśka chodzi do Szkoły sztuk Pięknych

Nagadane taz, ale i nawklejane ! :p

Czyli Aska to artystyczna dusza :) A jaki wydzial, rzezba, metaloplastyka ? (zgaduje po ostatnich zdjeciach w Twojej galerii ;) )

PS. w 'Twoich' rasach az sie prosza takie typowo polskie imiona (bardzo mi sie takie staropolskie podobaja...)

Posted

tamiczek napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Może dla mnie znajdzie sie jeszcze jakis kawałek dupeczki

:loveu:

Jasne Tamiczek, oddam ci ta dupeczke, ktora jest do kompletu z lepkiem Marysi ! :razz: :evil_lol:

Posted

Małe słodkie gapki ;)
Ale od razu widac ze to mysliwce :cool3:
Najfajniej jest jak takie male slodkie kruszyny, ledwo łażące odkrywaja siebie nawzajem, wtedy to jest dopiero zabawa! :razz: Ssą sobie nawzajem uszy...pysie ;) I fajnie jest jak zaczynają warczeć...bawią się ze sobą, jeszcze tak nieporadnie i wydobywaja z siebie takie dźwięki że posikać się można ze smiechu...usiłuja "walić" łapkami na oślep, usiłuja się podgryzać...niektóre usiłuja w trakcie zabawy odskakiwać w bok co niezbyt im się udaje...
Jednym słowem obserwacja takich szczylków jest lepsza niż najlepszy film w najlepszym kinie :)

Posted

Shikka napisał(a):
Małe słodkie gapki ;)
Ale od razu widac ze to mysliwce :cool3:
Najfajniej jest jak takie male slodkie kruszyny, ledwo łażące odkrywaja siebie nawzajem, wtedy to jest dopiero zabawa! :razz: Ssą sobie nawzajem uszy...pysie ;) I fajnie jest jak zaczynają warczeć...bawią się ze sobą, jeszcze tak nieporadnie i wydobywaja z siebie takie dźwięki że posikać się można ze smiechu...usiłuja "walić" łapkami na oślep, usiłuja się podgryzać...niektóre usiłuja w trakcie zabawy odskakiwać w bok co niezbyt im się udaje...
Jednym słowem obserwacja takich szczylków jest lepsza niż najlepszy film w najlepszym kinie :)

Shikka - maluchy zachowuja sie dokladnie tak jak napisalas ! I napatrzec sie na to nie mozna :loveu:

Posted

gonek napisał(a):
One coraz fajniejsze.....:iloveyou:

Wysypują się już z kojca? ;)

Jeszcze nie, ale te dwutygodniowe maluchy zadzieraja glowki i juz kombinuja jak tu by sie wspiac na gore :lol: Kwestia tygodnia i... beda wylazic...

Posted

Honey napisał(a):
Jeszcze nie, ale te dwutygodniowe maluchy zadzieraja glowki i juz kombinuja jak tu by sie wspiac na gore :lol: Kwestia tygodnia i... beda wylazic...

No i będzie ganianie po domu za karaluszkami jak już będą wyłazić ;)
Jak jeszcze poczuja sie pewnie na łapkach...wolę nie mówić ;)
Diabełki małe :)
Ale Ci zazdroszczę tych szkrabów ;)

Posted

Shikka napisał(a):
No i będzie ganianie po domu za karaluszkami jak już będą wyłazić ;)
Jak jeszcze poczuja sie pewnie na łapkach...wolę nie mówić ;)
Diabełki małe :)
Ale Ci zazdroszczę tych szkrabów ;)

Wiesz, ja uwielbiam szczeniaki (inaczej bym sie na nie nigdy nie zdecydowala) ale tym razem przeraza mnie troche ich ilosc ;)
Przy nastepnym takim licznym miocie bedzie mi juz pewnie latwiej ... praktyka zrobi swoje :evil_lol:

Posted

Praktyka czyni mistrza ;) I jeszcze przy takiej ilości ;)
Moja mama najwięcej miała chyba 7 w miocie i mozna było oszaleć z tymi kluchami :) Zwłaszcza jak nauczyły sie łazić i poruszały sie z prędkościa światła zatrzymując się na meblach :)